Webhostintervju med HostMetro Manager, Kyle Dolan

Vertsverdenen utvikler seg kontinuerlig med spillere som skifter posisjon og nye kommer inn i markedet – slik er tilfellet med HostMetro, et Illinois-basert hostingfirma etablert i midten av 2012. I tilfelle du ikke er klar over det, har jeg sporet og testet HostMetro i et par måneder; en detaljert anmeldelse av Host Metro ble publisert her i august 2014. Denne spørsmålet&A er en oppfølging for de som har denne webverten på kortlisten, eller som bare er ute etter et budsjettvertingsalternativ.


La oss fordype intervjuet uten ytterligere forsinkelse.

Introduksjon

Hallo Kyle. Tusen takk for at du er sammen med oss ​​i dag. Kan du dele noen få ord om deg selv og din rolle på HostMetro?

Når som helst, Jerry! Jeg har vært i vertsindustrien i en eller annen form i snart 10 år nå. Jeg startet som en nivårepresentant og jobbet meg opp til senioradministrator, og overgikk deretter til en markedsføringsrolle. Nå er jeg tilknyttet og markedssjef for HostMetro.com. Etter å ha tilbrakt så mange år i forskjellige roller har jeg en unik forståelse av de fleste aspekter av bransjen.

HostMetro er et relativt nytt selskap. Hva kan vi vite mer om selskapet? Kan vi vite mer om grunnleggeren og kanskje en eller annen bakgrunnshistorie?

Eieren og jeg møttes på tilknyttet toppmøte for noen år tilbake, og har holdt kontakten siden den gang. Vi delte begge veldig like synspunkter på vertsindustrien, spesielt trendene vi ikke likte.

Vi bestemte oss for å starte HostMetro.com som en annen type webhotellfirma, hovedsakelig et som forblir tro mot våre kunder.

HostMetro Hosting Services

Gi oss en oversikt over HostMetro hosting-tjenester i webhotell.

Vi er utelukkende et Linux-delt vertsfirma og tilbyr to hosting-pakker. Mega Max-planen vår er perfekt for nybegynnere så vel som avanserte brukere som trenger hosting for alle typer nettsteder, enten det er informasjonsmessig, en blogg eller noe annet.

Vår Business Max-plan er for kunder som ønsker å være vert for en online butikk, eller hvilken som helst type e-handelsnettsted. Det inkluderer alt som trengs for å akseptere sikre betalinger via selve nettstedet, inkludert SSL, dedikert IP, samt flere SEO-fordeler.

Begge hostingplanene tilbyr de samme kjernefunksjonene, inkludert Max Hosting Space og båndbredde, en full 30-dagers pengene tilbake-garanti, 24/7 support, 99,9% oppetid og mer.

HostMetro Hosting-pakkerHostMetro Hosting-pakker

Jeg forstår at HostMetro tilbyr “fornyet prislåst garanti” til alle kunder – noe jeg synes er utrolig. Kan du vennligst utdype hvordan denne policyen fungerer?

Dette er funksjonen vi tilbyr som jeg er mest stolt av, og er en av trendene jeg nevnte tidligere som vi ikke hadde så mye vare på. Mange populære vertsfirmaer i dag tilbyr lave introduksjonspriser, men fornyelsesgraden er veldig høy, og nærmer seg kostnadene for noen VPS-alternativer.

Prisgarantien vår er enkel. Vi vil aldri heve fornyelsesgraden for webhotellet ditt. Prisen du melder deg på er prisen for fornyelsen. Fornyelsesprisen inkluderer ikke noen kupong du måtte ha brukt ved registrering.

Så hvis for eksempel en kunde melder seg på 3 års hosting til $ 2,45 / måned, men bruker 25% avslagskupongen som du finner på nettstedet ditt, vil fornyelsesgraden være $ 2,45 / måned *.

* Merk: Mer om sammenligning av delt hostingpriser ved slutten av dette intervjuet.

Hvordan takler du plutselig økning i brukernes netttrafikk? Hva vil skje med et HostMetro-vert nettsted når det treffer “den virale jackpoten”?

Vi gjør alt vi kan for å sikre at alle kundene sine nettsteder går jevnt og effektivt. Når det er sagt, har alle kunder et delt vertsmiljø som har begrensningene. Hvis en kundes trafikk plutselig øker, vil vi gjøre alt vi kan for å sikre at serverne våre kan imøtekomme den økende trafikken, samtidig som vi sikrer at våre andre kundekontoer ikke blir berørt.

Hvis det er tilfelle hvor et enkelt nettsted ganske enkelt får for mye trafikk, vil vi forsøke å kontakte kunden for å gi beskjed om at kontoen deres bruker et høyt nivå av serverressurser og prøver å finne ut hva vi kan gjøre for å dempe det samtidig som vi sikrer at alle nettsteder holder seg oppe.

I det tilfelle at kunden ikke kan kontaktes og den aktuelle kontoen skaper problemer for våre andre kunder, vil vi midlertidig stanse kontoen. Som jeg sa tidligere, har delt hosting begrensningene, og vi kan dessverre ikke risikere at en konto potensielt kan slå av andre kontoer på serveren..

Bedrifter & Fremtidsplaner

Etter din mening – Hvordan vil vekst i etterspørsel etter cloud computing og virtualisering sammenligne med tradisjonelle hostingløsninger?

Jeg tror det alltid vil være behov for mer tradisjonelle hostingløsninger, om ingen annen grunn enn for sikkerhet. Selv om cloud computing er en flott teknologi, er det fortsatt så mange sikkerhetsproblemer som må utarbeides før det blir mer enn bare et hosting-buzzword. Den siste iCloud fremhever det problemet.

Når det er sagt, implementerer vi selv visse skyteknologier på serverne våre fordi de tilbyr for et mye mer stabilt og ressursvennlig miljø. CloudLinux partisjonerer for eksempel alle de delte hostingkontoer, men lar dem bruke de samme ressursene fritt. Denne partisjoneringen gjør regnskapet selv sikrere, men ressursbruken er mer effektiv.

Etter hvert, etter hvert som cloud computing blir mer sikker, tror jeg vi vil se et gradvis skifte til cloud hosting bli mye mer populært.

Det føles som om vi akkurat gikk inn i år 2014, men det er allerede september. Hvordan har HostMetro det i virksomhet i år? Vil det være store endringer i HostMetros tjenester de neste 12 månedene?

Tiden flyr virkelig, det er helt sikkert. Vår virksomhet går veldig bra, og vi gjør vårt beste for å sikre at vi fortsetter vår stabile vekst. Vi ønsker ikke å spre oss for tynne eller vokse så raskt at vi ikke kan støtte kundene våre tilstrekkelig, noe som er en annen ting vi legger merke til at andre vertselskaper prøver å gjøre. Hva bra er det å få alle disse kundene hvis du ikke kan støtte dem?

Selv om vi ikke har noen store endringer i løpet av den nærmeste fremtiden, jobber vi alltid med måter å gjøre vertskapet bedre for, enten det kan sees av kunden eller ikke. Vi ønsker å sørge for at vi har et langvarig forhold til hver eneste kunde vi har, og det starter med å gi dem den best mulige service. Når teknologien endrer seg, må vi også endre for å sikre at det fortsatt er tilfelle.

Det er alt for spørsmålene mine. Alt du vil legge til?

Ingenting å legge til, egentlig, annet enn at jeg setter pris på tiden din, og at hvis noen har spørsmål om selskapet vårt eller hosting generelt, kan de gjerne kontakte oss gratis på 800-485-9730 eller .

Takk for at du leste!

Lære mer

HostMetro Office: 415 W. Golf Rd. Suite 5 Arlington Heights, IL 60005. Du kan komme i kontakt med HostMetro via: Twitter, FaceBook og .

HostMetros garanti for fornyelsespris

Det jeg liker mest med Hostmetro – Fornyet prislåst garanti

De fleste andre budsjetthotellorganisasjoner tilbyr nye abonnenter med fantastisk lave priser – men når abonnenter trenger å fornye hostingkontrakten sin, blir de tvunget til å gjøre det til en mye høyere pris. Ikke på HostMetro – abonnentene på webhotellene kan fornye seg med samme lave introduksjonshastighet for alltid. Se tabell nedenfor for langsiktig (5 år) hostingprissammenligning.

HostMetroWebHostingHubHostgatorBlueHostGreenGeeks
Registreringspris (per måned) *$ 3.45$ 3.99$ 6.26$ 4.95$ 5.90
Fornyelsespris (per måned)$ 3.45$ 8.99$ 8.95$ 6.99$ 6.95
5-års hostingkostnad (påmelding i 2 år + fornyelse i 3 år)3,45 dollar x 60mo = 207 dollar($ 3,99 x 12mo) + ($ 8,99 x 48mo) =
$ 479,4
($ 6,26 x 24mo) + ($ 8,95 x 36mo) =
$ 472,44
($ 4,95 x 24mo) + ($ 6,99 x 36mo) =
$ 370,40
($ 5,90 x 24mo) + ($ 6,95 x 36mo) =
$ 391,80
* All hostingpris basert på 2-års kontrakt (via WHSRs eksklusive avtaler) ved første registrering, unntatt WebHostingHub (alternativ N / A).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me