Webvertintervju: Steadfast Founder & CEO, Karl Zimmerman

Web Hosting Secret Revealed (WHSR) hadde muligheten til å intervjue Karl Zimmerman fra Steadfast (www.steadfast.net). Karl er Steadfasts grunnlegger og har vært der helt fra begynnelsen gjennom alle vekstspor, kval og forandringer i løpet av de siste 16 årene.


I dag er datatjenester-selskapet et kraftsenter med flere millioner dollar i verts- og datatjenestebransjen.

Introduksjon

karlKarl Zimmerman

Hallo Karl. Jeg er beæret over å ha deg som vår intervjugjest i dag. La oss begynne med en introduksjon, skal vi vel? Hva kan vi vite mer om deg selv og din rolle på Steadfast.

Vel, jeg startet dette selskapet for 16 år siden, da jeg var 14, som et delt vertsselskap. Både selskapet og jeg har vokst og utviklet oss betydelig over den tiden. Jeg elsker fortsatt arbeidet jeg gjør, og jeg er veldig stolt av teamet vårt. På dette tidspunktet, som administrerende direktør, er mitt fokus på det større bildet, meldinger, utvikling av nytt produkt, utvidelsesplanlegging og lignende. Jeg har et stort team av ledere som tar vare på de daglige varene som virkelig lar meg fokusere på disse langsiktige varene.

* Merk: Du kan få kontakt med Karl på LinkedIn og Facebook. 

Kan du fortelle oss en ting de fleste ikke vet om deg selv?

Jeg er et stolt medlem av Rotary International, en av verdens største serviceorganisasjoner.

Jeg har gått på Rotary-arrangementer siden jeg var rundt 5 år, takket være mamma, men er nå et aktivt medlem. Fokuset for Rotary passer veldig bra for meg, med stort fokus på utdanning i USA, og grunnleggende tjenester som mat, vann og helsehjelp i utviklingsland. Det er utrolig å se hvor mange liv du kan påvirke uten mye penger, og det er oppsiktsvekkende når du kan se det fra første hånd.

Steadfast’s Hosting og andre IT-tjenester

Steadfast tilbyr et bredt spekter av IT-tjenester – netthosting, katastrofegjenoppretting, nettverksadministrasjon og så videre. Kan du gi oss en oversikt over Steadfast-virksomheten?

Vårt virkelige fokus er å tilby kompetanse og erfaring, ikke bare maskinvare eller fasiliteter.

Alle kan tilby grunnleggende colocation eller en server, det er ikke komplisert. Det folk virkelig trenger er en ekte partner, noen som kan hjelpe dem med å finne ut hva de virkelig trenger; og de trenger noen å stole på og holde tjenestene oppe 24/7. De vil ikke bekymre seg for infrastrukturen sin, de vil at noen de kan være avhengige av for å være der for dem, å ta vare på ting og hjelpe når det trengs.

For å gi denne typen komfort, må vi også ha fleksibilitet i servicetilbudene våre slik at vi kan gi kunden nøyaktig det de trenger – en perfekt passform – i stedet for å tvinge dem til en løsning. Vi er ikke bare et offentlig skyselskap, så vi sier ikke at den offentlige skyen er svaret på alt, fordi det ikke er det. Vi vil samarbeide med kundene våre for å finne det riktige svaret, enten det er offentlig sky, privat sky, administrerte dedikerte servere, colocation, administrerte nettverkstjenester, katastrofegjenoppretting / forretningskontinuitet eller en hvilken som helst kombinasjon av disse tingene. Det er der jeg føler at vi virkelig skinner, med komplekse løsninger som kombinerer flere produktsegmenter.

Steadfast - Cloud Hosting, dedikert server og Colocation ServicesSteadfast – Cloud Hosting, dedikert server og Colocation Services

Kan du dele den hemmelige oppskriften på SteadFasts suksess?

Fast kunderFast kunder

Hemmeligheten er egentlig ikke en hemmelighet, det vil jeg si til alle som spør.

Det handler egentlig bare om å drive et godt, ærlig selskap. Fokuset er alltid på lang sikt, og bygger et sterkt langsiktig selskap med fokus på langsiktige kundeforhold. Ikke bekymre deg for ARPU eller annen forretningsterminologi, tilby en service av høy kvalitet og hold kundene dine fornøyde. Du vet aldri den sanne verdien av en ulykkelig kunde eller kostnadene for en ulykkelig kunde. Ditt omdømme er den mest verdifulle delen av selskapet ditt.

Hvem er målgruppen din i dedikert hosting? Hvorfor skal kunder velge Steadfast hosting fremfor de andre?

Kunder som leter etter en ekte vertspartner setter mest pris på tilbudene våre; vi er der for å hjelpe deg med prosjektering, design, implementering, overvåking og support. Vi tilbyr en enorm verdi, slik at kundene våre kan være komfortable og stole på infrastrukturen deres, og sove godt om natten. Mange selskaper tilbyr samme råvare og fasiliteter, vår forskjell er i servicenivået og måten vi behandler hver eneste kunde. Uansett hva behovet ditt er, en enkel offentlig skykonto eller et komplisert spesialdesignet privat skyprosjekt, er vi her for å hjelpe deg hele veien gjennom det.

Fast infrastruktur & Kundeservice

Fortell oss mer om Steadfests datasenter og infrastruktur?

Fast originalt datasenter - 350 E Cermak Road, Chicago, IL.Fast originalt datasenter – 350 E Cermak Road, Chicago, IL.

Vi har for øyeblikket tre datasentre, to i Chicago (350 E Cermak og 725 S Wells) og ett i Edison, NJ.

Disse fasilitetene er koblet til hverandre med flere 10 GigE-kretser, og bruker tilkobling fra 5 av de 6 største globale nettverkene: Level3, NTT, Tinet, Tata og Cogent. Fokuset på nettverket vårt er bred rekkevidde (som står for hvorfor vi bruker 5 av de 6 største leverandørene) og ytelse, med kontinuerlig sondering og optimalisering av ruter.

Som selskap er vi systemer og nettverkspersoner, så vi lar fasilitetseksperter på Digital Realty og IO fokusere på fasilitetene mens vi bygger et nettverk og tjenestetilbud i verdensklasse. Akkurat som vi ønsker at kundene våre skal stole på oss som deres eksperter, slik at de kan fokusere på sine mål, gjør vi det samme med datasentrepartnerne våre.

I intervjuet ditt med Ping! Zine, du snakket om viktigheten av kundetilfredshet *. Hvordan har “kunden først” -politikken påvirket virksomheten din under konjunkturnedgang?

Den økonomiske nedgangen var ikke så vanskelig for oss. Vi hadde en dårlig måned, november 2008, men annet enn det, klistret kundene hos oss. Hvis kundene dine elsker deg, vil de tilgi når du gjør en feil, og de kommer til å holde seg med deg gjennom de tøffe tider. For det meste så vi veldig god vekst gjennom nedgangen, da selskaper prøvde å redusere sine egne interne IT-kostnader ved å samarbeide med et selskap som vårt.

* Merk: Steadfast kjører etter tagline “Always There” og understreker mye i kundetilfredshet. Du kan se Karls intervju med Ping! zine her.

Karls syn i vertsindustrien

Selskapet har en imponerende vekstrekord og suverent rykte innen hosting / datasentervirksomhet. BBB-akkreditering (A +), Inc 500-selskapsoppføringen i 2008, og all den fantastiske kundeavisen på Internett – disse sier mye om teamet ditt og selskapet. Foruten kundetilfredshet, hva er andre elementer i Steadfests suksess?

Steadfast rangerer nr. 4353 i Inc. 5000 i 2014.Steadfast rangerer nr. 4353 i Inc. 5000, 2014.

Vi er fortsatt på Inc 5000 også i år, det tror jeg er 7 år.

Du sa det i spørsmålet; nøkkelen til suksessen er teamet vi har bygget her. Vi har mange mennesker som har vært her i mange år, og uten dem ville selskapet vært veldig annerledes. Når vi bygger teamet vårt, fokuserer vi på en viktig ting: deres lidenskap for rollen de vil ta. Du kan lære mye, men du kan ikke lære lidenskap. Alle på teamet vårt elsker det de gjør, og når du elsker det du gjør, gjør du det bedre, deltar i kontinuerlig forbedring av selskapet og gir den lidenskapen videre til kundene dine.

Etterspørselen etter cloud computing og virtualisering ser ut til å vokse frem tradisjonell hosting snart. Hva er tanken din i dette??

Tradisjonell hosting er absolutt døende, og derfor solgte vi vår egen delte hosting-divisjon for 4 år siden. Det kommer ikke til å forsvinne, men markedet vil fortsette å bli mindre og mindre. Mitt råd til hvem som helst er å finne din virkelige nisje. Hvis du er en generell tjenesteleverandør, har du problemer, men hvis du finner hvor du virkelig kan skille deg fra konkurrentene, kan du diversifisere tilbudene dine og gjøre det veldig bra. Bygg videre på styrkene dine. Du kan ikke bare diversifisere deg ved å kaste en pil på et brett, da du bare mister fokuset, finner det du er flink til og gjør mer av det.

Forretningsråd

Det er alt for spørsmålene mine. Er det noe å legge til før vi avslutter dette intervjuet?

Jeg dekket noen av disse varene, men rådene mine til alle andre med en virksomhet er ganske enkle. Selv om det kan høres enkelt ut, kan det være veldig vanskelig å følge gjennom.

 1. Hold fokus. Finn hva du gjør godt og bygg videre på det, ikke bli distrahert.
 2. Tenk alltid langsiktig, både med forretningsdrift og kunder. Ta deg tid til å gå tilbake og se det store bildet. Du kan ikke bli fast i den daglige hver dag.
 3. Vær aldri fornøyd. Det er alltid mer du kan gjøre, og ting du kan forbedre. Det er lett å la selvtilfredsheten skli inn hvis det går bra, men de gode tider er når du skal gjøre virkelig fremgang.
 4. Bygg et flott team fylt med mennesker med lidenskap for det de gjør.
 5. Behandle alle med omhu og respekt. Det betyr at alle, kunder, leverandører, konkurrenter, ansatte osv. Dette er en stram bransje og ordet går raskt. Ditt omdømme er ditt mest verdifulle aktivum, og det er slik du bygger det.
 6. Vær villig til å innrømme at du tar feil, og ikke ta noen ting med når noen andre tar feil. Å drive en virksomhet handler ikke om stolthet, det handler om å oppnå resultater. Noen ganger betyr det at du er lei deg og gjør ting riktig, selv om det ikke er din skyld, eller bare ta opp en feil og gå videre.

Lydklipp

Jeg vil personlig takke Karl Zimmerman, administrerende direktør i Steadfast Network, for at han tok seg tid til å snakke om IT-tjenester, netthosting og datahåndtering. Hans ord om å sette kunden først og kundetilfredshet under en nedgang i økonomien er råd som bedriftseiere fra et bredt spekter av bransjer vil finne nyttige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map