[Markedsundersøkelse] Kostnader for å bygge et nettsted: Estimering basert på Topp 400 UpWork-frilansere

Det er det viktigste spørsmålet når du starter et eget nettsted. Og ærlig talt, vil svaret avhenge av hvor mye du vil at det skal være.


Det er en rekke faktorer du må ta hensyn til når du beregner kostnadene for et nettsted, og alle av dem kan variere veldig, avhengig av hvor kompliserte eller enkle behovene dine er (dvs. personlig side, forum eller full e-handelsbutikk).

I denne artikkelen prøver vi å tilby like mye verdier og priser fra den virkelige verden, basert på vår forskning, slik at du kan få en bedre forståelse av de forskjellige kostnadene på et nettsted og hvordan du skal planlegge budsjettet ditt.

Les også – Tre enkle måter å lage et nettsted (estimert budsjett < $ 500).

Hvor får du: NameCheap, GoDaddy

Det er i utgangspunktet adressen til nettstedet ditt på internett, og kostnadene for et tilpasset domene vil vanligvis være rundt $ 10 – $ 15 dollar per år. Dette er for domenenavn som slutter med en .com, .net., .Org eller .info.

Du kan til og med gå til unike domenenavn som ender med en .tv eller .butikk, men vil koste litt mer. Skjønt, hvis du bare kommer i gang, anbefaler vi bare å holde deg til. Com, da det er mye mer brukt.

Hvis domenenavnet du ønsker er nytt, kan du enkelt registrere det på domeneregistreringssider som NameCheap og GoDaddy. Hvis navnet du ønsker allerede er tatt, må du kjøpe det fra den nåværende eieren.

Disse kan være veldig dyre ettersom pre-eide domenenavn kan koste opp til $ 10.000 eller mer. Med mindre det er viktig for merkevaren din, anbefaler vi ikke å kjøpe domenenavn som allerede er tatt.

Domenesalgsrapport publisert i DN Journal (Mai 2018).

Webhotellpriser

Pro tips

Da jeg tenkte på å drive bloggen min på heltid, investerte jeg 3000 dollar over en periode på 4 måneder. Av dette var 40% investering i ansettelsesteam (innhold) og 50% var i forskjellige verktøy.

Hvis jeg må starte en ny pengeside, ville jeg brukt mer penger på å lage innhold enn noe annet fordi innhold er det mest kritiske elementet i bloggbasert virksomhet..

– Pardeep Goyal, blogging as business

Imidlertid kommer det på offeret å legge mer arbeid til tallerkenen din. Du kan ansette frilansere eller et byrå som hjelper deg med å lage innhold, og kostnadene kan variere mellom $ 10 og $ 100 per time for innholdsgenerering.

Generelt, hvis du bare begynner, er det best å opprettholde innholdet selv. Når nettstedet ditt blir større, kan du vurdere å ansette frilansere for å legge til mer innhold. For en bedre ide om kostnadene for frilansere, kan du sjekke estimatene våre nedenfor.

Kostnader for kopiering basert på Upwork Topp 100 frilanser-profiler. Gjennomsnittlig timepris = $ 30 / hour; høyest = $ 200 / time, lavest = $ 9 / mo.

4- Utviklingskostnader

** Anslag **

Webutviklingskostnader (basert på markedsundersøkelser)
Gjennomsnitt: $ 31.64 / hour
Median: $ 25 / hour
Høyest: $ 160 / time

Tilbake på dagen var det å legge til funksjoner på nettstedet ditt den største bidragsyteren til de totale kostnadene ved å bygge nettstedet ditt. Årsaken var at hvis du ønsket å ha en funksjon på nettstedet ditt, måtte den kjøpes separat som et ferdiglaget skript eller bygges fra bunnen av en nettutvikler, som pleier å være dyrt.

I dag kan du bruke et Content Management System (CMS) til å bygge og legge til funksjonene på nettstedet selv uten å måtte ansette en utvikler. Faktisk tilbyr mange av disse CMS alle standardfunksjonene du trenger for et nettsted, rett utenfor porten.

Pro tips

devesh

Hvis du bare har $ 1000 for å starte en virksomhet på nettet, hvilket område vil du bruke mest av budsjettet?

Jeg vil begynne med innhold og markedsføring (& kanskje på et seo-verktøy). Som for nettstedsdesign, verktøy, & andre ting, kan du enkelt finne gratis alternativer.

Hvis du for eksempel leter etter et tema, kan du finne en god samling gratis temaer på WordPress.org. Og hvis du leter etter et søkeordforskningsverktøy, kan du se på gratis alternativer som SEM Rush og KW Finder.

Hva med budsjett på 5 000 dollar – gjør det en forskjell?

Hvis jeg hadde et budsjett på 5000 dollar, ville jeg brukt 20% av det på å lage pilarinnhold, 5% på et premiumtema & plugins, og resten på betalt markedsføring.

Du trenger ikke et tilpasset design når du bare er i gang. Fokuset ditt bør være på innhold & markedsføring.

Et dyrere nettsted oversetter ikke alltid til et bedre nettsted.

Det handler om å sette penger i områdene du trenger å forbedre, for å gjøre nettstedet ditt bedre.

Hvis sider med langsom lasting påvirker brukeropplevelsen din, kan du investere i bedre skriftlige koder eller bedre webhotellplaner. Integrer flere betalingsalternativer for å gjøre kassen enklere for kundene dine. Ansett forfattere som er ekspert i din bransje for å tilby kvalitetsinnhold.

Akkurat som enhver bedrift, for å lykkes, må du fokusere på brukerne dine og forstå behovene til ditt målgruppe. Når du har funnet ut av det, vil du vite de virkelige kostnadene ved å starte og opprette et eget nettsted.

Det er ikke noe enkelt svar når det gjelder kostnadene for et nettsted.

Med denne artikkelen bør du ha en bedre forståelse av alle de forskjellige kostnadene som utgjør et nettsted, og hvordan det kan tilpasses det dine behov.

Artikkel co-skrevet av Azreen Azmi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me