En titt på Cloudways: PaaS för småföretag

Cloudways – www.cloudways.com.


Obs! Den här webbplatsen du läser är nu värd på Digital Ocean via Cloudways. Läs Jerry’s Cloudways recension för att lära dig mer om företaget. 

Cloudways kanske inte är det hushållsnamn som folk tänker på när det gäller en PaaS-leverantör av molnhotell. Men hjärnan från Pere Hospital, Aaqib Gadit och Uzair Gadit gör framsteg i branschen som PaaS för små till medelstora företag.

Vi fick heder att få möjlighet att prata med folk på Cloudways och förstå lite om deras inre arbete, hur de blev och vad de gör för att behålla sin position som en nyckelaktör i molnhotellindustrin.

Cloudways produktchef, Ali Ahmed med Neil Patel på AWASIA-konferensen Bangkok, Thailand.

Cofounder Pere Hospital’s office.

Den (enkla) visionen för molnvägar

När Cloudways grundades 2011 hade de tre grundarna (Pere Hospital, Aaqib och Uzair Gadit) en enkel och enkel vision för företaget och vad de syftar till:

Tanken var att tillhandahålla en hanterad molnhotellupplevelse för alla användare oavsett deras tekniska kompetens.

Med hänsyn till sin ursprungliga vision fortsatte Cloudways slutligen att bli en plattform som sätter enkelhet i framkant. Men de visste att det inte var tillräckligt med att bara erbjuda en plattform som var enkel att använda, på vägen lyckades de förbättra och ytterligare finjustera sin strategi för molnhotell.

”Med tiden har Cloudways vuxit till en plattform som betonar enkelhet. Men vi har också lagt tonvikt på valet och underlät användare att uppnå affärsframgångar, vilket vi kunde göra tack vare våra toppmoderna molninfrastrukturpartner och expertsupport dygnet runt. “

Med en tydlig och kortfattad vision visste de hur man skulle närma sig molnhotellindustrin och sätta rätt strategi på plats, vilket banade vägen för Cloudways att växa och lyckas som den har idag.

CloudWays prestandatest på Bitcatcha (källa).

Att känna din publik och ge rätt fördelar

Som leverantör som specialiserat sig på hanterade molnhotell var det tidigt viktigt att Cloudways identifierade vem deras målgrupper var och hur de skulle komma in på marknaden.

SMB [Små till medelstora företag] och byråer är våra främsta målkundsprofiler, och vi har skräddarsy Cloudways-plattformen för att säkerställa att dessa kunder upplever det bäst hanterade molnhotell för deras verksamhet.

Genom att känna till användarnas behov kunde Cloudways fokusera på funktioner och verktyg som var både viktiga och fördelaktiga för deras användare. Och när det gäller funktioner och fördelar betyder de affärer.

”Med Cloudways har vi en användarvänlig UI som erbjuder 50+ åtgärder med ett enda klick, ironclad-säkerhet (vi erbjuder GRATIS Wildcard SSL-certifikat) och 24/7 expertsupport. Dessutom ger våra CloudwaysBot insikter i realtid om hälsan och prestandan hos kundernas servrar och applikationer. ”

Val av kraft och mångfald av värde

Som det för närvarande packar Cloudways all nödvändig stans för att sätta dem som en viktig aktör i molnhotellindustrin.

Men naturligtvis räckte det inte för dem. De ville att Cloudways ska vara en plattform som kan fungera med alla andra applikationer och visa sitt engagemang för att ge så mycket val som möjligt för användarna.

“Vår plattform är optimerad för alla PHP-drivna applikationer. För SMB och byråer översätter detta till ett mycket brett stöd för alla anpassade projekt som de behöver för att utveckla och distribuera utan att oroa sig för kompatibilitetsproblem.”

Några av de applikationer som stöds av Cloudways inkluderar WordPress, WooCommerce, Magento, Laravel, Symfony och till och med anpassade PHP-projekt.

Men kompatibilitet med andra applikationer är inte det enda som Cloudways utmärker sig på. För att vara en PaaS som kan tillgodose sina användare effektivt, var de tvungna att inkludera ett brett utbud av extrafunktioner som skulle ytterligare cementera Cloudways som den PaaS som valts för små och medelstora företag och byråer.

Cloudways CDN, Block Storage, Sceningsmiljö, kraftfulla teamhanteringsfunktioner, serverfunktioner (serverstart / stopp / överföring), Cloudways Premium Support-tillägg är bara flera av de olika värdetillägg som våra kunder skulle kunna utnyttja för att underlätta användningen och problemfri värdupplevelse.

Stående över (och framför) tävlingen

Medan Cloudways fortsätter att njuta av stor framgång inom molnhotellindustrin och som en PaaS-leverantör, har trenden med prisminskning för PaaS-planer sett många företag som träffar sina resultat..

Cloudways hanterade värdplaner: Börja värd på moln för så lågt som $ 10 / mo. Skärmdump tas den 5 september 2018.

Folket på Cloudways vet detta mycket väl och erkände hur det kan påverka företaget som går vidare.

”Vi tror att Moores lag är giltig för alla tekniska områden, inklusive molnhotell. Vi förutspår att prissättningen kommer att fortsätta sjunka när fler spelare kommer in på marknaden och de totala kostnaderna för infrastrukturhantering kommer att bli mer tillgängliga för andra och tredje säljare. Med det sagt, tror vi att tjänsternas kvalitet och konsekvens har en enorm inverkan på affärsintäkterna. ”

För teamet på Cloudways, att hålla sig före tävlingen och bibehålla sin position som en framträdande PaaS-leverantör innebar att ge den upplevelse som användarna förväntar sig och göra nödvändiga ändringar för att förbättra sin plattform och webbplats.

Om din tjänst som erbjuder matchar (eller överskrider) användarnas förväntningar kommer de att fortsätta att lita på din plattform. Denna idé återspeglas i den nyligen designade Cloudways webbplats och plattform som är skräddarsydd för att presentera all relevant information för besökarna och säkerställa en konsekvent hög nivå av tjänster som levereras till våra kunder.

Cloudways-plattformen

Teknik är en utvecklande bransch. Även på en nischmarknad som PaaS-industrin kommer nyare teknik att fortsätta göra hinder för andra konkurrenter enklare.

Trots detta vet Cloudways att att hålla sig till den ursprungliga visionen och fortsätta att tillhandahålla de tjänster som användare vill ha kommer att vara nyckeln till deras fortsatta framgång.

De viktigaste fördelarna med att använda Cloudways som PaaS-leverantör är frihet att välja, enkelhet och användarvänlighet och innovation inom tjänster och funktioner.

Och för att etablera sig som en plattform som verkligen är unik från konkurrenterna har Cloudways gått utöver att ge sina användare ett brett utbud av funktioner och fördelar som är viktiga pelare för deras tjänster.

Funktioner höjdpunkter

Cloudways-plattformen erbjuder en mängd andra fördelar som verkligen skiljer dem från tävlingen, med funktioner som:

 • CloudwaysBot [för realtidsrapportering av server- och applikationsresultatstatistik],
 • Cloudways CDN [en kostnadseffektiv CDN-lösning för användare],
 • Dedikerad scenmiljö,
 • Gratis SSL-certifikat [Wildcard, SANS och andra],
 • Fullt stöd för PHP 7.x,
 • Blockera lagring,
 • Git integration,
 • Teammedlemskapsledning,
 • Serverhantering,
 • CloudwaysAPI [för implementering av anpassade lösningar baserade på Cloudways-plattformen], och
 • Cloudways Breeze [hembyggd WordPress-cache-plugin].

Funktionerna ensamma skulle räcka för att göra dem till en toppnivå-PaaS-leverantör men innovation har alltid varit en del av deras identitet och de lyckades hitta sätt att ytterligare förbättra sina värdförmågor.

“Vår värdstack,” Thunderstack “är fullt optimerad för att hantera alla PHP-projekt. Detta betyder att vi, till skillnad från vissa konkurrenter, stöder ett brett utbud av CMS och ramverk inklusive WordPress, WooCommerce, Laravel, Symfony och anpassade PHP-projekt. Dessa applikationer stöds av användarens val av cache (Lack, Memcached eller Redis) och databas (MariaDB och MySQL). “

Beröm på Cloudways-plattformen (citat från Twitter)

Undrar varför https://t.co/eKruIH0yJ7 kör snabbt. Vi är värd på Cloudways-plattformen. Om du funderar på att starta en blogg eller uppgradera din befintliga webbplats eller projektvärd med #Clouways and ditch #cPanel https://t.co/ltU0LDjL6x pic.twitter.com/MZg03OiDx5

– Michael Glock Ph.D. (@DrMichaelGlock) 1 september 2018

Jag har flyttat massor av webbplatser till @Cloudways och är verkligen nöjd hittills med deras gränssnitt + AWS, Digital Ocean och Google

– Michael Torbert (@michaeltorbert) 26 november 2016

Sätta en mänsklig touch

För alla deras tekniska prestationer och milstolpar i branschen vet Cloudways att det beror på folket och deras engagemang för den ursprungliga visionen som hade gett dem så mycket framgång.

Alla på Cloudways är dedikerade till att erbjuda den bästa upplevelsen för användare som bara vill ha en enkel hanterad webbhotellösning. Detta engagemang är uppenbart när det gäller deras supportteam.

Användarens feedback om Cloudways kundsupport och prissättning.

“Alla funktioner på Cloudways stöds av ett kompetent supportteam som är tillgängligt dygnet runt, utrustat med en omfattande kunskapsbas och även Live Chat för snabb support.”

Om det inte räckte tillhandahåller de till och med Premium Support Addons för dem som vill ha prioriterat stöd för att hantera sina servrar.

The Cloudways Vision

Vi vill tacka teamet på Cloudways för att vi tog oss tid att prata med oss. Det är tydligt att de är ett passionerat team som vill skapa en plattform som ger en verklig värdlösning för små / medelstora företag.

Med Cloudways har nyckeln till deras framgång alltid varit deras stadiga vision. Vi hoppas att det fortsätter att hålla dem som ett mager och innovativt företag, vilket ger dem mer framgång i framtiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map