Webbhotellintervju med HostMetro Manager, Kyle Dolan

Världen för värdutveckling utvecklas kontinuerligt med spelare som byter position och nya kommer in på marknaden – så är fallet med HostMetro, ett Illinois-baserat värdföretag som etablerades i mitten av 2012. Om du inte är medveten har jag spårat och testat HostMetro för ett par månader; en detaljgranskning av Host Metro publicerades här i augusti 2014. Denna fråga&A är en uppföljning för dem som har denna webbhotell i sin kortlista eller bara letar efter ett alternativ för budgethotell.


Låt oss fördjupa i intervjun utan ytterligare försening.

Introduktion

Hej Kyle. Tack så mycket för att du är med oss ​​idag. Kan du dela några ord om dig själv och din roll på HostMetro?

Varje gång, Jerry! Jag har varit i webbhotell i någon eller annan form i nästan 10 år nu. Jag började som nivå 1 supportrepresentant och arbetade mig fram till senior admin och övergick sedan till en marknadsföringsroll. Nu är jag partner- och marknadschef för HostMetro.com. Efter att ha tillbringat så många år i olika roller har jag en unik förståelse för de flesta aspekter av branschen.

HostMetro är ett relativt nytt företag. Vad kan vi veta mer om företaget? Kan vi veta mer om dess grundare och kanske lite bakgrundshistoria?

Ägaren och jag träffades på anslutande toppmöte för några år tillbaka och har hållit kontakten sedan dess. Vi delade båda mycket liknande syn på värdbranschen, särskilt de trender som vi inte gillade.

Vi beslutade att starta HostMetro.com som en annan typ av webbhotellföretag, främst ett som förblir tro mot våra kunder.

HostMetro Hosting Services

Ge oss en översikt över HostMetro-värdstjänster inom webbhotell.

Vi är uteslutande ett Linux-delat webbhotell och erbjuder två värdpaket. Vår Mega Max-plan är perfekt för såväl nybörjare som avancerade användare som behöver värd för alla typer av webbplatser, vare sig det är informativt, en blogg eller något annat.

Vår Business Max-plan är för kunder som vill vara värd för en onlinebutik eller vilken typ av e-handelswebbplats som helst. Den innehåller allt som krävs för att acceptera säkra betalningar via webbplatsen själv, inklusive SSL, dedikerad IP, samt flera SEO-fördelar.

Båda värdplanerna erbjuder samma kärnfunktioner, inklusive Max Hosting Space och Bandwidth, en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, 24/7 support, 99,9% drifttid och mer.

HostMetro värdpaketHostMetro värdpaket

Jag förstår att HostMetro erbjuder “Förnyad prislåst garanti” till alla kunder – vilket jag tycker är häpnadsväckande. Kan du snälla utarbeta hur denna policy fungerar?

Detta är den funktion som vi erbjuder som jag är mest stolt över och är en av de trender som jag nämnde tidigare som vi inte brydde oss mycket om. Många populära värdföretag erbjuder idag låga introduktionspriser, men deras förnyelsesatser är mycket höga, närmar sig kostnaderna för vissa VPS-alternativ.

Vår prislåsgaranti är enkel. Vi kommer aldrig att höja förnyelseshastigheten för din webbhotell. Priset du registrerar dig är priset för din förnyelse. Förnyelsepriset inkluderar dock ingen kupong du kanske har använt vid registreringen.

Så, till exempel, om en kund registrerar sig för 3 års värd för $ 2,45 / månad, men använder 25% rabattkupongen som finns på din webbplats, skulle förnyelsefrekvensen vara $ 2,45 / månad *.

* Obs: Mer om jämförelse av delad värdprisning i slutet av denna intervju.

Hur hanterar du plötsligt ökande användares webbtrafik? Vad skulle hända med en HostMetro-värd webbplats när den träffar “den virala jackpotten”?

Vi gör allt vi kan för att se till att alla våra kunders webbplatser fungerar smidigt och effektivt. Med det sagt är alla kunder i en delad värdmiljö som har sina begränsningar. Om en kunds trafik plötsligt spikar kommer vi att göra vad vi kan för att se till att våra servrar kan rymma den ökade trafiken samtidigt som vi säkerställer att våra andra kundkonton inte påverkas.

Om det finns ett fall där en enda webbplats helt enkelt får för mycket trafik kommer vi att försöka kontakta kunden och låta dem veta att deras konto använder en hög servernivå och försöker ta reda på vad vi kan göra för att mildra det samtidigt som vi säkerställer att alla webbplatser stannar uppe.

I det fall kunden inte kan kontaktas och kontot i fråga orsakar problem för våra andra kunder stänger vi tillfälligt kontot. Som jag sa tidigare har delad hosting sina begränsningar, och vi kan tyvärr inte riskera att ett konto kan stänga av andra konton på servern..

företag & Framtida planer

Enligt din åsikt – Hur kommer tillväxt i efterfrågan på molnberäkning och virtualisering att jämföra med traditionella värdlösningar?

Jag tror att det alltid kommer att finnas behov av mer traditionella värdlösningar, om ingen annan anledning än för säkerhet. Även om molnberäkning är en utmärkt teknik finns det fortfarande så många säkerhetsproblem som måste bearbetas innan det blir mer än bara ett webbhotell för värd. Den senaste iCloud belyser problemet.

Med det sagt implementerar vi själva vissa molnteknologier på våra servrar eftersom de erbjuder för en mycket mer stabil och resursvänlig miljö. CloudLinux partitionerar till exempel alla delade värdkonton men tillåter dem att använda samma resurser fritt. Denna partitionering gör själva kontona säkrare, men deras resursanvändning är mer effektiv.

Så småningom, när molnberäkningen blir säkrare, tror jag att vi kommer att se en gradvis övergång till molnhotell bli mycket mer populär.

Det känns som om vi just gick in i år 2014 men det är redan september. Hur går HostMetro i affärer i år? Kommer det att finnas några större förändringar i HostMetros tjänster under de kommande 12 månaderna?

Tiden flyger verkligen, det är säkert. Vår verksamhet går mycket bra och vi gör vårt bästa för att säkerställa att vi fortsätter vår stabila tillväxt. Vi vill inte sprida oss för tunna eller växa så snabbt att vi inte kan stödja våra kunder på ett adekvat sätt, vilket är en annan sak som vi märker att andra värdföretag försöker göra. Vad bra är att få alla dessa kunder om du inte kan stödja dem?

Även om vi inte har några större förändringar som kommer inom en snar framtid, arbetar vi alltid med sätt att förbättra vår webbhotell, oavsett om den kan ses av kunden eller inte. Vi vill se till att vi har en långvarig relation med varje kund vi har och det börjar med att ge dem bästa möjliga service. När tekniken förändras måste vi också ändra för att säkerställa att det förblir fallet.

Det är allt för mina frågor. Allt du vill lägga till?

Ingenting att lägga till, verkligen annat än jag uppskattar din tid, och att om någon har några frågor om vårt företag eller värd i allmänhet kan de gärna kontakta oss avgiftsfritt på 800-485-9730 eller .

Tack för att du läser!

Läs mer

HostMetro Office: 415 W. Golf Rd. Suite 5 Arlington Heights, IL 60005. Du kan komma i kontakt med HostMetro via: Twitter, FaceBook och .

HostMetros garanti för förnyelsepris

Vad jag gillar mest med Hostmetro – Förlängd prislåst garanti

De flesta andra webbhotellorganisationer erbjuder nya prenumeranter med fantastiskt låga priser – men när abonnenterna behöver förnya sitt värdkontrakt tvingas de att göra det med en mycket högre takt. Inte hos HostMetro – abonnenterna för webbhotell får förnyas med samma låga introduktionshastighet för alltid. Se tabell nedan för långsiktig (5 år) värdprisjämförelse.

HostMetroWebHostingHubHostgatorBlueHostGreenGeeks
Anmälningspris (per månad) *$ 3.45$ 3.99$ 6.26$ 4.95$ 5.90
Förnyelsepris (per månad)$ 3.45$ 8.99$ 8.95$ 6.99$ 6.95
5-års värdkostnad (anmälan för 2 år + förnyelse i 3 år)3,45 x 60mo = 207 $($ 3,99 x 12mo) + ($ 8,99 x 48mo) =
$ 479,4
($ 6,26 x 24mo) + ($ 8,95 x 36mo) =
$ 472,44
($ 4,95 x 24mo) + ($ 6,99 x 36mo) =
$ 370,40
($ 5,90 x 24mo) + ($ 6,95 x 36mo) =
$ 391,80
* Allt värdpris baserat på tvåårskontrakt (via WHSRs exklusiva erbjudanden) vid första anmälan förutom WebHostingHub (alternativ N / A).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me