Topp 10 Sports Shopify-temaer for lansering av en salgsvinnende online tilstedeværelse

Når du står foran oppgaven med å lansere en salgsvinnende nettbutikk for sports- / reiseutstyr, kan du være tapt. Det er en rekke valg du må ta på vei.


Først av alt, må du velge en omfattende e-butikkmotor og velge et butikkdesign som tiltrekker besøkende og konverterer brukere til kunder. Deretter må du ta stilling til de essensielle elementene på et nettsted, for eksempel webhotell, domenenavn, SSL-sertifikat, osv..

Disse valgene betyr mye, og vi er her for å hjelpe deg med de to første. I dag introduserer vi deg den enkle å administrere og lynraske Shopify-motoren og presenterer de 10 beste Shopify-temaene for året.

Hvorfor eiere av nettbutikker går etter Shopify

Shopify er for tiden den nest mest populære e-handelsmotoren og det femte mest populære innholdsstyringssystemet i verden.

Topp 5 innholdsstyringssystem i verden (kilde: W3Techs.com).

Det er enkelt og intuitivt å administrere butikken din med Shopify – takket være det omfattende, lett tilgjengelige instrumentbordet.

Shopify har en brukervennlig nettstedredigerer.

Shopify butikkoppsettingsside.

Selv om Shopify-plattformen ikke er gratis, er prisen mer enn berettiget. Med Shopify trenger du ikke å investere i tillegg i hosting og programvarevedlikehold, siden Shopify-teamet tar seg av alt for deg.

Shopify planer og priser

Shopify planer Årlig plan Ubegrensede produkter Bedrageri AnalyseBestemt vogngjenoppretting Sendepriser Kalkulator Transaksjonsgebyrer
Grunnleggende Shopify$ 29 / mo2,0%
Shopify$ 79 / mo1,0%
Avansert Shopify$ 299 / mo0,5%

Fordify med Shopify

Blant fordelene med Shopify er:

  1. Shopify er enkel å sette opp og bruke. Derfor er motoren egnet selv for nybegynnere i e-handel;
  2. Shopify har suveren hosting, det er kjent for hastigheten det gir nettstedet ditt og et makeløst sikkerhetsnivå.
  3. Du trenger ikke å ta vare på oppdateringer ettersom Shopify-teamet tar seg av denne saken for deg.
  4. Med Shopify er virksomheten din aldri på egen hånd, da teamet tilbyr døgnåpen telefon-, nettprat- og e-poststøtte som håndterer alle problemene knyttet til motorfunksjonalitet.
  5. Motoren har en rik app-butikk som har flere utvidelser som du kan legge til for å øke funksjonaliteten til e-butikken din.
  6. Shopfify-systemet leveres med kraftige SEO-optimaliseringsverktøy som lar nettstedet ditt treffe merket og få det til første side i søkeresultatene for søkemotorer.

Når du går til din sports e-butikk, er det viktig å gå for en høy kvalitet motor som blir et godt grunnlag for en vellykket e-butikk. Shopify er definitivt en av slike løsninger som har potensial til å ta hver virksomhet et hakk.

Merk: Følgende er tilknyttet lenker til Template Monster. WHSR tjener henvisningsgebyr hvis du kjøper fra disse koblingene.

1- Sportsretning: Sportsutstyr Shopify Theme

Sport Direction - Sports Store Shopify Theme

Lær mer: Temainfo | Demo

Å sette opp en effektiv sykkelbutikk er ikke et problem med den suksessbundne BikeRound-malen. Denne malen gjenspeiler de mest fantastiske designtrendene og -utviklingene i 2018 og hjelper deg med å etablere en enestående tilstedeværelse på Internett. For å engasjere brukere rett over brettet og forhindre dråper, kommer temaet med en profesjonell, oppslukende toppglidebryter, som er optimal for å vise frem de mest fristende tilbudene, salgene, nye banebrytende ankomster og mer. Utvilsomt tar BikeRound-tema UX-første tilnærmingen, og gir deg tilleggsutvidelser som Rask produktvisning, Legg til Ønskeliste, Samlingskatalog og mer.

3- FireUp: Våpen / Jaktbutikk Responsive Shopify Design

Våpenbutikk Responsive Shopify Theme

Lær mer: Temainfo | Demo

SoccerSpot-mal er designet for å hjelpe deg med å drive en fotballbutikk mens du er på farten, og vil også tilfredsstille behovene til andre sportsbutikker. Takket være antall ferdiglagde sidelayouter og innholdstyper, har du en sjanse til raskt å tilpasse butikken din og sikre at den samsvarer med din profesjonelle visjon og bedriftens identitet. Malen inneholder et sett med unike ikoner, 600+ Google-skrifter, bonusdemo-bilder og mer. Du får også tak i den forhåndsbyggede multicurrency-utvidelsen, som er nyttig for å sette opp forskjellige priser per valuta for butikkens varer.

5- Holsters: Gun / Hunting Shopify Store Design

Gun Store Shopify Theme

Lær mer: Temainfo | Demo

Jason er en butikk med temaet kampsport butikk med høy kontrast, fylt med action, som effektivt strømlinjeformer brukere hele veien fra å slippe av butikken din til å fullføre kjøpet. Temaets hjemmeside er optimalisert for engasjement med 14 tilpassede typer innholdsblokker som er tilgjengelige for deg å dra nytte av. På toppen av dette er brukerne nødt til å finne sorteringsalternativene som temaet gir svært praktisk. De kan sortere produkter etter navn, pris, popularitet og andre kriterier.

7- Reiseutstyr Shopify Theme

Reiseutstyr Shopify Theme

Lær mer: Temainfo | Demo

BasketStore-temaet er lidenskapelig og sprett, fullt responsivt og optimalisert for konvertering. De oransjefargede CTA-knappene er plassert med omhu og optimalisert for konvertering. Sammen med mosaikkproduktnett og bilder med høy oppløsning på netthinnen sikrer de at du vil ha høye konverteringsfrekvenser. Heldigvis er oppgaven med å gjenkjøle BasketStore-temaet enkel med Theme Color Switcher og en haug med ferdiglagde fargevalg. Takket være denne premiumutvidelsen oppnår du enkelt full kompatibilitet med butikkens design og bedriftens identitet.

9- CatchFish: Fiskevarer responsive Shopify E-shop

Fiskeutstyr og utstyr Shopify Mal

Lær mer: Temainfo | Demo

Ser du etter et av de mest trendy og mest funksjonelle rikelig ekstremsporttemaene? EnergyIn ville være en 100% kamp. Denne responsive malen åpnes med en frontkjørende, rik-med-bilde-hjemmeside som strømlinjeformer nye nettstedgjester direkte til den filtrerbare produktkatalogen. Takket være utvidede sorteringsalternativer, ville det ikke være noe problem for å finne det nødvendige produktet innenfor den optimale prisklassen. Et ekstra UX-løft oppstår takket være den forhåndsbygde Ajax Cart-utvidelsen som utrydder eventuelle distraksjoner i brukerens måte å fullføre et kjøp på.

Vi håper denne eksplosjonen av motivasjonssport Shopify-temaer fikk deg inspirasjon. Ikke nøl med å gi deg en e-butikk med et av disse trendtemaene. Vi ønsker lykke til med dette forpliktelsen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me