[UNDERSØKELSE] Hvem har de beste verktøyene for veksthacking?

Vekst er moren til all oppfinnelse.


Det er ikke slik det gamle ordtaket sier, men i dagens verden er vekst for online virksomheter en nødvendighet.

Hvis du vil lykkes, må du finne måter å utvide virksomheten på. Du kan ikke hvile på laurbærene og være fornøyd med det du har oppnådd. Hvis du forblir selvtilfreds med de nåværende prestasjonene dine, er det ingen fremtid for bedriften din!

Veksthakk er et begrep som ofte kastes over i disse dager. Vekst tar vanligvis tid, men noen mennesker finner måter å fremskynde prosessen på, slik at de kan doble inntektene og salget på halve tiden.

Å hacke veksten i virksomheten din er ikke gjennom ren hell. Det krever mye kunnskap om markedet ditt, god forståelse av publikum og en enda bedre forståelse av din egen virksomhet før du raskt kan spore veien til suksess. Det er på ingen måte den enkleste veien mot suksess, men veksthakk er likevel den mest givende.

Bak hver veksthacker er et verktøy

For bedriftseiere som leter etter en måte å implementere veksthacking i strategien sin, må de være klar over verktøyene som gjør denne taktikken mulig. Å utvikle og implementere strategien for å hacke veksten er en ting; å bruke en programvare eller et verktøy for å automatisere noen av prosessene i strategien din er en annen.

Selv om du kan gjøre oppgavene selv, ville det være mye bedre hvis du kan delegere dem til et verktøy for veksthacking. Poenget med disse verktøyene er å gjøre jobben din enklere, slik at du kan fokusere på å gjøre viktigere ting for bedriften din.

Derfor, hvis du har dine veksthakkstrategier på plass eller i det minste en idé om hvordan du kan gå frem med å hacke virksomhetens vekst, er alt du trenger nå verktøyet som vil fullføre brikkene i puslespillet.

Nedenfor er bedriftseiere og markedsførere som deler med deg valgfrie veksthackingsverktøy som tok veksten av virksomheten til rask bane.

Før du bla gjennom innlegget, svarene du vil se, dekker forskjellige verktøy og apper som hjalp dem med å utvide virksomheten raskere. Forvent derfor et bredt utvalg av svar som gir interessant innsikt i hvordan hver respondent tilnærmer seg veksthackingen.

Hvem har de beste verktøyene for veksthacking?

1 – Marcus Howard

Klikk her for å dele Marcus ‘svar!

2 – Aaron Rosen

Klikk her for å dele Arons svar!

3 – Randy Mitchelson

Klikk her for å dele Randys svar!

4 – Vladimir Gendelman

Klikk her for å dele Vladimir sitt svar!

5 – David Krauter

Klikk her for å dele Davids svar!

6 – Dennis Seymour

Klikk her for å dele Dennis sitt svar!

7 – Janice Wald

Klikk her for å dele Janices svar!

8 – Dan Janal

Klikk her for å dele Dan’s svar!

9 – Richard G Lowe Jr.

Klikk her for å dele Richards svar!

10 – Dave Attard

Klikk her for å dele Dave svar!

11 – Cyril Nicodeme

Klikk her for å dele Cyrils svar!

12 – Brian Jackson

Klikk her for å dele Brian sitt svar!

13 – Marcin Zaba

Klikk her for å dele Marcins svar!

14 – Melissa Tirey

Klikk her for å dele Melissas svar!

15 – Adam Benzion

Klikk her for å dele Adams svar!

16 – Warren Whitlock

Klikk her for å dele Warren svar!

 

17 – Rafi Chowdhury

Klikk her for å dele Rafis svar!

 

18 – Sorin Amzu

Klikk her for å dele Sorins svar!

19 – Michael Pozdnev

Klikk her for å dele Michaels svar!

20 – Mike Kawula

Klikk her for å dele Mike sitt svar!

21 – Todd Worley

Klikk her for å dele Todds svar!

22 – Dave Schneider

Oppdatering: Dave kjører ikke lenger Ninja Outreach, men kan bli funnet på lesschurn.io og daveschneider.me.

Karriere ledelse coach kl Jane Jackson Coach / Twitter – Linkedin  

Jane JacksonJeg har funnet ut at når det kommer til veksthacking er det mange måter å generere forretningsvekst uten å måtte bruke en formue på å annonsere.

En av måtene jeg har vokst virksomheten min på er gjennom utvikling av forhold – jeg sørger alltid for at jeg gir verdi når det gjelder online interaksjon eller interaksjon ansikt til ansikt. Nettverket og omdømmet ditt er nøklene til suksess.

Jeg bruker både LinkedIn og Facebook for å utvikle sterke relasjoner for å sikre at folk blir kjent med meg, for så å like det jeg gjør, og til slutt å stole på at jeg vil levere løftene mine om å gi en god service til dem.

En flott måte å gjøre dette på er å skape et fellesskap eller stamme der du gir verdi, ekte forbindelse og støtte og også gjør at stammen din kan støtte hverandre også.

Jeg startet en lukket gruppe på Facebook for å gi ansvarsstøtte til jobbsøkere og karrierevekslere og de som vurderer å gå inn i entreprenørskap. I løpet av noen få måneder har samfunnet engasjert og delt sine bekymringer, håp, planer og mål.

Dette fører igjen til synspunkter på nettstedet mitt, en nysgjerrighet på alle tjenestene mine og krever etterforskende samtaler og bestillinger pluss salg av mine online produkter og verksteder.

Ingen vil kjøpe av deg hvis de ikke kjenner deg, så bruk tiden på å bygge et fellesskap av mennesker som er overveldende fans!

Administrerende direktør i Digital instinkt / Twitter

Allan PollettMitt favoritthackingverktøy for forretningsvekst er Google. Google er det mest populære nettstedet på Internett, og det å bruke trafikk for å drive trafikk er ikke-brainer. Likevel er det mye mer du kan få ut av det. Et triks er å bruke Google til markedsundersøkelser.

Ved hjelp av Googles verktøy for søkeordplanlegger kan du finne ut hva folk søker etter og hvor stor etterspørsel det kan være etter et produkt eller en tjeneste. Med denne enorme databasen med søkeaktivitet kombinert med en SEO-strategi, kan bedriften din realisere dette markedspotensialet.

Konsernsjef kl StartUp Black Belt / Twitter – Linkedin

Steve EakinMitt favorittveksthakkverktøy for øyeblikket er MissingLettr. Med det sosiale har spillet alltid vært å være på toppen av fôret. Det har aldri vært enkelt, og med annonseinntekter som en mer viktig faktor for hvordan sosial plattform viser innholdet ditt, blir det stadig vanskeligere.

Det jeg elsker med MissingLettr er at jeg kan legge artiklene mine inn der, og det skaper et helt års innlegg for meg. Et slikt drypp av innhold gir meg en bedre sjanse til å få innholdet mitt sett i støyen fra det sosiale av folk som virkelig trenger å se det, selv om de ikke er online i løpet av de fem minuttene som innlegget mitt sirkulerer på toppen.

administrerende direktør & Grunnlegger kl Frugl / Twitter – Linkedin

Suzanne NobleMitt favorittveksthackingsverktøy må være hashtaggen #journorequests på Twitter eller enda bedre, registrere meg på JournoRequest som kuraterer dagens hashtag for en og leverer den daglig via e-post. Jeg har klart å sikre betydelig online og offline dekning på denne måten i en rekke høyprofilerte publikasjoner som The Telegraph, The Times, Evening Standard og mange andre.

Etter hvert som det blir mer populært, krever det å være en av de første til å svare på utropene som journalister og bloggere legger ut etter talspersoner for historiene sine, men ettersom jeg har bakgrunn i PR, synes jeg det kommer naturlig for meg. Generelt sett er Twitter en av de beste måtene å nå ut til medier på, og for alle som lurer på hvordan man kan nå et bestemt medieuttak, er det alltid min første anløpshavn.

Dansk sexolog og forholdsterapeut kl MajWismann.com / Facebook – Twitter – Instagram

Maj WismannMitt beste hackingverktøy for å utvide virksomheten min er et verktøy som heter TinyRanker. Det er et verktøy som hjelper deg å finne hvilken rangering du har på et bestemt nøkkelord, og hvem som er i de første 10 rangeringene. For meg er det veldig viktig at folk kan finne meg på nettet.

Som sexolog søker folk etter sexproblemene de har – og hvis de ikke finner meg, har jeg ingen virksomhet. Så jeg bruker verktøyet for å holde oversikt over rangeringene mine, og når jeg oppretter nye blogginnlegg kan jeg sjekke dem på side en på Google for å se hva jeg kan gjøre bedre enn dem og på den måten komme videre. OG jeg kan følge hvordan rangeringen min forbedres etter hvert som tiden går.

Konsernsjef kl The Idea Integration Co. Inc. / TwitterInstagram

Jeg synes verktøy er en krykke og at folk lener seg for mye på dem. Den virkelige hemmeligheten bak veksthacking er å lene deg på kundebasen og be dem ta med seg venner og likesinnede kollegaer.

Facebook-annonser og andre enheter fungerer, men kraften til en henvisning fra en pålitelig rådgiver vil konvertere mye høyere enn en annonse eller et verktøy. Avhengig av bransje eller firma kan du se en hockeystokkvekst ved å sende en e-post til kundebasen din og spørre dem om de er glade og ville de fortelle noen om det. Å insentivere disse menneskene (økonomisk eller med status som et flyselskap som lar deg komme på flyet først) kan gjøre at alt skjer enda raskere.

Sjef Online Marketing Strategist, C2 Internet Marketing Strategies, LLC / TwitterLinkedin

Cathy E Smith

Et av favorittverktøyene mine for å øke engasjementet er gjennom å lage videoer. Videoer fortsetter å vokse i popularitet og vises bedre i nyhetsfeeden din på alle plattformer. Jeg liker å bruke pro-versjonen av Ripl-mobilappen for å utdanne eller tilby trinnvise prosesser.

Ripl lar deg lage gode korte videoer med eller uten royaltyfri musikk eller din egen stemme, gir forslag av tre forskjellige typer for innlegg på bestemte dager i uken, og gir deg muligheten til å måle mengden engasjement av videoene dine på tvers av de forskjellige plattformene (Facebook, Instagram og Twitter). Når den brukes på en jevn basis, har Ripl tredoblet engasjementet med forretningsmerket mitt.

Grunnlegger Business Marketing Engine / TwitterLinkedin

Gabe ArnoldDen beste måten å skalere byrået på er gjennom kald e-post. Dette er hendene ned den enkleste og mest effektive måten å konsekvent nå nye potensielle kunder med meldingen din. For at det skal lykkes, må du være sikker på at hver melding er personlig og gir øyeblikkelig verdi for mottakeren.

Vi her på Business Marketing Engine hjelper våre kunder med å lage effektive kalde e-poster med vårt produkt tekstforfatter i dag.

Grunnsekvensen er:

 1. Send til en svært målrettet liste med 50 personer i din nisje
 2. Ring alle de som åpner meldingen
 3. Send til de som ikke åpner

Ved å bruke denne tilnærmingen kan du nå 250 målrettede potensielle kunder i uken, og hvis tilbudet og kopien din stemmer, kan du forvente å ha 5-10 avtaler per uke fra denne oppsøkelsen.

Kald e-post er det beste verktøyet som er tilgjengelig for enhver bedrift som ønsker å vokse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map