Hvordan lage fantastiske sosiale medievideoer på 5 minutter

Hvis du noen gang har vært koblet til Internett i det siste, er det ingen tvil om at du ville innse at i dag er alder for multimedia. Innhold er konge, men ikke bare noen type innhold; Dynamisk innhold.


Dette kan ha form av lysbildefremvisning eller videoer. Hvis du driver en bedrift eller til og med en blogg, er dette et område hvor du kan ta markedsandeler med bare litt krefter.

Imidlertid, hvis du er som meg og anser deg som håpløs når det gjelder videoredigering av noe slag, hvordan kan du lage dette kraftige innholdet uten å bryte banken ved å engasjere et kreativt firma som hjelper deg?

Svaret er egentlig enkelt; Bruk et online animasjonsverktøy!

Hva er online animasjonsverktøy?

For de som er kjent med skybaserte tjenester, er online animasjonsverktøy like. I stedet for å installere en programvare, logger du på et nettsted og bruker tjenesten deres. En av de jeg har brukt tidligere er Wideo, som hjelper deg med å lage animasjoner som lysbildefremvisning og infografikk.

Mange av disse nettverktøyene er utstyrt med kraftige funksjoner som vil skape maksimal bling med minimal smerte, selv om du ikke har noen erfaring i det hele tatt. Dette inkluderer maler som er klare til bruk, som kan forhåndsbestilles med dine egne bilder eller fra en intern database med arkivbilder. Ulike tilbydere vil selvfølgelig tilby forskjellige ting.

Skriv inn Wideo, Wave og Wistia

Tre av de beste online animasjonsverktøyene jeg har kommet over er Wideo, Wave.video og Wistia. Hver av dem er ekstremt kraftige og vil kunne la deg lage profesjonelle animasjonsvideoer på kort tid.

La oss som et eksempel ta en dypere titt på videos funksjoner.

Wideo lar deg enkelt søke etter og sette inn komponenter som bilder og lyder.

Selv om jeg føler at Wideo er kraftfull i sin enkelhet, vil noen hevde at for prisen det koster, er det altfor lite funksjonalitet. Dette vil sannsynligvis være en frem og tilbake uenighet mellom talsmenn, og det er ingen reell gevinstside for argumentet bortsett fra personlig preferanse. Hovedsakelig har Wideo;

1 – rik maloppbevaring

Malbasen som er nevnt tidligere, er veldig viktig for nybegynnere til Wideo, ettersom den gir en lekeplass, så å si. Ved å velge en av malene og tilpasse deler av den til å gjøre og vise hva du vil ha den, blir læringsprosessen mer interaktiv og morsom.

Det er nesten 100 å velge mellom, og disse spenner fra en enkel bursdagshilsen-animasjon helt til bedriftspresentasjoner.

Innebygde videomaler på Wideo. Hver har flere grunnleggende oppsett og grafikk, slik at du kan ha en ide om hvordan animasjonen skal flyte.

Når du har opprettet eller tilpasset en animasjon, kan du til og med lagre den som din personlige mal hvis du ønsker det.

Bytte ut bilder er så enkelt at du kan gjøre det med lukkede øyne

2- Alternativer for flere bilder

Visuals er en av de mest kritiske delene av animasjonsvideoer, og Wideo har et interessant system som bruker Googles bildesøk for å hjelpe deg med å finne ting. Imidlertid returnerer det bilder basert på søket ditt som er public domain og dermed kan brukes uten copyright-problemer.

Hvis det er noe mer personlig eller spesifikt du har som du vil ha, kan du bare laste opp et eget bilde og plassere det. Wideo har også store mengder 3D-objekter og lydklipp som er klare til bruk allerede.

3 – Visual Editor

Den viktigste delen av Wideo, og hvor den seriøst utmerker seg, er kanskje i redigeringsmotoren. Som nevnt tidligere krever Wideo at Adobe Flash skal kjøres, men hvis du får det til å gå, vil du synes det ikke er annerledes eller vanskeligere enn å bruke en kraftigere versjon av Microsoft Powerpoint.

Nesten alt er dra og slipp, med tekstbokser du kan legge til og skrive inn. For å aktivere lagdeling av flere bilder, er det bare å legge dem på, og du kan velge hvilket bilde som skal ligge på toppen ved å enten sende andre til baksiden, eller bringe det du er til toppen. Bare visualiser legg kort på toppen av hverandre, så får du det jeg mener.

Det er spesielt de viktige overgangseffektene som vil påvirke hvordan skjermbildene dine beveger seg fra hverandre. Dette kan være så enkelt som et lysbilde over en side, eller til og med så deilig som å ha en finger med sveip over en skjerm på en mobiltelefon..

4- øyeblikkelig deling

Når animasjonen din er opprettet og behandlet, kan du dele den med flere kanaler rett fra dashbordet. Dette inkluderer til sosiale mediekanaler eller til og med direkte til kundene dine. Faktisk kan det til og med gå rett opp på Youtube!

Last opp direkte til YouTube-kanalen din på Wideo.

Alternativer til Wideo

Hvis du ikke tror at Wideo er det for deg, er det andre topp verktøy, for eksempel Wave.video og Wistia som egentlig gjør det samme – hjelper deg raskt å lage effektive animasjonsvideoer. De viktigste forskjellene ligger i ekstratjenestene og selvfølgelig, små justeringer på grensesnittet.

Bølge

Wave.video lar deg konfigurere ikke bare videoformatene og størrelsesforholdene, men lar deg også slå sammen flere videoer før du laster ned dem i et av seks tilgjengelige formater (eller til og med i alle seks formater samtidig). Det kommer med tilgang til et massivt lagerbilde og lydfil.

Lag en video fra bunnen av på Wave.Demo-1: Lag en video fra bunnen av på Wave. Velg først videoformatet. Bra med Wave er at du kan velge flere formater og lage flere videoer / grafikk samtidig.Demo-2: Legg til videoer og bilder til videoen din på Wave.Innholdsmaler hos WaveBygg video eller grafisk innhold ved hjelp av tusenvis av forhåndsbygde maler hos Wave.

Wistia

Wistia leverer vakre videoer med opptil 4 000 oppløsninger og er perfekt for de som lener seg tungt mot salgbarheten av innholdet. For det formål inkluderer det nyttige tillegg som varmekart og statistikk som vil hjelpe deg med å justere markedsføringskampanjene dine.

Toneområdet som dette verktøyet har, er at det er rettet direkte mot at du kan bruke videoene dine mot meget håndgripelige og konvertible resultater, for eksempel e-postsamling og handlinger som fører direkte til et kjøp.

Legg til oppfordring til handling, kommentarlenke og turnstile til videoen din.

Demo: Lage animasjon ved hjelp av Wideo

Merk: Wideo krever at Adobe Flash-plugin fungerer

For å vise deg hvor enkelt det er å lage en animasjon, la meg vise deg en som jeg opprettet ved hjelp av en Wideo-mal. Dette ble gjort på fem minutter flatt (unntatt behandlingstid) og er kort og søtt.

Dette er trinnene jeg gikk gjennom, slik at du kan se hvor enkelt det var;

  1. Fra maloppbevaringen valgte jeg ‘Selg ditt husvideo-mal’..
  2. Den neste skjermen har tre hovedområder. På venstre side var komponenter (bilder, lyd osv.), Sentrum var den første malsiden og høyre hadde en kolonne med sideikoner akkurat som i Powerpoint.
  3. Etter det var det bare å gå gjennom malen og erstatte tekst og bilder med de jeg ønsket.
  4. Gi animasjonen et navn og klikk lagre, så vil Wideo utføre behandlingen og sende en e-post når den er fullført.

Fra 1 til 3: Komponenter (bilder, lyd osv.), Første malside, kolonne med sideikoner, akkurat som i Powerpoint

I løpet av behandlingen vil Wideo fortelle deg at det kan ta litt tid å fullføre (derav e-posten). Jeg gjetter på at hvor lang tid du må vente vil variere basert på kompleksiteten til Wideoen din. Det vil være en faktor av filstørrelser og videolengde.

Som en sideanmerkning forsøkte jeg en andre video som ville vært en demonstrasjon av en mobilapp. Malet for dette var også bra, dessverre av en eller annen grunn klarte jeg ikke å tilpasse en av skjermene som viste under animasjonsprosessen. Ellers hadde det vært enda bedre.

Hvem bruker animasjonsverktøyene og hvor mye koster det?

Det ser ut til å være en veldig god spredning av kunder som bruker tilgjengelige verktøy. Et eksempel på dette kan tas fra Wideo, som har alle fra enkeltentreprenører helt til store selskaper.

Det er imidlertid spesifikt det de skrev i attestene som kommer til tankene og burde være viktig for deg. Ifølge Yolanda Verveer-Born, for eksempel, Strategi & Amp Innovation i Randstadt;

Med Wideo reduserte vi 90% av produksjonskostnadene for våre interne markedsføringsvideoer. Wideo sparer penger og tid!

Dette er bemerkelsesverdig siden det involverer et stort globalt HR-selskap og attesteringen viser ressursbesparelser som tid og penger.

Prisene er veldig konkurransedyktige blant leverandørene av online animasjonsverktøy, men ikke ta feil av dette som billig. Disse markedsføringsvideoene kan skape et stort følge for merkevaren eller produktet ditt, og ROI bør ikke undervurderes.

Konklusjon

Å lage videoanimasjoner er en rask og kostnadseffektiv måte å generere potensielle kunder og kan føre til ekstremt høy avkastning. Visste du for eksempel, i følge disse studiene, at video genererer tredoblet antall månedlige besøkende på et nettsted som annet innhold? Besøkende bruker også 88% mer tid på et nettsted som inkluderer video.

Du kan bruke hvilket som helst av online videoanimasjonsverktøyene for å utnytte sosiale sosiale medier, og lage kraftig, overbevisende markedsføringsmateriell raskt og effektivt. I hovedsak handler du utgifter i et relativt grått område (annonseutgifter) til et format som er veldig engasjerende og mye mer målbart. For enkel bruk, sjekk bare ut vår demovideo og se hvor raskt en enkel video kan lages.

De fleste verktøy har en gratis prøveperiode, så registrer deg og ta hånd i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me