O privire la Cloudways: PaaS pentru întreprinderile mici

Cloudways – www.cloudways.com.


Notă: Acest site pe care îl citiți este găzduit acum pe Digital Ocean prin Cloudways. Vă rugăm să citiți recenzia Cloudways a lui Jerry pentru a afla mai multe despre companie. 

Este posibil ca Cloudways să nu fie numele gospodăriei la care se gândesc oamenii atunci când vine vorba de un furnizor de servicii de cloud hosting PaaS (Platform-as-a-Service). Dar creierul spitalului Pere, Aaqib Gadit și Uzair Gadit fac progrese în industrie, fiind PaaS pentru întreprinderile mici-mijlocii.

Am fost onorați să avem ocazia să vorbim cu oamenii de la Cloudways și să înțelegem puțin despre funcționarea lor interioară, cum au ajuns și ce fac pentru a-și menține poziția de jucător-cheie în industria de hosting cloud.

Managerul de produse Cloudways, Ali Ahmed cu Neil Patel la AWASIA Conference Bangkok, Thailanda.

Biroul Cofounder Pere Hospital.

Viziunea (simplă) pentru Cloudways

Când Cloudways a fost fondată în 2011, cei trei cofondatori (Pere Hospital, Aaqib și Uzair Gadit) au avut o viziune simplă și simplă pentru companie și ce urmăresc să facă:

Ideea a fost de a oferi o experiență gestionată de cloud hosting pentru toți utilizatorii, indiferent de competența lor tehnică.

Fiind ferm în viziunea lor inițială, Cloudways a continuat să devină o platformă care pune simplitatea în prim plan. Dar știau că doar oferirea unei platforme simplu de utilizat nu a fost suficientă, pe parcurs, au reușit să îmbunătățească și să-și regleze în continuare abordarea cu privire la serviciile de hosting de cloud.

„De-a lungul timpului, Cloudways a devenit o platformă care pune accent pe simplitate. Dar am pus accentul pe alegere și pe facilitarea utilizatorilor pentru a avea succes în afaceri, lucru pe care am putut să-l facem datorită partenerilor noștri de infrastructură cloud de top și a asistenței experților non-stop. ”

Cu o viziune clară și concisă, au știut să se apropie de industria de găzduire în cloud și au pus la punct strategia adecvată, deschizând calea pentru Cloudways să crească și să reușească așa cum o are astăzi.

Testul de performanță CloudWays la Bitcatcha (sursa).

Cunoașterea audienței dvs. și oferirea de beneficii corecte

Fiind un furnizor specializat în hostingul cloud gestionat, a fost important încă din timp că Cloudways a identificat cine sunt publicul lor țintă și cum urmau să pătrundă pe piață.

SMB [Întreprinderi mici și mijlocii] și Agențiile sunt profilurile noastre principale ale clienților țintă și am adaptat platforma Cloudways pentru a ne asigura că acești clienți experimentează cel mai bine gestionat cloud hosting pentru afacerea lor.

Cunoscând nevoile utilizatorilor lor, Cloudways a fost capabil să se concentreze pe caracteristici și utilități esențiale și benefice pentru utilizatorii lor. Și, când vine vorba de caracteristici și beneficii, înseamnă afaceri.

„Cu Cloudways, avem o UI user-friend care oferă 50+ acțiuni într-un singur clic, securitate Ironclad (oferim certificate GRATUITE Wildcard SSL) și asistență expertă 24/7. În plus, CloudwaysBot oferă informații în timp real despre sănătatea și performanța serverelor și aplicațiilor clienților. “

Puterea alegerii și diversitatea valorii

Așa cum se află în prezent, Cloudways împachetează tot punch-ul necesar pentru a-i pune ca jucători importanți în industria de hosting cloud.

Dar, desigur, nu a fost suficient pentru ei. Ei doreau ca Cloudways să fie o platformă care să funcționeze cu orice altă aplicație, demonstrându-și angajamentul de a oferi cât mai multe opțiuni pentru utilizatori.

„Platforma noastră este optimizată pentru orice aplicație bazată pe PHP, pentru SMB și agenții, acest lucru se traduce într-un suport foarte larg pentru orice proiect personalizat de care au nevoie pentru a dezvolta și implementa, fără să vă faceți griji pentru probleme de compatibilitate.”

Unele dintre aplicațiile acceptate de Cloudways includ proiecte WordPress, WooCommerce, Magento, Laravel, Symfony și chiar PHP personalizate..

Dar compatibilitatea cu alte aplicații nu este singurul lucru la care Cloudways excelează. Pentru a fi un PaaS care să poată satisface eficient utilizatorii lor, ei trebuiau să includă o gamă largă de funcții suplimentare care să cimenteze în continuare Cloudways ca PaaS aleasă pentru IMM-uri și agenții..

Cloudways CDN, Block Storage, Staging Environment, funcții puternice de gestionare a membrilor echipei, caracteristici server (pornire / oprire / transfer server), Add-on-uri de asistență Cloudways Premium sunt doar câteva dintre diversele adăugări de valoare pe care clienții noștri le-ar putea folosi pentru o mai mare ușurință de utilizare și experiență de găzduire fără probleme.

În picioare (și în fața) Concurenței

În timp ce Cloudways continuă să se bucure de un mare succes în cadrul industriei de găzduire cloud și în calitate de furnizor PaaS, tendința de reducere a prețurilor pentru planurile PaaS a cunoscut o mulțime de companii care au reușit să atingă linia de jos.

Planuri de gazduire administrate de Cloudways: Începeți găzduirea la cloud la prețul de până la 10 USD / lună. Captura de ecran realizată pe 5 septembrie 2018.

Oamenii de la Cloudways știu acest lucru foarte bine și au recunoscut cum ar putea afecta compania să avanseze.

„Credem că legea lui Moore este valabilă pentru toate domeniile tehnologiei, inclusiv hostingul cloud. Previzăm că prețul va continua să scadă pe măsură ce mai mulți jucători vor intra pe piață, iar costurile generale ale gestionării infrastructurii vor deveni mai accesibile pentru vânzătorii de nivelul doi și trei. Acestea fiind spuse, credem că calitatea și consecvența serviciilor au un impact imens asupra veniturilor afacerii. “

Pentru echipa de la Cloudways, a fi în fața concurenței și a menține poziția lor ca un prestator furnizor PaaS a însemnat să ofere experiența pe care utilizatorii o așteaptă și să facă schimbările necesare pentru a-și îmbunătăți platforma și site-ul web.

Dacă serviciul dvs. oferă potriviri (sau depășesc) așteptărilor utilizatorilor, ei vor continua să aibă încredere în platforma dvs. Această idee este reflectată în site-ul și platforma Cloudways recent reproiectate care este adaptată pentru a prezenta tuturor informațiilor relevante vizitatorilor și pentru a asigura un nivel constant ridicat de servicii furnizate clienților noștri.

Platforma Cloudways

Tehnologia este o industrie în evoluție. Chiar și pe o piață de nișă precum industria PaaS, tehnologia mai nouă va continua să faciliteze bariera de intrare pentru alți concurenți.

Cu toate acestea, Cloudways știe că respectarea viziunii inițiale și continuarea furnizării serviciilor dorite de utilizatori vor fi cheia succesului continuu al acestora..

Cele mai importante avantaje ale utilizării Cloudways ca furnizor PaaS sunt libertatea de a alege, simplitatea și ușurința de utilizare și inovarea în servicii și funcții..

Și pentru a se stabili ca o platformă cu adevărat unică din partea concurenților, Cloudways a trecut dincolo de a oferi utilizatorilor săi o gamă largă de caracteristici și beneficii care sunt piloni cheie pentru serviciile lor..

Caracteristici evidențiate

Platforma Cloudways oferă o serie de alte avantaje care le diferențiază cu adevărat de concurență, cu caracteristici precum:

 • CloudwaysBot [pentru raportarea statisticilor de performanță pentru server și aplicații în timp real],
 • Cloudways CDN [o soluție CDN rentabilă pentru utilizatori],
 • Mediu dedicat pentru stadializare,
 • Certificate SSL gratuite [Wildcard, SANS și altele],
 • Suport complet pentru PHP 7.x,
 • Blocare stocare,
 • Integrare git,
 • Managementul membrilor echipei,
 • Managementul serverului,
 • CloudwaysAPI [pentru implementarea de soluții personalizate bazate pe platforma Cloudways] și
 • Cloudways Breeze [plugin pentru cache WordPress construit acasă].

Singurele caracteristici ar fi suficiente pentru a le face un furnizor PaaS de top, dar inovația a fost întotdeauna o parte a identității lor și au reușit să găsească modalități de îmbunătățire a capacităților de găzduire..

„Stiva noastră de găzduire,„ Thunderstack ”este complet optimizată pentru a gestiona orice proiect PHP. Aceasta înseamnă că, spre deosebire de unii concurenți, susținem o gamă largă de CMS și cadru, inclusiv proiecte WordPress, WooCommerce, Laravel, Symfony și PHP personalizate. Aceste aplicații sunt acceptate de alegerea utilizatorului de cache (lacuri, memcached sau redis) și de bază de date (MariaDB și MySQL). “

Lăudați pe platforma Cloudways (Citate din Twitter)

Ne întrebăm de ce https://t.co/eKruIH0yJ7 rulează rapid. Gazduim pe platforma Cloudways. Dacă vă gândiți să începeți un blog sau să vă actualizați site-ul sau gazda de proiect existent cu #Clouways și șanțul #cPanel https://t.co/ltU0LDjL6x pic.twitter.com/MZg03OiDx5

– Dr. Michael Glock Dr. (@DrMichaelGlock) 1 septembrie 2018

Am mutat o mulțime de site-uri pe @Cloudways și sunt foarte fericit până acum folosind interfața lor + AWS, Digital Ocean și Google

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 noiembrie 2016

Punând o notă umană

Pentru toate faptele și reperele lor tehnologice din industrie, Cloudways știe că se datorează oamenilor și dedicării lor viziunii originale care le-a adus atât de mult succes.

Toți cei de la Cloudways sunt dedicați să ofere cea mai bună experiență pentru utilizatorii care doresc doar o soluție de găzduire simplă gestionată. Această dăruire este evidentă când vine vorba de echipa lor de sprijin.

Feedback-ul utilizatorilor cu privire la asistența și prețurile clienților Cloudways.

„Toate funcțiile de la Cloudways sunt suportate de o echipă de asistență competentă care este disponibilă 24/7, echipată cu o bază de cunoștințe cuprinzătoare și, de asemenea, Live Chat pentru asistență promptă.”

Dacă acest lucru nu a fost suficient, aceștia oferă chiar și suplimente de asistență premium pentru cei care doresc asistență prioritară în gestionarea serverelor lor.

Viziunea Cloudways

Am dori să mulțumim echipei de la Cloudways pentru că ne-am ocupat de timp pentru a ne vorbi. Este clar că sunt o echipă pasionată care dorește să creeze o platformă care aduce o adevărată soluție de găzduire pentru întreprinderile mici / mijlocii.

Cu Cloudways, cheia succesului lor a fost întotdeauna viziunea lor fermă. Sperăm că va continua să fie o companie slabă și inovatoare, aducându-le mai mult succes în viitor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map