Chatbot for din virksomhet: Chatfuel, Verloop, Many Chat og Gupshup sammenlignet

Takket være prominente navn som SIRI og Cortana, har mange av oss blitt kjent med hvordan det føles å samhandle med maskiner. Det siste året økte Chatbot til mye større prominens. Chatbots er for det meste automatiserte skript som svarer på spørsmål.


Ta for eksempel CNNs Facebook Chatbot.

Når du melder CNN på Facebook, blir du møtt med et velkomstskript som inviterer deg til å spørre Chatbot om ting som skjer. Når du har skrevet inn noe, trekker Chatbot ut relaterte nyhetskoblinger for emnet du har bedt om som er lagt ut på CNN.

Dette tilfører en ny dimensjon til CNNs evne på det sosiale medierommet, både når det gjelder bruk, samhandling og hastighet.

CNN Chatbot i aksjon.

På dette tidspunktet vil du sannsynligvis allerede tenke på millionen og en mulighet som dette kan åpne for deg og bedriften din. Rask respons til kundene – ja; Automatiserte prosedyrer – sjekk; kan du til og med få en Chatbot som hjelper deg med å selge produktene dine – faen, YEAH!

Men bare et sekund før du løper og begynner å slå Google. Vurder dette først:

Hva er målet ditt Chatbot vil ha?

Chatbots i dag er svært allsidige og kan praktisk talt gjøre hva som helst. Faktisk er noen så gode at de klarer å lære på egenhånd og øke kapasitetene sine på farten. Likevel med større funksjonalitet kommer større vanskeligheter (og ofte en høyere prislapp).

Husk den grunnleggende forutsetningen for å ha Chatbot, og det er å fungere som en støtteenhet for virksomheten din. Chatbot er der for å hjelpe kundene dine, være med å gi raskere support, større tilpasning eller ved å utvide oppsøkelsesområdet.

Den beste delen av denne bærende rollen er at den skalerer opp virksomheten din. Du kan få Chatbot til å svare på flere kunder samtidig når som helst på dagen.

Når vi har tenkt deg den, la oss gjennomgå fire populære Chatbots og deres leverandører. Vi vil dele med deg grunnleggende informasjon, samt hvilke områder hver av disse Chatbots er best brukt i.

1. Chatfuel

Se Chatfuel i aksjon

Treff melding på Tech Crunch Facebook-side.

2. Verloop

nettside: Manychat.com / Pris: Freemium

ManyChat er veldig lik karakteren av Chatfuel, om enn i litt større detalj. Det kommer med en ekstremt grunnleggende opplæring som guider deg gjennom å sette opp en velkomstmelding. Det er gratis tilgjengelig, men begrenser antallet visse funksjoner med mindre det er oppgradert til en PRO-versjon. Prisene skaleres deretter etter antall aktive brukere du forventer at den skal håndtere en måned, fra $ 5 per måned for 500 subsibers.

Hvordan det fungerer

Grunnleggende botfunksjonalitet her er omtrent det samme som med andre lignende der den er avhengig av forhåndsinnstilte meldinger du gir. Disse blir deretter presentert for brukerne dine etter sekvenser som er forhåndsbestemt av deg. Et godt poeng her er at det er flere grunnleggende maler for meldinger og sekvenser som kan guide deg videre.

ManyChatManyChat har et fint og rent grensesnittManyChatDen har også noen få enkle forhåndsdefinerte meldinger du kan bruke som guide

Hva annet kan ManyChat gjøre?

For de fleste virksomhetssider er dette et område hvor ManyChat sannsynligvis vil skinne. Som et forretningsstøtteverktøy tilbyr ManyChat vekstverktøy som kan hjelpe deg med å generere og fange opp potensielle kunder.

I stedet for å stole på bare en standard velkomstmelding, kan du bruke disse verktøyene for å segmentere brukerne dine og tilby dem mer relevant informasjon helt fra starten. Hvert vekstverktøy som du oppretter og distribuerer, kan også spores individuelt for å se hvordan de presterer.

For forhåndsplanlegging kommer bot også med meldingssekvensering. ManyChat tar dette et skritt videre ved å gjøre det mulig for deg å legge ut meldinger fra andre kanaler, inkludert YouTube og Twitter, automatisk.

Et interessant trekk ved ManyChat er ‘Live Chat’ som lar deg se nøyaktig hvordan publikum samhandler med de forskjellige sekvensene du har satt opp. Den gir også profilbilder og litt annen informasjon som Facebook gjør tilgjengelig.

ManyChat er enda en populær Chatbot som er enkel å bruke. Det er raskt å sette opp og koble til siden din og gi god informasjon om innsikten slik at du enkelt kan optimalisere boten din.

Brukerstøtte:

ManyChat fungerer på standard kunnskapsbase-system som en første støttelinje. Hvis du kan finne det du leter etter, faller det tilbake på et billettsystem som du sender inn forespørselen din gjennom. Svarene kan ta opptil 3 dager, og selv da kan det ta litt tid å løse seg når meldinger går frem og tilbake.

  • Godt potensial for blygenerering
  • Nullkoding kreves
  • Ikke noe potensial for detaljhandelsintegrasjon
  • Spiller ikke bra med Chrome

Se ManyChat i aksjon

Treffmelding på ManyChat Facebook-side.

4. Gupshup

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me