Nettdesignintervju: Spørsmål og svar med RocketTheme Partnership Manager Ryan Pierson

Ideen til et klubbbasert malsted ble først født i 2004, da Andy Miller, administrerende direktør i RocketTheme jobbet som en “kjerneutvikler for Mambo CMS”. Han startet mambodev.com samme år, som tilbød maler i tillegg til tilpasset arbeid. Dette nettstedet utviklet seg til det som i dag er RocketTheme. RocketTheme gir maler til medlemmene sine for å hjelpe dem med å ta et grunnleggende nettsted til noe med en ekstraordinær design.


Nettstedet tilbyr premium Joomla-maler og også maler for WordPress, Magento og phpBB. Du finner også gratis plugins og utvidelser for disse plattformene, for eksempel en værmodul som kobles til Yahoo eller Wunderground APIS og viser værinformasjon. Det er bare en av de mange utvidelsene som er tilgjengelige på RocketTheme.

Rocket Theme hjemmesideRocket Theme hjemmeside

Introduksjon: RocketTheme The Company

RocketTheme er en slags malklubb. Kan du fortelle oss litt mer om hvordan medlemskap fungerer?

Vi tilbyr to forskjellige primære metoder for å kjøpe maler og temaer. Den første er en abonnementstjeneste som lar deg abonnere på en av våre plattformklubber. Disse klubbmedlemskapene har full tilgang til hele vårt bibliotek med maler for en gitt plattform, i tillegg til støtte for malene og eventuelle utvidelser eller tilleggsprodukter vi gjør tilgjengelig for plattformen.

Hvis du for eksempel abonnerer på Joomla-klubben din, kan du laste ned noen av de støttede Joomla-malene våre, i tillegg til å motta støtte for dem og noen av Joomla-utvidelsene våre.

Den andre metoden er et direkte kjøp, som er en engangsavgift som gir deg muligheten til å laste ned malen eller temaet og bruke den på opptil ett live nettsted. Du mottar også støtte for det og eventuelle utvidelser eller plugins så lenge produktene støttes. Dette er et bedre alternativ for folk som ønsker spesifikke maler og ikke trenger å bekymre seg for at abonnementsperioden bortfaller når de trenger støtte senere..

FeatureClub MembershipSingle Mal
MalkatalogHele plattformkatalogenBare mal
Support / forumFull tilgang til klubbforaBare mal og utvidelse
Utvidelsesklubbkomplementærkomplementær
Nettstedslisenser1 – 3 (utvidbar)1 (ikke utvidbar)
Pris$ 59-99$ 29-49

Hvordan er RocketTheme annerledes enn andre malklubber der ute?

Vi liker å tro at vi produserer et utmerket produkt som er testen av tid. Vi går regelmessig tilbake til noen av våre eldre maler og oppdaterer dem for å dra nytte av de nyeste teknologiene og standardene, slik at du har tryggheten av å vite at nettstedet ditt ikke blir foreldet eller blir fanget bak kurven..

Vi opprettet Gantry, et kraftig rammeverk for WordPress og Joomla, og ga det ut som et open source-prosjekt for å gjøre det mulig for alle som ønsker å bygge sin egen mal sjansen til å gjøre det med samme rammeverk vi bruker for de vi selger. Vi har også gitt ut alle utvidelser og plugins som gratisprodukter, slik at alle med noen mal eller tema kan bruke dem på nettstedet sitt.

Om maler for RocketTeme

Du tilbyr maler i formater som Joomla! og WordPress. Hva er ditt mest populære format, og hvorfor tror du det er?

Vi er for tiden den største leverandøren av Joomla der ute. Gründeren vår, Andy Miller, var en av de opprinnelige grunnleggerne av Joomla-prosjektet, og vi skylder Joomla-samfunnet mye av vår suksess.

Når det er sagt: Vi lager og støtter produkter for fire store plattformer: Joomla, WordPress, phpBB og Magento. Vi har teammedlemmer tildelt for å lage og vedlikeholde produkter på hver av dem, og vi tilbyr samme støttenivå overalt.

Du vil oppdage at de fleste av designene våre er tilgjengelige på alle disse fire plattformene. Dette gjør at brukerne våre kan finne en stil de liker og holde seg til den, selv om de bestemmer seg for å migrere nettstedet sitt fra Joomla til WordPress, eller legge til et phpBB-forum.

Firmaet ditt utviklet Gantry Framework. Fortell oss litt mer om dette og hvorfor det er gunstig for bedriftseiere …

Gantry-rammen startet som et produkt av nødvendighet. Vi fant oss selv nødt til å gjenta mange prosesser da vi utviklet nye maler. Vi fant opp hjulet hver gang for å legge til elementer som kundene våre likte fra det ene designet til det neste, og Gantry ble en måte for oss å gjøre noe veldig bra en gang, og enkelt legge det til fremtidige design.

Rammeverket har utviklet seg ganske mye siden det var tidlig, og vi har gjort store fremskritt i å skape noe som er brukervennlig, raskt og enkelt å tilpasse.

Det virker som om WordPress-nettsteder er i nesten konstant angrep fra hackere i disse dager? Oppdateres temaene dine jevnlig for å redegjøre for nye sikkerhetsbrudd eller hvilke sikkerhetstiltak du har på plass?

Vi overvåker kontinuerlig vårt medlemsforum for rapporter om sikkerhetsproblemer relatert til temaene våre, og er raske med å oppdatere ethvert tema der et slikt problem vil eksistere.

Fordi våre moderne temaer er bygget med samme rammeverk (Gantry), er vi i stand til raskt å identifisere og distribuere fikser som dekker alle temaene våre på en gang.

* Merknad: Vi har tatt med noen eksempler på RocketTemes maler på slutten av dette intervjuet. 

RocketTheme medlemskapdetaljer

Hva får jeg hvis jeg blir med i klubben? Er det bare tilgang til de allerede opprettede temaene, eller blir nye temaer lagt til regelmessig? I så fall hvor ofte, hvor mange osv.?

Å bli medlem av en av klubbene våre gir deg øyeblikkelig tilgang til hele vårt bibliotek med maler, temaer eller stiler for den aktuelle plattformen. Du kan laste ned og teste med så mange du vil, og du mottar nettstedlisenser som lar deg bruke malene våre på live nettsteder. Du kan få opptil tre lisenser når du melder deg inn i klubben, og du har muligheten til å kjøpe mer når som helst. Du får også flere lisenser hver gang du fornyer.

Du får også tilgang til supportforaene for både maler og tilknyttede utvidelser. Disse forumene er bemannet av et team av moderatorer i tillegg til våre utviklere. Vi vil gå ut av vår måte å sikre at spørsmål blir besvart raskt og fullstendig.

Jeg vil kanskje si at en av våre største eiendeler for medlemmene er samfunnet vårt. Gjennom forumene våre kobler medlemmene kontinuerlig med hverandre og ser fordeler med disse diskusjonene.

Rocket Theme WordPress Theme Club prisdetaljer.Rocket Theme WordPress Theme Club prisdetaljer.

Jeg merker at du har et Premier-supportalternativ for klubbmedlemmer for litt ekstra. Hva er et eksempel på hvordan dette kan brukes av bedriftseiere?

Dette alternativet er tilgjengelig for alle som har et problem eller trenger en ekstra hånd å få maler eller utvidelser til å gjøre noe unikt for nettstedet deres. Det er også tilgjengelig for alle som trenger et ekstra sett med øyne eller mindre justeringer til en av malene våre.

Mange av våre kunder bygger sin første side, eller lager noe som er mye større og mer detaljert enn noe de har taklet før. Vi er her for å hjelpe hvis de trenger det.

RocketThemes tilknyttede program

Mange av leserne våre er eiere av nettsteder som er interessert i måter å bygge inntektsstrømmer for nettstedet sitt. Jeg forstår at du har et tilknyttet program. Hvordan vil man gå med å registrere seg for dette programmet?

Partnerprogrammet vårt administreres av ShareASale, og det er en flott måte å tjene litt ekstra penger ved å spre ordet om hva RocketTheme har å tilby. Partnerprogrammet vårt passer perfekt for alle som blogger om webdesign, eller har et nettsted som fokuserer på et annet utfyllende emne.

Er det noe eiere kan gjøre for å gjøre programmet mer vellykket, for eksempel at plassering på siden du har lagt merke til er mer effektiv, personlig godkjenning eller slikt?

Den beste tommelfingerregelen her er å holde lenken ren og lett synlig. Nettsteder som i stor grad er avhengig av annonser, har en tendens til å rote siden med bannere og skape annonseblindhet hos de besøkende. Hvis du vil lykkes, må du holde rotet ned til et minimum.

Vi har noen retningslinjer for å sikre at koblingen vår brukes på et nettsted der det vil være fornuftig, og at lenken blir presentert på en måte som ikke skaper forvirring for besøkende.

Tilpasse temaene

Hvor tilpassbare er temaene? Er det bare å skrive om en liten kode eller legge til forskjellige stiler for å få et nytt utseende, eller er det mer sammensatt?

Temaene våre er veldig tilpassbare. Dette er i stor grad takket være vår bruk av Gantry-rammeverket, fordi det gjør omorganisering av moduler / widgets veldig enkelt. Du kan gjøre en RocketTheme-mal til omtrent hvilken som helst type nettsted du kan forestille deg.

Omtrent alle aspekter av malene våre kan tilpasses uten å måtte forholde seg til kode.

Har du statistikk, grafer eller diagrammer relatert til RocketTheme som du vil dele med leserne våre?

Selv om vi ikke har noen spesifikke diagrammer eller grafer å dele på nåværende tidspunkt, har vi et levende og voksende fellesskap av webutviklere, eiere av små bedrifter og håpefulle gründere som ikke bare samhandler med oss ​​og hverandre gjennom forumene våre, men gjennom sosiale medier også.

Facebook- og Twitter-sidene våre har en følgebase på over 10 000 hver, og vi bruker disse plattformene til å koble og dele informasjon med samfunnet vårt på en mer personlig basis.

Vårt kjerneteam består av litt over et dusin medlemmer, inkludert utviklere, en teknisk skribent, kvalitetskontroll og støttekoordinatorer. Vi har også et team av forum moderatorer som gir ekstra støtte til brukerbasen vår via forumene våre. Teamet vårt er basert over hele verden på steder som USA, Storbritannia, Nederland, Tyskland, Polen, Kroatia, Hellas og Indonesia.

Til tross for distansen produserer vi i gjennomsnitt fire maler, stiler eller temaer hver måned. I tillegg vedlikeholder og oppdaterer vi regelmessig vårt bibliotek med utvidelser for flere store plattformer som er gjort fritt tilgjengelig for alle, enten de eier en RocketTheme-mal eller ikke.

Vi opprettet også Gantry-rammeverket, som er åpent og tilgjengelig for alle å bruke som en del av deres neste mal eller temadesign.

“Vi er i midten av utviklingen av Gantry5, som er en viktig oppdatering for vårt primære rammeverk, og en som vil introdusere mange nye funksjoner for brukerne våre. Vi planlegger å dele mer informasjon om disse nye funksjonene gjennom bloggen vår i løpet av neste måned. “

Ønsker mer informasjon om RocketTheme?

RocketTheme har en blogg, og du kan følge dem på sosiale mediesider Facebook og Twitter.

Eksempler på RocketTemes maler

WordPress Mal – Vermilion

Wordpress Mal - Vermilion

Magneto Mal – Chapelco

Magneto Mal - ChapelcoMagneto Mal – Chapelco

phpBB Mal – Osmose

phpBB Mal - OsmosephpBB Mal – Osmose

Joomla! Mal – Plethora

Joomla Mal - PlethoraJoomla Mal – Plethora

Om Ryan Pierson

ryan

Ryan Matthew Pierson har over ti års erfaring innen teknologisk skriving, blogging og kringkasting. I tillegg til multimediainnholdsproduksjon, har han skrevet tusenvis av artikler om teknologi som har blitt publisert på noen av de beste teknologiske nettstedene og nyhetsbrevene på nettet..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map