Modul în care Chuck Gumbert folosește tehnici pilot de luptă pentru a avea succes în afaceri și în viață

Câștigarea afacerilor necesită un set foarte specific de abilități pe care antreprenorii să le învețe și să le dezvolte în timp.


Cu toate acestea, a descoperi elementele de viață ale derulării unei afaceri, online sau off, poate fi scump și frustrant.

Din fericire, am avut ocazia să vorbim cu antrenorul de afaceri și fostul pilot de luptă Chuck Gumbert (http://chuckgumbert.com) despre tehnicile sale care ajută întreprinderile să câștige.

captură de ecran site-ul web chuck gumbertPagina principală a lui Chuck Gumbert. Chuck este un antrenor în domeniul performanțelor de afaceri și specialist în schimbare.

Chuck Gumbert este un fost pilot de luptători militari. Pentru a fi în această poziție necesită disciplină, concentrare și pricepere. El a luat tehnicile pe care armata l-a învățat pentru a putea fi un pilot de luptă de succes și le-a împărțit în sfaturi pentru a conduce o afacere înfloritoare..

Chuck a acceptat să discute cu WHSR despre modul în care întreprinderile își pot schimba gândirea în cea a unui pilot de luptă și să depășească diverse obstacole care stau în calea succesului.

Despre Chuck Gumbert

Pui cu un T-2 Buckeye. Acest stil de avion a fost un avion de pregătire intermediar pentru Marina.

Chuck Gumbert cu F-14 în fundal.

Chuck Gumbert este un fost pilot F-14 Tomcat. Chuck nu este străin de adversitate, dar a depășit tot ce i-a aruncat viața și a excelat. Când a împlinit doi ani, a contractat poliomielită, ceea ce poate fi o boală inactivă. Cu toate acestea, a reușit să depășească eventual efectele și să continue să participe la sporturile liceale. În cele din urmă, a devenit pilot de luptă în Marina Statelor Unite, reușind chiar să absolve în vârful clasei sale.

De-a lungul anilor, Chuck și-a stabilit obiective și le-a îndeplinit, cum ar fi urcarea Muntelui. Kilimanjaro. Mt. Kilimanjaro este situat în Tanzania, Africa și este cel mai înalt munte de pe continent. Are 16.100 de metri de la bază la vârf. Urcușul poate dura între cinci și nouă zile, deoarece alpiniștii trebuie să aleagă cel mai bun traseu și să facă o pauză pentru a se lăsa să se adapteze modificărilor de altitudine.

L-am întrebat pe Chuck ce l-a atras spre a deveni un pilot de luptă.

Întotdeauna am avut o dragoste pentru zbor. Au fost câteva avioane militare care au zburat jos peste casă când aveam 5 sau 6 ani și care m-au agățat. Obiectivul meu a fost să zbor pentru companiile aeriene, dar la jumătatea colegiului era evident că nu aveam de gând să am orele necesare pentru a acoperi companiile aeriene. Așa că m-am alăturat marinei pentru a construi acele ore de zbor.

Cum te antrenează militarii pe viață

O mare parte din cariera timpurie a lui Chuck a deschis calea succesului său mai târziu în viață și a abilității sale de a-i ajuta pe ceilalți să învețe cum să reușească. A fi pilot de luptă nu este ușor. Piloții trebuie să dezvolte o mentalitate puternică pentru a trece prin momente grele. Unul dintre cele mai grele lucruri cu care Chuck s-a confruntat ca pilot de luptător a fost pur și simplu să fie departe de casă pentru perioade îndelungate de timp.

A fi greu de acasă luni întregi, a fost greu. Un altul ateriza la bordul transportatorului noaptea. Este înfricoșător ca totul extras, dar prin practică și o atitudine mentală pozitivă, am stăpânit-o.

Armata servește ca un teren puternic de pregătire pentru conducerea unei afaceri. Chuck a spus: „Te ajută să înțelegi importanța și nevoia unui plan. Și nu vorbesc doar în general, ci și în viață. Am cunoscut destul de mulți oameni care au trecut printr-o parte din viața lor și nu au idee cum au ajuns până unde sunt sau unde se îndreaptă. ”

Cartea lui Chuck, Pushing the Envelop subliniază problema oamenilor care nu știu cum au ajuns unde sunt sau unde se îndreaptă. În introducerea sa pentru carte, Chuck împărtășește:

Ca fost pilot F-14 Tomcat, voi împărtăși cu voi ceea ce am învățat de-a lungul fiecărei etape a acestei călătorii. Lecțiile sunt multe, dar fundamentul este același. Veți obține la fel de mult afară, așa cum ați introdus.

Cum gândirea pilotului de luptă poate ajuta proprietarii de afaceri

împingând capacul plicului

Așa cum a menționat Chuck anterior, una dintre cele mai mari greșeli pe care proprietarii de afaceri o fac este să nu aibă un plan pentru creșterea lor și cum vor merge mai departe.

„[Uneori, proprietarii de afaceri] nu au un plan pentru afacerea lor. Nu știu unde merg sau de ce. Afacerea lor le conduce în loc de invers. “

În cartea sa Pushing the Envelope, Chuck intră în detalii despre modul în care proprietarii de afaceri pot prelua controlul asupra traseului sau traiectoriei lor de afaceri, își dau seama unde vor să o ia, apoi dezvoltă și implementează ulterior un plan pentru a ajunge acolo.

– La fel ca un pilot de luptă.

Iată un scurt fragment din carte:

Ce se întâmplă dacă adevărata ta capacitate este mult peste stilul tău de viață actual? De ce aș cere asta? Pentru că așa trăim majoritatea dintre noi. Îl jucăm în siguranță, crezând că suntem incapabili să împingem mai tare, mai repede și mai sus decât suntem acum. De exemplu, câte ore pe săptămână petreci la televizor? Cât timp pierdeți pe rețelele de socializare sau faceți clic pe minte pe Internet? Cât de repede mâncați? Așa cum am spus, adevărata ta capacitate este mult peste modul în care trăiești; dar acest lucru nu condamnă, este interesant.

Chuck continuă să explice modalități de maximizare a responsabilității și de a deveni din ce în ce mai eficient în afaceri și în viață.

Pentru a reuși cu adevărat în afaceri (și în viață), trebuie să-ți schimbi modul de gândire. Luați în considerare modul în care militarii își antrenează soldații. Aceștia sunt aruncați într-o nouă rutină prin antrenamentele de bază și împinși până la limitele lor fizic, emoțional și mental. A învăța să vă luptați prin afaceri este un peisaj similar.

Ce se întâmplă dacă greșesc?

Poate că afacerea dvs. nu reușește sau nu crește. Este posibil să auziți această voce interioară care vă spune că nu veți câștiga niciodată. Mai întâi trebuie să înveți să depășești acea negativitate dacă vrei să reușești.

„Nu renunțați. Așa cum spunea GS Patton, „Curajul este frica să mai țină un moment”. Găsiți un antrenor sau un mentor de succes și lucrați cu el pentru a ajuta lucrurile să fie aliniate. Întotdeauna am clienții mei concentrați doar pe 1-2 lucruri care vor aduce o îmbunătățire semnificativă ”, a adăugat Chuck.

Aproximativ 20% din întreprinderi nu reușesc în primul an și 50% în al cincilea an. Până la atingerea anului 10, ratele de eșec sunt până la 80-90%. Aceste statistici ar putea părea descurajante, însă Chuck crede cu adevărat că motivul principal al acestor eșecuri se întoarce în lipsa planificării.

Din nou, este nevoie de un plan. Iar acel plan începe cu o viziune puternică pentru viitor și o strategie cu privire la modul de a ajunge acolo.

De exemplu, pentru propria sa afacere de consultanță, Chuck are un plan de 1 an, 3 ani și 5 ani. El actualizează aceste planuri de două ori pe an. De asemenea, își urmărește progresul în direcția acelor planuri și face ajustări tactice pe parcurs.

Nu vă fie frică să delegați

Am cerut lui Chuck un exemplu de afaceri pe care l-a ajutat și ce a fost făcut pentru a transforma lucrurile. El a indicat o zonă cu care se luptă o mulțime de proprietari de întreprinderi mici – delegația. Este destul de dificil să crești o afacere de la sol și apoi să îndrepți o parte din operațiune către o altă persoană. Nimeni nu face lucrul la fel cum ai face-o.

Cu toate acestea, delegarea este una dintre cheile pentru a-ți duce afacerea de la mic până la mijlociu sau mai mare. Chuck împărtășește această poveste despre un proprietar de afaceri care s-a consultat cu el și s-a luptat cu această problemă exactă (denumirea afacerii redusă pentru confidențialitate).

El a vrut să facă totul singur, pentru că a simțit că nimeni nu o poate face mai bine decât a putut și îi reține capacitatea de a crește. A venit la răscruce, era timpul să fie dat drumul și să aibă încredere în oamenii săi, sau să rămână blocat la numărul său actual de venituri anuale. A ales varianta 1, iar afacerea sa s-a dublat aproape.

Unde ești blocat ca proprietar de afaceri? Aveți nevoie să delegați? Ai nevoie de un plan? Ai nevoie să crezi în tine și în abilitățile tale?

Oricare ar fi problema, sperăm că acest sfat al antrenorului de afaceri Chuck Gumbert v-a oferit câteva informații și niște pași pentru a merge mai departe. WHSR ar dori să dureze un minut pentru a crede că domnul Gumbert a împărtășit ideea sa neprețuită despre cum să-ți conduci afacerea ca un pilot de luptă..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map