Den store listen over online forretningsidéer for å komme i gang

Internett fortsetter å være et voksende marked for alle som ønsker å starte en online virksomhet.


Det at det er en investering med lav risiko og at du ikke trenger å bruke penger på en mur- og mørtelbutikk eller et kontor gjør det enklere å starte en online virksomhet.

Hvis du er en av de menneskene som alltid har ønsket å starte en online virksomhet, men ikke aner hvilken bedrift du skal starte, er du heldig. Vi har 50 forretningsidéer på nettet for å komme i gang!

Tips fra proffen: David Trounce

Innholdsskriving og artikkelskriftstjenester har blitt en bærebjelke for de som ønsker å tjene gode penger på nettet.

Ettersom søkemotorens svar mer og mer på kvalitetsinnhold som en beregning for rangering av nettsteder, har innholdsoppretting og spesielt skrivingstjenester vokst de siste tre årene og blitt en av de mest lukrative – og enkle – måtene å tjene penger på nettet.

Men hvor begynner du?

Hvis du tenker på å bli en forfatter på nettet og ønsker å tjene penger på å publisere innhold, er et av stedene du kan starte med å nettverke med byråer som leverer innholdsskrivingstjenester.

Innholdsskriving og gjestepubliseringstjeneste er etterspurt.

Markedsføringsbyråer er stadig på utkikk etter skriftlig innhold av god kvalitet.

For å oppfylle de økende kravene fra online virksomhet for å opprettholde sin tilstedeværelse og øke brukerengasjementet, er innholdsskapere som er villige til å overholde tidsfrister, pålitelige og i stand til å skrive ekte nyttig innhold..

I stedet for å trille på nettet, er det en flott måte å bygge et nettverk og finne arbeid som forfatter å snakke med de byråene som spesialiserer innholdsskrivingstjenester,.

Hvis du bestemmer deg for å begynne å henvende deg til byråer for digital markedsføring og innholdsstyring, ikke slå – eller ring eller e-post – tomhendt. Har noe innhold klart for publisering, eller enda bedre, ha en portefølje av innhold tilgjengelig for visning. Å vise disse byråene hva du har og hva du kan gjøre er en fin måte å imponere en travel redaktør.

– David Trounce, grunnleggeren av Mallee Blue Media

21. Design (og selg) T-skjorter på nettet

Red Bubble og CafePress er plattformer som du kan bruke til å selge t-skjortene og andre lignende produkter på nettet til kundene. Hvis du heller har din egen butikk, kan du enkelt starte en online t-shirt-virksomhet ved å bruke eCommerce-plattformer som Shopify.

Eksempel: 6dollarshirts.com designer og selger tees til $ 6 / piece.

22. Online / Remote Tutor

Det flotte med internett er at du kan koble til hvor som helst med hvem som helst i verden. Vær en online veileder og sett opp kurs online med kunder over hele kloden.

23. Åpne en nettbutikk

Noen av ideene vi har oppført, kan startes umiddelbart uten å trenge noe mer enn en e-postadresse. En nettbutikk derimot vil kreve noen få ting.

Du trenger å ha et nettsted, et domene og en god webhotellleverandør. Noen plattformer, for eksempel Shopify eller Weebly, vil tilby alle tjenester som en del av en pakke, selv om du er begrenset til hva de har å tilby.

Alternativt kan du få dem separat fra spesialiserte nettsteder som SiteGround for hosting, WordPress for nettstedbygging, og kjøpe domenenavn fra NameCheap.

Shopify tilbyr en full dropshipping-plattform for folk å begynne med.3dcart – en nettbutikkbygger som har over 200 innebygde funksjoner og 50 gratis butikktemaer.EasyStore tilbyr en alt-i-ett-løsning for e-handel butikker.

Problemet med begge alternativene er at du fortsatt trenger å bygge et e-handelsnett fra bunnen av. Derfor er det tredje alternativet det vi anbefaler hvis du ser alvorlig på å starte en online start, og det er å bruke e-handelsplattformer som 3d Cart, EasyStore og Shopify. Disse plattformene tilbyr alt det viktigste du trenger

begynn å selge dine egne produkter og merkevarer – fra å lage nettsteder ved å bruke sine innebygde temaer til å velge et tilpasset domenenavn.

Eksempler på det virkelige liv

EasyStore tilbyr for eksempel en rekke funksjoner som er nyttige for en eCommerce-butikk, for eksempel gratis SSL-sertifikater, multikursutsjekking, en mobilversjonsbutikk, innebygde SEO-verktøy og mer. De kan også integreres med populære applikasjoner som Lazada, EasyParcel, Mailchimp, Shopee og mer.

Eksempel: Nettbutikk, bygget ved hjelp av EasyStore.co, som selger dingser og telefontilbehør (kilde).Eksempel: Nettbutikk, bygget med EasyStore.co, og selger bøker (kilde).

24. Vær reisekonsulent

Folk elsker å reise og har ofte sett på reisebyråer for å få de beste tilbudene. I dag kan du være en online reisekonsulent for å hjelpe kunder med å finne tilbud på alternativ eller reise eller anbefale de beste reisepakkene.

25. Vær en korrekturleser

Hvis du har et sterkt øye for korrekturlesing, er det mange bedrifter, forfattere og andre kunder som trenger korrekturleser / redaktør. Du kan jobbe helt online ved å få dem sendt dokumentene via e-post.

26. Ta arkivfotografier / vær en fotograf

Å ta bilder er en fin måte å tjene penger online for fotografer. Steder som Shutterstock eller 123rf er gode plattformer for å selge aksjebilder.

27. Tekstforfatter for nettsteder

En annen stor mulighet for forfattere, spesielt tekstforfattere, er å bidra til å lage kopien for bedrifter og deres nettsteder.

Tips fra proffen: Gail Gardner

14 - Gail Gardner

Nøkkelen til å tjene godt som frilanser [Marketing Consultant] er synlighet og henvisninger. Mens noen går ruten for å by på konserter eller notere seg på nettsteder som Fiverr og PeoplePerHour, gjør de best betalte frilanserne ingen av dem. Dette er spesielt viktig for markedskonsulenter.

Lag først profilen din på LinkedIn. Hvis du ikke allerede har en portefølje, anmeldelser og anbefalinger, må du jobbe med det først. Tilby å tilby tjenestene dine med rabatt til folk du allerede kjenner eller lokale eller online virksomheter i bytte for anmeldelser og henvisninger. Videoanbefalinger er spesielt overbevisende.

Mange konsulenter har vanskeligheter med å håndtere potensielle og nåværende klienter som ringer dem for gratis råd, tar opp tiden. Du kan tilby en gratis konsultasjon på 15 eller 30 minutter, og deretter lage en unnskyldning for å koble fra. Eller du kan bruke en plattform som Clarity.fm eller vCita.com for å lade dem med det samme.

Ta kontakt med andre i din nisje og spør om de ville være interessert i å samarbeide. Henvisninger fra andre som tilbyr lignende tjenester er vanlige. De kan være for opptatt eller bare føle at du passer bedre. Sørg for å returnere fordelen når du kan.

Gjør det veldig tydelig hva du gjør på nettstedet ditt og i profilene dine. Kom med en unik leverbar. Jeg gir Trello-styrene markedsføringsstrategier som allerede er lagret på dem, og trener hvordan jeg bruker dem.

Andre kan analysere en virksomhet og gi rapporter eller grafer eller en eBok. Wow selv de som aldri ansetter deg og gir dem noe å huske og nevne. Hvis du vil ha flere tips, kan du lese Hvordan bli anbefalt.

– Gail Gardner, grunnlegger av Grow Map

32. Utvikle WordPress-temaer

Mange bruker WordPress for å lage blogger og nettsteder. Å designe og selge WordPress-temaer som er ferdig laget og enkle å bruke, er en flott måte å starte en online virksomhet.

33. Onlineforsker

Hvis du er dyktig på å forske, kan du tilby tjenestene dine til bedrifter, forfattere og andre som trenger folk til å undersøke spesialiserte emner..

34. Vær medlemstedsoperatør

Har du en idé til en nisjenettsted? Lag et nettsted og tilby betalt medlemskap for de som vil være med for å motta eksklusive fordeler som tilbys på nettstedet ditt.

35. Lag et annonseringsnettverk

Du kan også sette opp et nettverk som sikter mot online virksomheter, eiere av nettsteder og bloggere som leter etter annonsører eller sponsorer og omvendt.

36. PR-tjenester

Start et PR-byrå på nettet og arbeid med virksomheter som trenger hjelp til å kommunisere med kunder og kunder på internett.

37. Vedlikeholde / administrere nettsteder

Noen virksomheter som allerede har nettsteder, kan trenge hjelp til å vedlikeholde eller administrere dem. Du kan fungere som en nettstedsjef eller tilby tjenestene dine som en vedlikeholdsleverandør.

38. Nettstedsanmelder / kritikktjenester

Hvis du har et godt øye for god webdesign, kan du være en anmelder eller spesialisere deg i å kritisere nettsteder for bedrifter som kan trenge noen endringer for å forbedre brukeropplevelsen deres.

39. En online rekrutterer

For bedrifter eller selskaper som har behov for mennesker, kan du tilby tjenestene dine som rekrutterer for å finne og kontakte kandidater online og koble dem sammen.

40. Tilby CV-tjenester

En annen måte du kan bruke din skriveferdighet på er å jobbe med mennesker som trenger hjelp til å sette sammen CV og følgebrev. Du kan gjøre dette eksternt og kontakte via e-post eller Skype.

41. Vær en livstrener

En livstrener er en flott online forretningsidé som du kan gjøre eksternt og hjelpe klienter å håndtere problemer de står overfor.

42. Ernæringskonsulent

For de som er kunnskapsrike om ernæring og slanking, kan du tilby tjenestene dine til kunder som trenger hjelp til å planlegge måltidene og få i seg nok næring. Du kan gjennomføre konsultasjoner online og sende dem måltidsplaner via e-post basert på konsultasjonen.

43. Tilpassede illustrasjonstjenester

Hvis du er en som er dyktig innen kunst, kan du sette opp et nettsted for å vise frem porteføljen din. Deretter kan du tilby å gjøre tilpassede illustrasjonstjenester til kunder som når ut til deg.

44. Lag videoannonser

YouTube-videoannonser er en plattform som merkevarer og selskaper ofte benytter seg av for å markedsføre sine produkter og tjenester. Å lage videoannonser som passer til disse plattformene, kan være en lukrativ virksomhet.

Lær hvordan du lager fantastisk sosiale medievideo på 5 minutter.

45. Vær en direktemarkedsfører

De som er flinke til å selge, kan du tilby tjenestene dine til kunder og selskaper for å selge produktene sine til kunder på nettet ved å kontakte dem direkte.

46. ​​Vær en finansiell konsulent

Mange technopreneurs mangler ofte evnen til å håndtere det økonomiske aspektet av en virksomhet. Hvis du er god på finans, kan du tilby tjenestene dine til dem som enten en konsulent eller på prosjektbasis.

47. Tilby bokføringstjeneste

Hvis du er god på bokføring, kan du også tilby bokføringstjenester til forskjellige virksomheter. Du kan opprette et nettsted eller til og med bare markedsføre tjenestene dine på sosiale medier.

48. Opprette nyhetsbrev på nettet

Lag et online nyhetsbrev og bygg opp et betydelig nettverk med det. Du kan deretter bruke listen til å selge dine produkter og tjenester eller til og med tjene inntekter ved å samarbeide med andre merker eller bedrifter.

49. Tilby Lead Generation Services

Bedrifter og næringsliv er alltid ute etter å generere potensielle kunder på nettet. Hvis du er god på det, kan du tjene penger ved å tilby tjenestene dine til dem.

50. Dropshipping

Vil du ikke håndtere logistikken ved å starte en nettbutikk? Dropshipping lar deg selge produkter til kunder via nettstedet ditt, men produsenten vil håndtere varelageret og frakt.

Gitt den lave inngangsbarrieren har dropshipping blitt en populær forretningsmodell blant gründere som ønsker å starte en online virksomhet uten de store kostnadene. Dette betyr selvfølgelig også at det er mye konkurranse i bransjen.

Hvis du vil lykkes med å starte en dropshipping-tjeneste, bør følgende trinn dekke alle de grunnleggende tingene du trenger for å komme i gang:

  1. Velg en dropshipping nisje som er lønnsom
  2. Søk på dropshipping-leverandører som er pålitelige
  3. Få en moms-ID
  4. Velg en salgsplattform som passer for virksomheten din
  5. Start butikken og begynn å selge

Shopify er en populær plattform for dropshipping-virksomhet ().Spocket er en plattform som tusenvis av dropshippers og leverandører kan finne hverandre. Det er et flott sted for nybegynnere å finne og velge et produkt i deres dropshipping-butikk ().

Selvfølgelig er det mange flere detaljer som går inn på det, og hvis du ser alvorlig på det, tilbyr Buildthis.io en omfattende guide () om hvordan du starter en online dropshipping-virksomhet ved å bruke Shopify, en av de største e-handelsplattformene online.

Guiden går i detalj om hva du trenger for å bygge en vellykket dropship-butikk, for eksempel å sette opp betalingsportaler og ha et kundeservice / supportteam.

Ofte stilte spørsmål om online virksomhet

Hva er de mest lønnsomme online virksomhetene?

Det er mange nisjer som kan være lønnsomme på nettet, og noen av de mest populære inkluderer helse og rikdom.

Hva kan jeg selge på nettet?

Alt kan selges på nettet, fra tjenester til fysiske og digitale varer. Bare velg en plattform for å selge og markedsføre produktet ditt.

Hvilken virksomhet kan jeg drive hjemmefra?

I dagens digitale tidsalder er det mulig å drive mange slags virksomheter hjemmefra. Noen eksempler på dette inkluderer konsulenttjenester, frilansskriving, tilknyttet markedsføring, produktgjennomgang og til og med noen konsulenttjenester.

Hvilken virksomhet er bra for nybegynnere?

I sin natur krever entreprenørskap enkeltpersoner å ha eller lære flere ferdigheter. Dette inkluderer forretningsstyring, markedsføring og til og med et visst nivå av logistikk. Det er alltid bra å velge en virksomhet som du er lidenskapelig og kunnskapsrik om.

Hvordan finner jeg oppstartsideer?

Her! Vitser til side, WHSR er et nettsted hvor du kan få mange nyttige ferdigheter og forretningsidéer. Alt du trenger å gjøre er å se etter dem i bloggdelen vår. Innholdet vårt er produsert av erfarne forfattere som ofte har direkte kunnskap om bransjene og temaene de dekker.

Er blogging fortsatt en god måte å tjene penger på nettet?

Ja, blogging er fremdeles en praktisk måte å starte en “virksomhet” og tjene penger på nettet. Her er en casestudie der en lidenskapelig blogger utviklet og solgte bloggen sin for $ 60.000.

Hva er den enkleste måten å starte en online virksomhet?

1. Finn et behov
2. Lag en video eller skriv en kopi som selger
3. Bygg et enkelt nettsted med den videoen / kopien

Å starte en online virksomhet er enkelt, men det er utfordrende å vokse og nå ut til riktig publikum.

Hvordan kan jeg opprette en nettbutikk og selge produktene mine?

Shopify og BigCommerce gir enkle måter å bygge en nettbutikk på, håndtere varelager og motta betaling. Det bør være de beste alternativene dine hvis du ønsker å opprette en nettbutikk og begynne å selge raskt.

Wrap-up

Som du ser er det mange muligheter for alle å starte en virksomhet på nettet. Nøkkelen er å vite hva du er god på og finne hvilke veier du kan bruke til å selge det du gjør best.

Hvis du trenger litt hjelp med å bygge din digitale tilstedeværelse, hjelper det selvfølgelig alltid å ha en webside klar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me