Webhostintervju: Spørsmål og svar med administrerende direktør i CloudAccess.net Jonathan Gafill

Mest Joomla! brukere er ikke fremmed for navnet CloudAcccess.net.


Med hovedkontor i Traverse City, Michigan, er CloudAccess.net den offisielle vertspartneren for Joomla! siden 2010. Hver måned registrerer mer enn 30 000 nye brukere seg for sine tjenester på CloudAcccess.net – som, hvis du gjør regnestykket, det er mer enn 800 nye Joomla! demobrukere daglig.

På dette tidspunktet av skrivingen fungerer CloudAcccess.net som en plattform som et servicefirma som letter både Joomla! og WordPress content management system. I april 2014 trakk Jonathan James Gafill opp og fylte Gary Jay Brooks stilling som administrerende direktør i CloudAccess.net. Ved hjelp av Saurabh Shah kunne jeg presse inn Jonathan Gafills travle timeplan for et onlineintervju for å snakke om selskapet og hans nye rolle i selskapet.

Uten ytterligere forsinkelse, her er spørsmålet&En økt.

Introduksjon: CloudAccess.net, selskapet

Hallo Jonathan, jeg er beæret over å ha deg med på WHSR i dag. La oss starte med en introduksjon, skal vi?

CloudAccess.net ble først startet som et webdesign- og konsulentselskap som heter Michigan Media, men nå er det et av de mest anerkjente navnene i Joomla! hosting. Kan du fortelle oss mer om historien bak selskapets suksess?

jonathan sky tilgangJonathan James Gafill – administrerende direktør i CloudAccess.net

Gary Brooks var hjernen og braven bak hele greia. Han kom i gang med Joomla mens han utviklet nettsteder under navnet Michigan Media.

I løpet av denne tiden så han muligheten til å forbedre det forrige Demom-programmet til Joomla, og han fulgte visjonen sin mens han overvinner noen store hindringer underveis. Han gjorde en 30 minutters demo av Joomla til en 30-dagers prøveversjon med et stillas av støttesystemer for å sikre at nye brukere ble komfortable med Joomla. CloudAccess.net har lyktes med å vokse sprang og grenser, hovedsakelig på grunn av Garys visjon og besluttsomhet. Vi roser ham alle for det. Jeg var heldig nok til å få lederstatpinnen over til meg da Gary bestemte seg for å gå av som administrerende direktør.

Gratulerer med at du ble forfremmet til administrerende direktør. Hvordan er det å drive et raskt voksende, globalt selskap som CloudAccess.net – Hva er din typiske arbeidsdag??

Det er en ære og jeg føler meg privilegert som en del av dette. Vi har bygget en flott kultur rundt CloudAccess.net, og det er en glede å komme på jobb hver dag.

Den typiske dagen min starter med en sykkeltur til kontoret rundt klokka 8 (når det ikke snør). Jeg er en stor talsmann for null innboksfilosofien, så jeg er typisk i stand til å hoppe rett inn i et mangfoldig utvalg av daglige oppgaver og møter. Hver dag kommer med sitt eget sett med nye utfordringer, og jeg ser på hver eneste en som en mulighet til å forbedre seg og vokse. Generelt vil jeg delta i noen få fotballkamp (bordfotball for våre EU-lesere) og øve på meg putte- eller dartkastferdigheter fra tid til annen. Når jeg føler at jeg har utført en god dags jobbing, sykler jeg hjem for å tulle i det gale forskerlaget mitt.

Plattformen som en servicevirksomhet

CloudAccess.net skiller seg ut som den eneste hostingpartneren med Joomla! i mer enn 4 år, og det sier mye om teamet ditt og selskapet. Etter din mening, hva er hemmelighetene for suksessen CloudAccess.net?

Takk for de fine ordene. Etter min mening kan suksessen vår tilskrives to ting: For det første har vi samlet et eksepsjonelt team. For det andre har vi ledet teamet vårt mot eksepsjonelle mål. Vi tilpasser oss gjennom all suksess og fiasko, og lærer kontinuerlig hvordan vi samlet skal bli et enda bedre selskap. Hemmeligheten er å samarbeide på en måte som kontinuerlig letter forbedring.

Jonathan, innen 2014, CloudAccess.net spesialiserte seg i Joomla! bare vert. Hvordan har dette påvirket virksomheten på CloudAccess.net?

I begynnelsen var Joomla vårt hovedfokus. Vi løp med det og holdt fast når selskapet skyrocket. Underveis ønsket kundene våre å kunne administrere WordPress-nettstedene sine i vårt Cloud Control Panel (CCP), og de ønsket at vårt overlegne supportteam skulle stå bak dem mens de bygde. Siden den gang har vi introdusert WordPress som et fullstendig integrert produkttilbud gjennom hele plattformen. Selv om vi alltid vil være en Joomla-butikk, finner vi ut at det er etterspørsel etter variasjon … og folk elsker bare kontrollpanelene og teamet vårt.

CloudAccess.net WordPress Hosting PlansCloudAccess.net WordPress Hosting Plans

Greit å vite at CloudAccess.net nå tilbyr WordPress-hosting. Men la oss snakke litt mer om selskapets partnerskap med Joomla! – Jeg har forståelse for at selskapet får nesten 1000 nye Joomla! nettsteder hver dag. Hva er den største utfordringen med å drive en webvert med så høy snuoperasjon?

Vi lanserer et stort antall demonstrasjoner hver dag. Til å begynne med var utfordringen å bygge systemene for å gi rom for denne typen skalering. Da var det utfordringen med å håndtere interaksjonen med alle disse brukerne, spesielt når du tenker på at vi gir et støttenivå for demoklientene som overgår det de fleste hostingleverandører gir sine betalte klienter! I løpet av de siste årene har vi blitt vant til belastningen og har bygget automatisering og systemer for å hjelpe med smertepunktene … nå er vi i gang med å jobbe med andre utfordringer.

Bruke Joomla! og CloudAccess.net

Hva er noen av fordelene med å bruke Joomla! for et forretningssted?

To ord: Open Source.

Utover det tror jeg det er den perfekte blandingen av “lett” og “allsidig”. La oss innse det, en liten / mellomstor bedrift har insentiver til å bygge og administrere nettstedet deres i hus hvis de kan utføre riktig. Joomla utmerker seg i dette scenariet, og mer spesielt hvis virksomheten har et team som kan gi veiledning og hjelp fra tid til annen. Det er her CloudAccess.net kommer inn. Vi tilbyr en plattform, intuitive kontrollpaneler og et team som sikrer at virksomheten lykkes med å bruke Joomla så vel som andre applikasjoner som WordPress.

“Jeg ønsker å prøve ut CloudAccess.net, men det virker for komplisert / for mye problemer / jeg er ikke god i Joomla / osv.”. Hva vil du si til folk som er usikre på CloudAccess.net?

Det er sant, noen mennesker er i tvil om deres evne til å lære nye ting – spesielt i teknologiens verden.

I dette tilfellet møter vi mange mennesker som føler at de er “ikke-teknikere”. Vi omfavner disse menneskene og veileder dem når de lærer. Med tiden ser vi at de samme selvutnevnte “ikke-teknologiene” snur seg og bygger vakre steder for seg selv, sine venner og familiemedlemmer. Og det er ikke fordi Joomla er ekstremt enkel å bruke … det er fordi de vet at de kan stole på CloudAccess.net for å veilede dem med live webinarer, opplæringsprogrammer og praktisk hjelp.

CloudAccess.net Fremtidsplaner og utover

Jonathan, vi har sett ganske mange store anskaffelser og fusjoner de siste årene – millioner, om ikke milliarder, ble gjort av vertsbedriftenes grunnleggere. Hva er tanken din i dette? Selger ut eller kjøper andre selskaper en del av CloudAccess.nets plan i løpet av de neste 18 månedene?

Gary Brooks har holdt på som vår eier, men han har offentliggjort at han har planer om å selge selskapet hvis situasjonen er riktig.

Vi lager opp noen seriøs innovasjon… ting som ingen andre gjør. Etter å ha brukt Cloud Control Panel, klienter gjentar at cPanel hører hjemme i historiebøkene. Vi har en gjennomtenkt infrastruktur og vår kundebase vokser raskt. Videre har vi bygget et team som er uten sidestykke. Dette tilsvarer et verdifullt selskap som bare blir mer verdifullt etter hvert som tiden går. Det er vanskelig å forutsi fremtiden, men vi er alle spente på hva som kommer.

Det er alt for spørsmålene mine, tusen takk for tiden din. Er det noe du ønsker å legge til før vi avslutter denne spørsmålet&En økt?

Takk for at jeg fikk komme! J

Ønsker mer?

skytilgang

Du kan koble deg til CloudAccess.net på:

 • Twitter: https://twitter.com/cloudaccess
 • Google+: https://plus.google.com/108716495886729484756/
 • YouTube: http://www.youtube.com/user/cloudaccess
 • FaceBook: https://www.facebook.com/cloudaccess
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map