Hvordan Chuck Gumbert bruker jagerflyteknikker for å lykkes i forretninger og i livet

Å vinne i virksomheten krever et veldig spesifikt sett med ferdigheter som gründere kan lære og utvikle over tid.


Det kan være dyrt og frustrerende å finne ut av og på det å drive en virksomhet, enten det er på nettet eller av.

Heldigvis hadde vi en mulighet til å snakke med forretningscoach og tidligere jagerpilot Chuck Gumbert (http://chuckgumbert.com) om teknikkene hans som hjelper bedrifter med å vinne.

skjermbilde Chuck Gumbert nettstedHjemmesiden til Chuck Gumbert. Chuck er en bedriftsprestasjonscoach og spesialist i snuoperasjoner.

Chuck Gumbert er en tidligere militær jagerflyger. Å være i den posisjonen krever disiplin, fokus og kunnskapsrike. Han har tatt teknikkene militæret lærte ham, slik at han kunne være en vellykket jagerpilot og parlayed dem til tips for å drive en blomstrende virksomhet.

Chuck gikk med på å chatte med WHSR om hvordan bedrifter kan endre tankene sine til en jagerpilot og overvinne forskjellige hindringer som står i veien for suksess.

Om Chuck Gumbert

Chuck med en T-2 Buckeye. Denne flystilen var et mellomliggende treningsfly for for marinen.

Chuck Gumbert med F-14 i bakgrunnen.

Chuck Gumbert er en tidligere F-14 Tomcat-pilot. Chuck er ikke fremmed for motgang, men han har overvunnet alt livet kastet mot ham og utmerket seg. Da han var to år gammel, fikk han polio, noe som kan være en forkrøplende sykdom. Imidlertid kunne han til slutt overvinne effektene og fortsette å delta i videregående skolesport. Etter hvert ble han jagerflyger i den amerikanske marinen, og klarte til og med å oppgradere øverst i klassen sin.

Gjennom årene har Chuck satt seg mål og oppnådd dem, for eksempel å klatre Mt. Kilimanjaro. Mt. Kilimanjaro ligger i Tanzania, Afrika og er det høyeste fjellet på kontinentet. Det 1600 fot fra base til topp. Klatringen kan ta mellom fem og ni dager, da klatrere må velge den beste ruten og ta pause for å la seg tilpasse seg høydeforandringene.

Jeg spurte Chuck hva som trakk ham mot å bli jagerflyger.

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for å fly. Det var noen militære jetfly som fløy lavt over huset da jeg var 5 eller 6 år og som fikk meg til å bli hekta. Målet mitt var å fly for flyselskapene, men halvveis i college var det åpenbart at jeg ikke hadde tenkt timene til å fly for flyselskapene. Så jeg ble med i marinen for å bygge opp disse flytimene.

Hvordan militæret trener deg for livet

Mye av Chucks tidlige karriere banet vei for hans suksess senere i livet og hans evne til å hjelpe andre å lære å lykkes. Å være jagerflyger er ikke lett. Piloter må utvikle et sterkt tankesett for å komme seg gjennom tøffe tider. Noe av det vanskeligste Chuck sto overfor som jagerpilot var ganske enkelt å være hjemmefra i lengre tid.

Det var tøft å være hjemmefra i flere måneder av gangen. En annen landet ombord på transportøren om natten. Det er skummelt som alt å komme seg ut, men gjennom praksis og en positiv mental holdning mestret jeg det.

Militæret fungerer som en sterk treningsplass for å drive en virksomhet. Chuck delte, “Det hjelper deg å forstå viktigheten og behovet for en plan. Og jeg snakker ikke bare generelt, men også i livet. Jeg har møtt mange mennesker som har gått gjennom en del av livet og ikke aner hvordan de kom dit de er eller hvor de skal.

Chucks bok, Pushing the Envelope belyser spørsmålet om at folk ikke visste hvordan de kom dit de er eller hvor de skal. I sin introduksjon til boken deler Chuck:

Som en tidligere F-14 Tomcat-pilot, vil jeg dele med deg det jeg har lært på alle faser av den reisen. Leksjonene er mange, men grunnlaget er det samme. Du vil bare få ut så mye som du legger inn.

Hvordan jagerflytenking kan hjelpe bedriftseiere

skyv konvoluttdekselet

Som Chuck nevnte før, er en av de største feilene bedriftseiere gjør ikke å ha en plan for veksten og hvordan de kommer fremover.

“[Noen ganger har bedriftseiere ikke en plan for virksomheten sin. De vet ikke hvor de skal eller hvorfor. Deres virksomhet driver dem i stedet for omvendt. ”

I sin bok Pushing the Envelope går Chuck i detalj om hvordan bedriftseiere kan ta kontroll over deres forretningssti eller bane, finne ut hvor de vil ta den, og deretter utvikle og senere implementere en plan for å komme dit.

“Akkurat som en jagerpilot.”

Her er et kort utdrag fra boken:

Hva om din sanne kapasitet er langt utenfor din nåværende livsstil? Hvorfor skulle jeg spørre det? For det er slik flertallet av oss lever. Vi spiller det trygt ved å tro at vi ikke er i stand til å presse hardere, raskere og høyere enn vi er akkurat nå. Hvor mange timer per uke bruker du for eksempel på å se på TV? Hvor mye tid kaster du bort på sosiale medier eller uten å klikke deg rundt på Internett? Hvor mye fastfood binge du på? Som jeg sa, din sanne kapasitet er langt utenfor måten du lever på; men dette er ikke fordømmende, det er spennende.

Chuck fortsetter med å forklare måter å maksimere ansvarlighet og bli mer og mer effektive i virksomheten og i livet.

For å virkelig lykkes i virksomhet (og liv), må du endre din måte å tenke på. Tenk på hvordan militæret trener sine soldater. De blir kastet inn i en ny rutine gjennom grunnleggende trening og presset til deres ytterste grenser fysisk, følelsesmessig og mentalt. Å lære å kjempe deg gjennom virksomheten er et lignende landskap.

Hva om jeg mislykkes?

Kanskje din virksomhet svikter eller ikke vokser. Du kan høre denne indre stemmen som forteller deg at du aldri vil vinne. Du må først lære å overvinne den negativiteten hvis du vil lykkes.

“Ikke gi opp. Som GS Patton sa: ‘Mot er frykt som holder på et øyeblikk lenger.’ Finn en coach eller vellykket mentor, og samarbeide med ham / henne for å hjelpe deg med å få ting stilt opp. Jeg har alltid mine kunder som fokuserer på bare 1-2 ting som vil gjøre en betydelig forbedring, ”la Chuck til.

Rundt 20% av virksomhetene mislykkes i år ett og 50% innen det femte året. Innen 10 år treff, er sviktfrekvensene så høye som 80-90%. Denne statistikken kan virke skremmende, men Chuck mener virkelig at hovedårsaken til disse feilene alle går tilbake til manglende planlegging.

Igjen er det behovet for en plan. Og den planen begynner med en sterk fremtidssyn og en strategi for hvordan du kommer dit.

For sin egen konsulentvirksomhet har Chuck for eksempel en 1-års-, 3-års- og 5-årsplan. Han oppdaterer disse planene to ganger i året. Han sporer også sin fremgang mot disse planene og gjør taktiske justeringer underveis.

Ikke vær redd for å delegere

Jeg spurte chuck om et eksempel på en virksomhet han hjalp og hva som ble gjort for å snu ting. Han pekte på et område som mange småbedriftseiere sliter med – delegering. Det er ganske vanskelig å vokse en virksomhet fra grunnen av og deretter overføre noe av driften til en annen person. Ingen gjør arbeidet på samme måte som du ville gjort.

Delegasjonen er imidlertid en av nøklene til å ta virksomheten din fra liten til mellomstor eller større. Chuck deler denne historien om en bedriftseier som rådførte seg med ham og slet med dette nøyaktige problemet (navnet på virksomheten redigeres for personvern).

Han ville gjøre alt selv, fordi han følte at ingen kunne gjøre det bedre enn han kunne, og det holdt tilbake hans evne til å vokse. Han kom til et veiskille, det var på tide å enten gi slipp og stole på folket sitt, eller holde seg fast ved sitt nåværende årlige inntektsnummer. Han valgte alternativ 1 og virksomheten er nesten doblet.

Hvor sitter du fast som bedriftseier? Trenger du å delegere? Trenger du en plan? Trenger du å tro på deg selv og dine evner??

Uansett problemstilling, håper vi at dette rådet fra forretningstrener Chuck Gumbert har gitt deg litt innsikt og noen skritt for å komme deg videre. WHSR vil gjerne ta et øyeblikk til å tenke Gumbert for å dele sin uvurderlige innsikt i hvordan du kan drive virksomheten din som en jagerpilot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me