Hvorfor brukerne deres var nøkkelen til MotoCMS suksess

MotoCMS, kjent som den raske nettstedbyggeren, har eksistert i nettstedbyggerspillet i ganske lang tid. Deres reise mot deres nåværende suksess var en brolagt med et klart mål for å være en plattform som gir en opplevelse av nettstedbygging som brukere kan glede seg over.


Nå på tiende året tar vi en titt på det unike selskapet og hvordan de klarte å være en av de beste nettstedbyggere for de som ønsker en enkel lekeplass for å bygge en blogg, e-handel butikk eller en webside.

Skjermbilde av hjemmesiden til MotoCMS.

Fra flash til funksjon

Det var tilbake i 2008 da grunnlegger og nåværende administrerende direktør Demetrio Fortman bestemte seg for å lansere en nettstedsbygger som tilbyr bekvemmelighet, funksjonalitet og en enkel å bruke for massene. På det tidspunktet ble selskapet kalt FlashMoto som teknologien bak flash-drevet.

Mens FlashMoto og systemet var nok til å gjøre selskapet til en lønnsom satsning, varte det ikke lenge før Fortman og selskapet trengte å reinstallere systemet for å oppfylle gjeldende krav.

Tiden gikk og nye teknologier erstattet de gamle. I takt med tiden ble FlashMoto gjenoppbygd for å tilpasse seg markedet, og som et resultat fikk vi MotoCMS – den andre generasjonen av nettstedbyggeren vår basert på HTML.

Denne endringen til et helt nytt system var kickstart som selskapet trengte for å ta dem inn til neste nivå når de skal være en nettstedsbygger.

Etter omleggingen og omleggingen fra FlashMoto til MotoCMS fortsatte de å foredle systemet og endte opp med den nåværende MotoCMS 3 som ble utgitt i 2015. Den nåværende iterasjonen av MotoCMS har nå en mer responsiv nettstedbygger som er fullpakket med en enorm samling av belysning – raske maler for brukere.

MotoCMS dra-og-slipp-system med Skyline-malen

En fullpakket byggmester

Med gjennomgangen av hele systemet var MotoCMS fast bestemt på å skille seg fra andre tallrike CMS-plattformer. Et av de viktigste målene deres var å være den “raske løsningen for rask oppretting av nettsteder”.

Som sådan trengte de å sørge for at innholdsstyringssystemene deres har en godt optimalisert lastehastighet for nettstedsmaler. Basert på dataanalysetesten som ble utført på Pingdom, står MotoCMS som den raskeste CMS med en lynrask lastetid på 1,8 sek..

Det er selvfølgelig ikke nok for dem å ha den raskeste plattformen for oppretting av nettsteder på markedet. De ønsket å være en fullpakket nettstedsbygger som tilbyr alle funksjonene og funksjonene som brukerne forventer i en standard nettstedsbygger.

Dette inkluderte å legge til funksjoner som innebygd SEO, integrasjon av sosiale medier, muligheten til å lage en nettbutikk, enkel integrasjon med analyseverktøy, muligheten til å bygge inn tredjepartskode og mer.

Men det som virkelig fikk dem til å skille seg ut fra resten av konkurransen er biblioteket med maler og temaer.

Maler for enhver anledning

Selv om selskapets brukergrensesnitt for nettstedsbygging og funksjoner var nøkkelen for at de fikk anerkjennelse i byggherrens bransje, var det malene deres som virkelig satte dem på kartet. Per i dag har MotoCMS bygget opp et bibliotek med maler som er over 60 forskjellige kategorier og med over 2500 temaer for sine brukere.

MotoCMS omfattende bibliotek med maler og temaer.

“MotoCMS er blant toppleverandørene av nettstedsmaler, og tilbyr brukere med hvilket som helst kunnskapsnivå og erfaring 2500+ profesjonelt designede og svært fleksible temaer samlet i 60+ unike forretningskategorier.”

Fleksibiliteten i maler og temaer ga MotoCMS mulighet til å imøtekomme et bredt spekter av mennesker som ønsker å opprette et nettsted som kan være et nisjemarked. Noen av de unike kategoriene for nettstedsmaler inkluderer: Bryllup, forretning, fotografi, musikk og spill.

MotoCMS nettstedsmaler i kategorien “Spill”.MotoCMS nettstedsmaler i “Wedding” cateogry.

Ved å tilby et bredt spekter av unike maler og temaer for brukerne sine og koble det sammen med deres intuitive nettstedbygger-brukergrensesnitt, tillot det MotoCMS å nå ut til et bredere publikum og følgelig større suksess.

Å bygge opp merkevare anerkjennelse

Da selskapet fortsetter å bygge opp MotoCMS-plattformen, noe som gjør den mer kraftfull og pålitelig, innså de også behovet for å styrke sin merkeidentitet ytterligere.

Ettersom det var mange andre konkurrenter og imitatorer på internett, var det viktig for MotoCMSs folk å styrke sitt image og gi brukerne garanti for at de kan stole på et anerkjent merkenavn som er MotoCMS.

Som en del av dette initiativet gikk MotoCMS og kjøpte et varemerke for deres selskap for ytterligere å legitimere merkevarebildet og anerkjennelsen deres.

MotoCMS oppnådde endelig varemerkestatus for selskapet i 2018.

– Konkurransen i markedet blir tøffere. Antallet svindlere som prøver å stjele personopplysningene dine eller selge produkter av dårlig kvalitet, fortsetter å utvide … Så det var av overveiende betydning å motta et servicemerke som identifiserer og skiller oss fra andre. “

Selv om det å ha et varemerke kan virke trivielt for folk flest, var det for MotoCMS en stor gevinst da det hjelper å male selskapet som et pålitelig merke som vil gi sine løfter om å gi brukere den høyeste kvaliteten på digitale varer og tjenester.

Holde det hyggelig på kjernen

Vårt aller første mål om MotoCMS … var å utvikle en enkel byggherre som gjør det virkelig for alle å ha en personlig webside.

– Demetrio Fortman, administrerende direktør & grunnlegger av MotoCMS

Fra sin lille begynnelse som en Flash-drevet nettstedsbygger til sin nåværende iterasjon som drar full nytte av en HTML-nettstedbygger, er det tydelig at selskapet har vokst i store sprang.

Gjennom de forskjellige iterasjonene av MotoCMS mistet teamet aldri synet på hva som var viktig for selskapet og hva deres plattform har som mål å være.

Til tross for endringene i teknologien, forble MotoCMS-oppdraget det samme – for å gi både nybegynnere og proffer en hyggelig opplevelse av å lage nettsteder. Vi fortsetter å forbedre våre produkter og tjenester for deg, dag i dag ut i samsvar med de høyeste standarder den moderne verden krever. “

Fra det enkle og intuitive brukergrensesnittet, overfloden av funksjoner og en lang liste med maler og temaer, ser det ikke ut som MotoCMS vil avta når som helst og fortsette å utvikle og forbedre innholdsstyringssystemet i årene fremover.

Og i det hele tatt vil de alltid sette brukeropplevelsen i høysetet, og sørge for at hver gang du bygger et nettsted med dem, vil det alltid være en hyggelig opplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me