Hvordan tjene penger på nettstedet ditt ved å opprette ditt første online verksted

Du startet sannsynligvis bloggen din fordi du har noen kunnskap som du ønsket å dele med andre mennesker. Blogginnlegg er et flott sted å begynne å dele deler av kunnskapen, men enda mer dyptgående innlegg har ikke det opplæringsnivået som et godt online verksted kan tilby.


Michael Dunlop over på Income Diary hadde dette å si om å bruke verksteder for å tjene penger på nettet:

“Folk leser bloggen din, men jeg vil ikke bli overrasket hvis over 80% ikke handler etter det du sier. Å ha et verksted betyr at de lærer av deg og implementerer med deg, dette er et veldig attraktivt tilbud for noen mennesker, og de er villige til å betale høye priser for å gjøre det. ”

Utvikle en strategi

I følge Dorie Clark på Forbes, “kan du ikke bare forvente å smelle noe på nettet og se på dollar rulle inn, men med innsats og strategi kan online-kurs bli en inntektsmotor og kraftig blygenerator.”

Dette er sant. Du må vite:

  • Hvem er målet ditt demografisk?
  • Hva er de sultne på å vite?
  • Har du den kunnskapen eller hvordan kan du få tak i den?
  • Hvordan kan du gjøre informasjonen interessant?
  • Er det noen lignende kurs der ute? Hvordan kan du gjøre din annerledes? Bedre?
  • Hvordan vil du markedsføre kurset ditt? Til hvem? Hvor ofte?
  • Hva er ditt endelige mål for å lage dette innholdet?

Tjene penger på nettstedet ditt

Du har sannsynligvis allerede lest noen av artiklene våre her om de mange forskjellige måtene du kan tjene penger på nettstedet ditt, for eksempel Kan Kindle Books gi en stabil strøm av inntekter for bloggere? og 23 smarte måter å tjene penger på bloggen din.

Å legge til verksteder skaper ganske enkelt en ny strøm av inntekter som du kan selge igjen og igjen. I følge Forbes er e-læring virkelig et lønnsomt marked, som forventes å treffe 107 milliarder dollar i omsetning innen utgangen av dette året. Selvfølgelig inkluderer dette antallet alle typer online treningsprogrammer, så din nisje kan eller ikke faller på den øvre enden av det spekteret. Fortsatt forventes det at industrien vil vokse, så det er aldri for sent å komme inn på inntektene, spesielt hvis du har noe av betydning å si.

Hvordan lage et verksted

Du kan velge å være vertskap for verkstedet på din egen webside gjennom en plattform som Moodle. Moodle er en åpen kildekode-plattform som er tilgjengelig gjennom de fleste webhotellfirmaer eller som kan installeres på baksiden av nettstedet. Du kan konfigurere passordbeskyttelse, legge til og slette elever, lage presentasjoner på tavle-stil og til og med være vert for live-chats. Det er virkelig en allsidig plattform som kan fungere godt for omtrent alle typer klasser eller verksteder.

Imidlertid er det også noen få andre alternativer som ikke bare lar deg lage et verksted, men kan gi deg et publikum som kan være interessert i det verkstedet. Hvis nettstedet ditt ikke får mye trafikk ennå, kan dette være et levedyktig alternativ som vil få ideene dine foran folk.

Udemy

Udemy er sannsynligvis en av de bedre kjente og selge plattformene for online-kurs. Du kan stille inn prisen for kurset ditt, avhengig av det unike ved det og etterspørselen etter det. De har mer enn 9 millioner studenter registrert og omtrent 4 millioner besøkende hver måned. For studenter henviser Udemy til deg på grunn av markedsføringen, de holder halvparten av kostnadene ved kurset.

Plattformen er ganske enkel å bruke, og du kan også legge til videoinnhold til miksen. Den største fordelen er trafikken og nettlesere som besøker nettstedet. Du kan fremdeles ha med deg studenter, og du vil beholde 100% av salget, så det er fullstendig kompatibelt med nettstedets innsats. Imidlertid vil du også ha fordel, selv om det bare er lite, av Udemys markedsføringstiltak.

CourseCraft

CourseCraft er den perfekte plattformen hvis du vil lære andre å lage håndverk. Denne plattformen fungerer med WordPress-bloggen din, og de tar bare 5%, eller du kan betale en liten avgift per kurs. Dette er en flott måte å holde kontrollen og beholde alt på din egen webside.

Plattformen er veldig enkel å bruke, og de tilbyr utstillingsvinduer om hva andre har gjort, slik at du kan få ideer til hvordan du lager ditt eget kurs og hvordan det skal settes opp.

lærevillig

Teachable tilbyr lignende alternativer som Udemy, men du kan også arrangere kursene på din egen webside. Dette betyr at merkevarebyggingen din forblir intakt i stedet for å ha Udemy-merkevaren tvunget på det. Du kan enten betale et gebyr per student, eller du kan betale en månedlig avgift.

Du kan være vertskap for kurs under ditt eget domenenavn eller bruke lærbart domene. Plattformen tilbyr også flerspråklig støtte og muligheten til å bygge websider på plattformen deres.

Hvilke typer workshops er populære?

udemyUdemy-skjermdump av siden Online Web Development

Dette kan variere fra bransje til bransje. Hvis du for eksempel ser på noen av de gratis college-kursene der ute, er kurs i psykologi og bedriftsdyktige toppen av listen, også blant de som jobber med etter bachelorgrader. Imidlertid kan nettstedet ditt handle om noe helt motsatt av det emnet, for eksempel hvordan du starter ditt eget nettsted.

God SEO-taktikk fungerer også med workshops. Gjør noen gode, gammeldagse detektivarbeid ved å se på nøkkelord, søkeord folk ser på og trender emner i nisjeområdet ditt. Deretter kan du ta turen til noen av de online verkstedplattformene og se hvilke workshops som allerede tilbys. Du vil sannsynligvis se et sted eller to du kan tilføre verdi.

Et annet alternativ er å avstemme publikum. Bare kontakt postlisten din og spør dem om hvilke typer workshops de vil være interessert i eller hvilke spørsmål de har som ikke har blitt besvart. Du vil sannsynligvis bli overrasket over resultatene og kanskje til og med komme med en idé til et nytt kurs.

Vellykkede workshops

Jen Conner, en venn og en kunstentreprenør, pleide å tilby kunstverksteder på nettet via nettstedet sitt. Hun hadde dette å si om å drive et vellykket verksted:

“Det kommer egentlig til å gi dem mer enn de kan få andre steder. Et av verkstedene mine var å lage veggmalerier i hjemmet ditt. Det er så mange forskjellige opplæringsprogrammer om dette emnet, i tillegg til maler du kan kjøpe og bøker du kan lese. Jeg måtte virkelig tenke utenfor boksen for å få kursene mine til å ha verdi. En ting jeg gjorde var å implementere noen videoeksempler på å skissere veggmaleriet. Deretter la jeg til eksempler på forskjellige teknikker for å skape tekstur og effekter. Ingen andre gjorde det på den tiden, og det gjorde kurset mitt veldig vellykket. ”

Noen av de beste digitale fotografikursene på Udemy blir undervist av John Pullos. Pullos har en 4.8 av 5-stjerners rangering av 191 rangeringer og har undervist over 7233 studenter i sin nybegynner Nikon Digital speilrefleksklasse alene. Noen få ting som han gjør som ser ut til å skape suksess for ham:

  • Pengene tilbake-garanti
  • Tydelig oversikt over hva eleven skal lære
  • Tydelig beskrivelse av fotografibakgrunnen hans og kunnskapen han har å tilby

Selv om bransjen ikke er digital fotografering, kan du lære ved å studere vellykkede instruktører og hva som får dem til å skille seg ut fra resten av kursene som tilbys på forskjellige plattformer.

Å lage et online verksted tar litt tid og krefter. Det fine med disse verkstedene er imidlertid at når du først har opprettet dem, kan de tjene penger i mange år fremover med bare noen få små justeringer og justeringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me