Kan Kindle Books gi en stabil strøm av inntekter for bloggere?

I slutten av juni rapporterte ProBlogger at Steve Scott tjener rundt $ 30 000 dollar per måned bare fra Kindle-bøkene hans.


I april rapporterte Forbes om den selvlagde forfatteren Mark Dawson. Dawson skriver kriminelle thrillerbøker. Men det er ikke den virkelige historien her. Han tjener rundt 450 000 dollar i året på disse bøkene.

Det er mange andre forfattere som tjener alt fra noen få dollar i måneden til noen få tusen dollar i måneden også. Med det enkle å publisere en elektronisk bok på Amazon, er det definitivt et område som de som ønsker å tjene penger på bloggene sine bør se på.

Strømmer av inntekt

Selv om du kanskje ikke alltid kan forutsi hvor mye du vil tjene på royalties, er en av nøklene til å tjene penger på bloggen din å skape flere inntektsstrømmer fra forskjellige kilder.

Bøker er en noe gjenværende inntekt. Du skriver boka en gang, formaterer den, laster den opp, og den tjener penger så lenge den er til salgs. Selv om det er litt mer (det må du i det minste reklamere for boka), er det den grunnleggende forutsetningen.

Du trenger ikke å skrive en bok

Noe av det vakre ved å drive blogg er at du vil begynne å samle mye materiale etter hvert. Du kan enkelt begynne å sortere innholdet i kategorier og pakke det sammen i guider og bøker.

 • Velg et emne. Hvis jeg for eksempel ville samle noen av innleggene mine på Crabby Housewife, kan jeg velge emnet “Gluten Free Desserts”. Jeg kunne deretter søke gjennom titler i den kategorien, se hva som gikk sammen, kanskje legge til et par unike og noen tips for leserne og pakke dem inn i en bok for Kindle.
 • Gjør emnet bredere. Hvis du vil ha en større bok, kan du velge et bredere emne. Hvis Jerry for eksempel ville, kunne han lage en bok for WHSR om “Bloggingstips for nybegynnere”. Han har allerede en flott guide til å begynne med som grunnlag for boken sin. Han ville deretter jakte gjennom blogginnlegg for de mest relevante tipsene og bunt dem sammen.
 • Dra fordel av gjensidige kampanjer. Bloggen din skal være en toveis gate. Du vil markedsføre bøkene dine og sende trafikk til Amazon for å kjøpe en kopi. De som finner boken din på Amazon, vil lese den og bør finne linken og besøke bloggen din.

Unike bøker

Imidlertid, hvis du ønsker å tilby en unik bok, kan du noen ganger fange en nisje som ingen har skrevet om før og få et nytt publikum både for bøkene dine og bloggen din.

 • Bruk tid på å bla gjennom tilgjengelige bøker om emnet. Hva har ikke blitt dekket? Hva må du legge til?
 • Du kan også ta spørsmål leserne har på nettstedet og bruke disse spørsmålene som et konsept for å skrive en ny bok.
 • Tenk på hva som trakk deg til temaet. Er det en historie der å fortelle?
 • Samle case-studier av andre i bransjen og del informasjonen i en bok.
 • Forsikre deg om at du bruker god skriving for å fange leserens interesse. Du vil at leserne skal komme tilbake og kjøpe din neste bok.

amazon selvutgivelse skjermbildeDu må sette opp en konto for å publisere til Kindle på Amazon. Det er imidlertid gratis å sette opp kontoen.

Slik formaterer du boken din

 • Når det gjelder eBøker, jo enklere format jo bedre. Forsøk å holde deg til en grunnleggende serif-font og unngå alt med skript eller grafikk. Ja, selv for tittelen. Det oversettes ikke alltid godt til eBok-format.
 • Velg enten dobbelt mellomrom med innrykk eller enkelt mellomrom med to mellomrom mellom avsnitt.
 • Hvis du ikke skriver en barnebok, kan du prøve å holde deg til hovedsakelig tekst. For det første, hvis du velger 70% -alternativet for inntektene dine (mer om dette på et minutt), blir du belastet for hvor stor boken din er. Bilder gjør filstørrelsen større.
 • Amazon tilbyr en guide som leder deg gjennom prosessen med å formatere boken din for Kindle. Den har tittelen Building Your Book for Kindle.

amazon kdp skjermbildeDu kan registrere deg for KDP gratis, men du må oppgi noe personlig informasjon for skatteformål og for å motta betalinger.

Last opp til Amazon

 • Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map