De beste personlige nettsteder jeg noen gang har sett (og hvordan lage dine)

De sier at fremmedes sjel er uforståelig, men vi kan ikke helt være enige i uttalelsen.


Oftest vil vi bare ikke legge merke til det åpenbare og late som om det er for personlig sak eller noe av det slaget.

En menneskesjel er faktisk ikke så mørk som den ser ut. Den er alltid klar og til og med villig til å avsløre sine hemmeligheter for den fortrolige. Som regel er nettsamfunnsmedlemmer som har egne nettsteder åpne for kommunikasjon, sosialisering og andre ting som det. Dessuten tjener personlige nettsteder som en slags virtuelle CV-er for eierne deres. Oftest, hvis du er så skarp som en nål, når du ser en persons nettsted, vil du lett fortelle enda mer om eieren av nettstedet enn han / hun ønsket å si.

Nettsted: narrowdesign.com

2. Jim Ramsden

Eksempel på personlig webside (ny) - JB

Nettsted: strajnic.net

4. Gary Le Masson

Eksempel på personlig webside (ny) - Gary

Nettsted: julia.na

6. Pascal van Gemert

Eksempel på personlig webside (ny) - Pascal

Nettsted: madebydaryl.co.uk

8. Anthony Wiktor

Eksempel på personlig webside (ny) - AW

Nettsted: adamhartwig.co.uk

10. Dyret er tilbake

Eksempel på personlig webside (ny) - TBIB

Nettsted: tonydorio.com

12. Sean Halpin

Eksempel på personlig webside (ny) - Sean

Nettsted: toddhenry.com

14. Gary Sheng

Eksempel på personlig webside (ny) - Gary Sheng

Nettsted: anthonymychal.com

16. Joshua Mccartney

Eksempel på personlig webside (ny) - JM

Nettsted: lewishowes.com

18. Pharrell Williams

Eksempel på personlig webside (ny) - PW

Nettsted: aliwong.com

20. Albino Tonnina

Eksempel på personlig webside (ny) - Albino

Nettsted: ellensriley.com

22. Simon Sinek

Eksempel på personlig webside (ny) - Simon

Anbefaling

I disse dager bruker jeg Name Cheap for å registrere og administrere alle domenenavnene mine. For personlig webhotell anbefaler jeg å bruke Hostinger Single – hovedsakelig fordi de har den billigste hosting for enkelt nettsteder (starter på $ 0,80 / mo) og en brukervennlig nettstedbygger.

HostingerHostinger delt hostingplan starter på bare $ 0,80 / mo – Perfekt for de som er vert for bare en personlig webside (besøk Hostinger online).

2. Bygg fra grunnen av eller bruk en nettstedsbygger

Når du har nettstedsdomenet og hosting klar, er neste trinn å lage nettstedet.

Det er mange hensyn i webdesign, men som nybegynner er mitt råd å ta baby-trinn.

WYSIWYG Editor

Prøv å sende ut noe og få det på nettet. Finjusteringen og modifiseringen kan komme senere etter at du har lært ferdighetene dine. En enkel måte å designe et nettsted på er å bruke en WYSIWYG webredigerer som Adobe Dreamweaver CC. Slike redaktører fungerer akkurat som en vanlig tekstbehandler og lar deg designe nettstedet ditt visuelt uten å håndtere for mye tekniske detaljer.

Nettstedsbyggere

Hvis HTML og CSS ikke er din greie, eller du bare vil ha et enkelt personlig nettsted for intervjuet ditt, er kanskje en dra-og-slipp-nettstedsbygger det bedre valget.

De fleste webhotellfirmaer tilbyr en dra-og-slipp-byggherre gratis. Hvis du ikke bryr deg mye om utsiktene eller UX for nettstedet, kan du opprette et fungerende personlig nettsted på en halv og time ved hjelp av de gratis verktøyene. Alternativt kan du hoppe over webdesignprosessen ved å bruke en betalt alt-i-ett-nettstedsbygger som Wix og Weebly. Det beste med disse betalte verktøyene er laget for ikke-teknologier. De er vanligvis enkle å bruke og har hundrevis av forhåndsdesignede maler. Du kan bare velge et forhåndsdesigntema og søke på nettstedet ditt med bare noen få klikk.

Her er noen eksempler på nettsteder bygget med Wix. Det kan også være lurt å sjekke ut Wix innebygde maler her.

Wix nettstedeksempelPersonlig nettsted laget med Wix: Natalie Latinsky.Wix nettstedeksempelPersonlig nettsted laget med Wix: Lera Mishurov.Wix nettstedeksempelPersonlig nettsted laget med Wix: Rachel Fraser.

For de som ikke er kjent med nettstedbygger, anbefaler jeg å lese disse veiledningene på søsternettstedene våre:

  • Slik bygger du ditt første nettsted ved hjelp av Wix
  • Slik bygger du ditt første nettsted ved hjelp av Weebly

3. Legg til personlig innhold

Jeg kan egentlig ikke lære deg hva slags innhold som skal legges til på din personlige webside, men for å hjelpe deg med idédugnad – stille disse spørsmålene til deg selv –

  • Hva er formålet med ditt personlige nettsted? Definer og bygg ditt personlige merke.
  • Hvem er målgruppen din? Studenter, potensielle kunder, shoppere, etc. Bli kjent med dem.
  • Hva er må-ha-informasjonen på nettstedet? Jobbprøver, kontaktinformasjon, produktspesifikasjoner osv.
  • Hvordan presenterer du informasjonen? Galleristiler, poengformer, animasjoner osv. Eller enda bedre, fortell en historie.

Husk alltid at for personlige nettsteder er du merket. Forsikre deg om at du tar dette på alvor og sender en konsekvent melding i merkevarebyggingen din. Dette kan ha form av nettstedlogoen din, visittkort eller til og med noe som virker like grunnleggende som e-signaturen din.

Ikke bekymre deg, for dette er ting som enkelt (og raskt) kan håndteres ved å bruke noen av de gode merkevarebyggende verktøyene i markedet.

ofte stilte spørsmål

Hvordan bygger jeg nettstedet mitt gratis?

Det er mange alternativer du kan velge mellom for å bygge et personlig nettsted gratis. Wix har en gratis konto som lar deg bruke nettstedbyggeren deres, mens 000Webhost har gratis webhotell tilgjengelig.

Trenger du et personlig nettsted?

Personlige nettsteder er egentlig ikke en nødvendighet, men siden de er et flott sted å dele mer om dine lidenskaper og liker, er det potensial for dem å bli kommersialisert og tjene deg litt penger.

Hva skal jeg legge på min personlige hjemmeside?

Det beste med å lage et nettsted for personlig bruk er at de er dine å gjøre med som du vil. Noen ideer om hva du kan dele er en personlig blogg, noen eksempler på arbeidet ditt, informasjon om ting du brenner for, eller til og med din personlige merkevarebygging.

Hjelper det å ha en personlig nettside å få en jobb?

Å ha en gjennomført og profesjonell profil vil hjelpe deg å skille deg ut fra konkurrenter på rekrutteringsfora. Bortsett fra friheten til å tilpasse det fullt ut, viser du også initiativ og grunnleggende HTML-ferdigheter i å bygge nettstedet.

Bør du legge CV på hjemmesiden din?

Dette avhenger av hva du tar sikte på å bruke nettstedet ditt til. Som rekrutteringshjelp er en CV ikke uaktuelt, men detaljer som er for personlige, for eksempel adresser og kontaktnummer, bør redigeres.

Innpakking: Hvilken er favoritten din?

Så liker du samlingen min? Hvilken syntes du var mest kreativ? Hva synes du er det viktigste på personlige nettsteder?

Del dette innlegget og din mening på Twitter (tagg meg på @WebHostingJerry). Jeg håper denne samlingen vil hjelpe deg med å lage din egen personlige webside i henhold til alle moderne tendenser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me