Slik bruker du prisnivåer for å lade mer for ditt nettkurs

Med veksten av Internett har mange forretningsmuligheter oppstått for enkeltpersoner som ønsker å bruke sin kunnskap, talent og ferdigheter for å tjene penger.


En av de beste måtene å tjene penger på nettet er å lage og selge et online kurs i et fagområde du er kunnskapsrik eller brenner for. Ved å selge et kurs kan du skape en kjekk strøm av passiv inntekt mens du lærer noe du elsker til andre mennesker.

Eksempel: Gratis dykkekurs på Teachable (kilde).Eksempel: Smedkurs av Alec Steele (kilde).Eksempel: Kurs i akvarellmaling (kilde).

Hvis du er interessert i å lage og selge nettkurs, vil dette innlegget vise deg nøyaktig hvordan du kan øke inntektene dine ved å bruke et lagdelt prissystem som lar studentene dine betale mer for kursbonuser og ekstrautstyr.

Her er de fem enkle strategiene du kan bruke for å tilføre verdi til kurset ditt og øke studentene dine:

1. Lag innholdsoppgraderinger

Når studentene dine betaler grunnprisen på kurset, skal de få tilgang til alt materialet du har laget for det kurset. Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan lage tilleggsinnhold og tilby det som en oppgradering mot en ekstra avgift.

En av de beste måtene å tilby en innholdsoppgradering er å lage et regneark eller arbeidsbok som skal følge med kurset ditt og la studentene øve på det de lærer.

Si at du for eksempel underviste på et fremmedspråk. Du kan lage en ordbok og grammatikkpraksis som vil gi studentene muligheten til å bruke det de lærer å bruke når de går gjennom kurset. Denne typen medfølgende praksis vil vanligvis legge $ 25-50 til verdien av ditt online kurs.

Hvis du planlegger å undervise på nettet, er en annen måte å gjøre innholdsoppgraderinger å bygge et avansert sett med forelesninger utover det normale kurset. Denne typen masterclass-tilnærminger kan være en fin måte å beholde studentene når de har fullført introduksjonskurs. Fordi innholdet vil være mer avansert, er det også rimelig at du tar mer betalt for det. Et godt konstruert sett med masterclass-leksjoner kan gi $ 100 eller mer til kursets pris.

2. Vert Live Q&Som

Når folk tar et online kurs, er de sikre på at du har spørsmål om materialet. En flott måte å tjene ekstra penger på er å være vert for live spørsmål og svar økter for å svare på disse spørsmålene. Studentene kan da få tilgang til kompetansen din og få personlige svar på spørsmålene de har tenkt på. Du bør prøve å være vert for disse øktene ofte for å gjøre dem enklere for studentene å passe inn i timeplanene sine.

Hvis du er vert for Q&En samlinger regelmessig og setter ingen begrensning på hvor mange av dem en student kan komme inn i. Du kan belaste opptil noen hundre dollar ekstra for denne typen personlig hjelp. Hvis du bare skal gjøre dem av og til, bør du imidlertid prisgi denne oppgraderingen mer beskjedent.

3. Tilbudsrådgivning

Avhengig av hva du planlegger å undervise på nettet, kan det hende at noen av studentene dine er villige til å betale et betydelig gebyr for å ha en-til-en konsulenttimer med deg. Disse øktene kan være tilpassede treningstider, eller de kan brukes av deg til å evaluere hvordan studentene dine har det og utforme tilpassede læringsplaner for dem å forfølge i løpet av neste uke eller måned.

Beløpet du vil kunne kreve for denne typen konsultasjoner, avhenger i stor grad av hvor lang tid og hvor ofte øktene vil være. Husk imidlertid at du vil handle tiden din for penger når du konsulterer, så sørg for at den ekstra avgiften du betaler for konsultasjoner i kursets nivåstrukturerte prisstruktur vil gi deg uansett timepris du synes tiden din er verdt.

I noen tilfeller kan en-til-en-rådgivning legge til flere hundre dollar til grunnprisen på et kurs.

4. Opprett et privat fellesskap

En av de beste måtene for studentene dine å lære og vokse med kurset ditt, er gjennom å kunne samhandle ikke bare med deg, men også med hverandre. Du kan legge til rette for denne typen interaksjoner ved å opprette et online fellesskap spesielt for folk som er påmeldt kurset ditt og som har betalt en oppgraderingskostnad for å få tilgang til det.

Mange kursskapere velger å bruke lukkede eller hemmelige Facebook-grupper, da de enkelt kan kontrollere hvem som får være med og delta i studentinteraksjonene. Andre skapere vil velge å være vert for et privat forum.

Hvis du planlegger å selge studentene dine med et privat samfunn, er det viktig at du er personlig aktiv i det samfunnet. Logg deg på, svar på spørsmål og gi nyttige råd eller informasjon så ofte du kan, da disse aktivitetene vil øke verdien av gruppen.

Generelt kan tilgang til et privat samfunn rimelig legge til $ 50-100 til basisprisen på kurset. Den gode nyheten er imidlertid at det er veldig enkelt å sette opp et slikt samfunn, og økt medlemskap vil ikke øke tiden du bruker på å samhandle med samfunnet for mye. I denne forstand er det å legge til en gruppeoppsalg en veldig skalerbar måte å tjene ekstra penger på kurset ditt.

5. Gi ukentlige kontortider

En ide du kan koble sammen med ditt live Q&En økt og din private gruppe er å planlegge ukentlig kontortid der studentene vet at du vil være online i gruppen for å svare på spørsmålene deres. Selv om denne typen format ikke bidrar til å gi lange, detaljerte svar på komplekse spørsmål, er det en fin måte for deg å gi studentene litt ekstra veiledning og råd.

Hvis du legger til slike ukentlige kontortid på kurset ditt, kan du belaste omtrent $ 100 mer enn du ville gjort for kursmaterialet på egenhånd.

Din tur

Hvis du vil undervise på nettet, kan du enkelt øke inntektene ved å lage en lagdelt prismodell som tilbyr hver av disse ekstrafunksjonene hver for seg. Hvis du vil, kan du også lage en all-inclusive-pakke som tilbyr alle oppgraderingene til en nedsatt pris, noe som er en fin måte å gi studentene dine en bedre verdi for å bruke et større beløp med deg.

Uansett hva du gjør, må du være sikker på at du starter med et flott kurs og gir virkelig verdi med dine ekstra oppgraderinger. Hvis du gjør det, vil du oppdage at studentene vil være mer tilbøyelige til å gå gjennom kurset positivt, noe som igjen kan hjelpe deg med å tjene mer salg ved å gi sosialt bevis for utdanningsmaterialet ditt.

Om forfatteren: Eduardo Yi

Eduardo Yi er ledende innholdsmarkedsfører på Teachable, en ledende online undervisningsplattform som lar alle, fra kreative individer til etablerte organisasjoner, enkelt opprette, selge og administrere sine egne profesjonelle online-kurs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map