Inside Scoop på medlemsnettsteder

Det er mange forskjellige måter å tjene penger på en blogg på, men har du vurdert å opprette et medlemsbasert alternativ? Medlemsbaserte nettsteder kan ha mange forskjellige former. De kan være helt medlemsbaserte med bare en destinasjonsside tilgjengelig med mindre du betaler et gebyr. Sannsynligvis vanligere er områder av et nettsted som er medlemskapsbasert og krever enten et gebyr for å få tilgang til eller et abonnement på et nettsted eller et forum. The National Federation for Independent Business (NFIB) uttaler at et medlemsbasert nettsted typisk er et nettsted der folk betaler en “månedlig avgift for å få tilgang til innhold.” Noen forskjellige typer medlemssider inkluderer:


 • 100% medlemskap basert
 • Noen få gratis artikler og deretter premiuminnhold som er medlemskap
 • Spesielle medlemskap funksjoner som workshops, innhold, videoer
 • En blogg som er medlemskapsbasert eller har deler som medlemskapet er basert på
 • Organisasjon som du må være medlem av for å få tilgang til ytterligere eller skjult innhold

Fordeler og ulemper med medlemsbaserte nettsteder

Som med de fleste modeller, er det både fordeler og ulemper når det gjelder å drive et medlemsbasert nettsted. Jeg har opplevd disse førstehånden for år siden da jeg drev det trykte og elektroniske magasinet for lesere og forfattere med tittelen Yellow Sticky Notes. Dette magasinet var fullt av artikler, historier, poesi og annonser. Nettversjonen bød på noen få gratis varer som de besøkte for første gang eller på kvartalsbasis (det var et kvartalsmagasin) kunne lese. For å få tilgang til alt materialet måtte de imidlertid abonnere på enten den trykte eller online versjonen av magasinet. Det var mange problemer relatert til å drive et nettsted med medlemsmodeller som gjorde det til en vanskeligere oppgave enn å kjøre et standard nettsted. Imidlertid var det også belønning.

Pros

 • Gir en inntekt
 • Du kan samle mye informasjon om publikum og lage svært målrettet innhold
 • Automatisk adresseliste / følgende
 • Holder pirater fra å stjele ditt og andre forfatteres arbeid

Ulemper

 • Noen mennesker vil forlate nettstedet ditt i frustrasjon
 • De passordbeskyttede områdene dine kan bli hacket
 • Du må holde innholdet friskt og interessant fordi folk betaler for det
 • Du trenger hjelp for å følge med på foruminnlegg og / eller innhold. Dette er langt fra et enmannsshow hvis du driver et medlemsbasert nettsted.

Hovedpoenget her er at hvis du belaster folk eller krever at de oppgir informasjon for å få tilgang til deler av nettstedet ditt, var det bedre å sørge for at medlemsinnholdet er fantastisk eller at du kommer til å ha noen veldig sinte medlemmer.

Vellykkede medlemssider

Bonnie Vanak

Det er mange eksempler på vellykkede nettstedsmodeller. Nylig snakket jeg med en forfattervenninne av meg, New York Times bestselgende forfatter Bonnie Vanak. Jeg har kjent Bonnie i mange år og alltid kjent henne for å være smart og kunnskapsrik når det gjelder den forretningsmessige avslutningen på hennes forfatterskap. Jeg ble ikke overrasket da jeg nylig besøkte nettstedet hennes og så at hun har et område med bare medlemmer.

skjermbilde av bonnie vanak-sidenSkjermbilde av Bonnie Vanaks hjemmeside. Legg merke til kun medlemsknappen.

http://ediets.com eDiets har svingninger i omsetningen, men som et eksempel, ga selskapet i andre kvartal 2012 inn 5,63 millioner dollar i omsetning og hadde et brutto overskudd på 2,81 millioner dollar. Det kan være vanskelig å finne ut hva som gjør ett nettsted mer vellykket enn et annet, men det er noen få funksjoner i eDiets som sannsynligvis bidrar til fortsatt suksess..

 • Alt er traktet mot å få folk til å melde seg på tjenesten. Fra landingssiden, til artikler, til gratis tilbud, oppfordres du til å komme i gang med eDiets og begynne å gå ned i vekt.
 • En gratis diettprofil tilbys. De tilbyr deg en gratis profil, men profilen fører deg til og med mot å registrere deg for tjenesten. I tillegg har de e-post og kontaktinformasjon fordi du fritt ga den til dem. Dette er ganske strålende egentlig.
 • Nettstedet er lyst og enkelt å navigere. Valgene er begrenset, slik at du også blir traktet av de begrensningene.

ProBlogger

Hvis du har blogget veldig lenge, har du sannsynligvis allerede hørt om dette nettstedet. ProBloggers tilbyr et gratis nyhetsbrev og fora for å hjelpe både bloggere og klienter med å samhandle med hverandre. Temaene deres er betimelige, dyptgående og godt undersøkt. Darren Rouse er en autoritet i bloggingens verden og har etablert seg som en kilde for å blogge alt.

skjermbilde av probloggerProBlogger tilbyr gratis innhold og deretter “pro” innhold mot betaling

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map