20 måste-ha verktyg för små online-företag

Som ägare av ett litet företag innebär det att göra dina affärsidéer effektivare och hitta verktyg som kan hjälpa dig att ersätta de hundratals anställda du inte har och inte har råd att anställa. Lyckligtvis för onlineföretagets ägare finns det ett antal saker som hjälper till med allt från tidshantering till fakturering till marknadsföring. WHSR har sparat tid och ansträngningar att jaga ned dessa verktyg; vi har tittat på några av de mest populära verktygen där ute och valt de 20 bästa verktygen för att ha.


I hennes topplista över 20 verktyg på Forbes delade Tanya Prive:

”Begränsad tid, arbetskraft och budgetar kan alla vara en faktor när arbetsbelastningen börjar höjas och räkningarna kommer i rullning. Med ett solidt team och rätt verktyg är du dock snart på väg att nå din affärspotential ”.

20 måste-ha verktyg för ditt företag

1 – Efterfrågan

Efterfrågan Base

Incs blogginlägg på 12 coola webbverktyg för småföretag tittar på Demandbase som ett verkligt värdefullt verktyg för webbplatsägare.

Demandbase tittar närmare på dem som besöker din webbplats genom att ta sin IP och jämföra den mellan flera informationskällor, till exempel Dun & Bradstreet och LexisNexis. Demandbase berättar inte bara för vilka företag dina webbplatsbesökare troligtvis arbetar för, utan kommer att skapa dig med kontaktinformation för företagets chef så att du kan sälja dina tjänster ytterligare. Detta är ett bra sätt att marknadsföra till en demografisk redan intresserad av din produkt.

2 – Inky Bee

bläckig bi

I ett blogginlägg på Bloggguiden föreslår Jerry Low att använda Inky Bee för att få kontakt med andra bloggare.

Nätverk med andra bloggare är nyckeln till att få ordet om din egen blogg. Vissa saker i bloggmarknadsföring har inte förändrats sedan bloggningen började och nätverk med andra bloggare är en av dem. Men hur vi nätverkar med varandra har förändrats och Inky Bee är ett bra verktyg som hjälper dig att enkelt ansluta, vilket sparar tid och matchar dig med bloggare med liknande intressen.

3 – Pivotal Tracker

pivotal checker

Detta är ett verktyg du kanske inte har hört talas om förut, men Pivotal Tracker hjälper dig att hålla ditt upptagna schema på rätt spår. I en titt på 40 småföretag och de onlineverktyg som de inte kan leva utan, säger Michael P. Daugherty från Bespoke Row att detta är hans favoritverktyg. Man kan lätt se varför. Det är ett lättanvänt projekthanteringsverktyg som får alla i teamet att delta i en online-miljö i realtid. Ställ in ett schema för när uppgifterna ska slutföras, låt andra ladda upp uppdateringar och lämna anteckningar och interagera med kunder från samma instrumentpanel.

 4 – Dropbox

Dropbox

Denna enkla online-lagringslösning är perfekt för att hålla reda på dina viktigaste dokument. Om det otänkbara händer och din dator kraschar eller en brand bryter ut på ditt hemmakontor kan du återställa alla dina data från Dropbox. Företaget erbjuder flera lösningar, inklusive ett gratis alternativ med 2 GB lagringsutrymme. Du kan också använda Dropbox för att dela filer med kollaboratörer.

Dustin Sklavos of Notebook Review påpekar hur enkel Dropbox är att använda:

”Jag kan inte betona hur lätt det är att faktiskt använda, för det är det som vann mig. Vem som helst av oss kan ändra innehållet i vår delade mapp när som helst och (internetbandbredd tillåter) uppdateras filerna automatiskt mellan oss. Tjänsten är en enorm välsignelse för kreativa typer som behöver dela ganska väsentliga filer mellan varandra, än mindre mer baskunder som bara vill dela familjefoton och videor. Det är vansinnigt lätt att komma igång, och varje mapp har en liten dokumentfil i sig som förklarar exakt hur man använder den. ”

5 – Appy Pie

appy pie skärmdump

Appy Pie är en plattform som gör det möjligt för företag att designa sin egen app och ladda upp till iTunes eller Google Play. Kunder kan ladda ner appen och du kan sedan skicka ut dagliga push-aviseringar. Appy Pie håller på att lägga till möjligheten att sälja produkter via appen också.

6 – Hootsuite

HootSuite

Hootsuite har ett tvåfaldigt syfte för ägare till småföretag. Först på Hootsuite-instrumentpanelen kan du se vilka ämnen som trender i din affärsnisch. Vad pratar människor om? Hur kan du använda detta i ett blogginlägg eller i dina produktutbud? Om folk pratar om en filmstjärnas död, har du några produkter relaterade till den stjärnan som du kan visa på din produktsida? Du kan också använda Hootsuite för att schemalägga inlägg på sociala medier för ditt eget företag.

National Federation of Independent Business (NFIB) föreslår detta som en topp 6 onlineverktyg som småföretagare ska använda och listar följande granskning:

“Det finns andra tjänster som liknar Hootsuite, men vi har funnit att det överträffar alla på nästan alla nivåer.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Pittsburgh

7 – Wave

Vinka

Att hålla koll på fakturor, betalningar, betalningar mottagna och till och med lön för ett litet företag kan ibland vara överväldigande. Wave är en allt-i-ett-lösning för småföretagare och programvaran lever i en online-miljö. Quickbooks Pro online är ett annat alternativ, men Wave är lite mer överkomligt för den lilla killen eftersom det är gratis.

Small Business Doer-bloggare Greg Lam hade några intressanta insikter i för- och nackdelarna med denna programvara. Medan han tyckte att det var begränsande för sin verksamhet, för någon som driver sin verksamhet som en enskild innehavare utan mycket utgifter varje månad, kommer den här programvaran troligen att fungera bra. En av de bästa delarna av hans artikel är emellertid i slutet, där han erbjuder en lista över olika online-redovisningsprogram som företagare kan använda.

 8 – Schemaläggning

schedulity

Om du driver ett företag där du möter kunder antingen online eller personligen, vill du kolla Schedulicity för automatiserad schemaläggning.

Denna programvara låter din klient besöka en webbplats och se vilka dagar och tider du har tillgängliga för möten. Om du till exempel erbjuder en-till-en coaching anger du de timmar du är tillgängliga och låter dina kunder veta att de kan gå på sajten för att schemalägga en tid. Schedulicity kommer att skicka ett e-postmeddelande när du har en tid, visa den speciella tidsluckan som bokad och till och med skicka automatiserade påminnelser till din klient innan avtalet.

9 – MailChimp

MailChimp

Om du driver ett onlineföretag vill du starta ett nyhetsbrev för att hålla kontakten med dina besökare. Ett nyhetsbrev tjänar många syften, inklusive att du kan meddela abonnenter om specialförsäljning eller nya produkter. I WHSR-artikel 15 Pearls of Web Hosting Wisdom påpekar Luana Spinetti:

“Installera en nyhetsbrevsprogramvara på ditt begränsade webbhotellkonto och det börjar äta upp din disk och bandbredd. Tyvärr finns det inte mycket att göra åt det, och det minsta tillgängliga nyhetsbrevskriptet – OpenNewsletter – är fortfarande 640Kb och du måste också räkna med alla lagrade problem. ”

MailChimp är den perfekta lösningen. Du kan börja med ett gratis konto och när din abonnentbas växer kan du enkelt flytta upp till ett betalt konto. MailChimp erbjuder färdiga nyhetsmallar eller så kan du skapa ett anpassat utseende för ditt företag.

10 – Google Drive

Google Drive erbjuder ett bekvämt sätt att hålla reda på dina dokument. Du kan dela med kollaboratörer. En av de bättre funktionerna i Drive är att du kan ställa in filen för endast läsning eller låta andra redigera filen. Miljön stöder ordbehandlingsdokument såväl som databasdrivna dokument. Dessutom kan du ladda ner mallar som andra har skapat som redan har formler på plats. Låt oss säga att du vill ha en databas för att spåra dina anställdas arbetstid. De kan logga in på mallen, lägga till sina timmar och spara. En enkel lösning för många olika delningsuppgifter.

11 – SlideShare

slides

Med SlideShare kan du ladda upp en presentation och nå nya kunder via ett PowerPoint-format. När jag använde SlideShare för att nå nya kunder talade jag om den växande marknaden som redan får cirka 120 miljoner visningar per månad. En av de största fördelarna med att lägga till detta onlineverktyg till din affärsmarknadsföringsmodell är att du automatiskt kommer att förbättra din webbplats rankning i sökmotorer.

12 – Googles verktyg för webbansvariga

Om du vill förbättra din webbplats placering i sökmotorer och förbättra din webbplats användbarhet, är det enda bästa du kan göra att använda Googles verktyg för webbansvariga. Förutom att se hur din webbplats rankas på Google kommer du också att lära dig lite viktig information om demografin för dina webbplatsbesökare. Om du till exempel upptäcker att de flesta av dina besökare kommer till din webbplats mellan klockan 12 och klockan tre. varje fredag ​​kan du erbjuda försäljning under den tiden eller andra incitament för att öka din konverteringsfrekvens. Å andra sidan, om besökare lämnar den andra de landar på en viss sida, måste den sidan troligen uppdateras och göras klibbig.

13 – Infografik

När jag skapade och använde enkel infographics för att öka din webbplatstrafik skrev jag:

Enligt Social Science Research Network är cirka 65% av människorna visuella elever. Med sådan statistik kan du se varför infografik växer i popularitet.

Att lägga till infografik kan göra två saker för ditt lilla företag. Först kan det göra det du erbjuder mycket tydligare för tittaren. För det andra, om den infografin är värdefull, kommer besökarna att fästa den på Pinterest, dela den på Facebook och Tweet om den. Detta innebär att din potentiella räckvidd ökar exponentiellt med antalet vänner som varje person har i sin sociala mediekrets.

14 – Toggl

toogl

Din tid är dyrbar och Toggl hjälper dig att hålla reda på hur lång tid du spenderar på varje uppgift. Toggl erbjuder både gratis och betalda alternativ. Dra helt enkelt upp verktyget online, logga in och spåra din tid efter klient, projekt eller uppgift som är klar. Om du har klienter som betalar dig per timme kan du använda Toggl för att spåra den tid som spenderas på varje uppgift också göra fakturering enklare.

15 – Skokartad

Shoeboxed

Har du någonsin tagit ett papper i butiken och förlorar du kvittot omedelbart? Det är ganska svårt att spåra den kostnaden, om än en mindre, när du inte hittar kvittot för det. Det är här Shoeboxed spelar in för att hålla det lilla företagets ägare ansvariga. Det här är en app som du laddar ner till din smarta telefon. Du kan sedan ta en bild av ditt kvitto och Shoeboxed gör resten, behålla en kopia av kvittot och spåra utgifterna för dig. Om du använder det noggrant kommer programmet att säkerställa att du aldrig missar ytterligare ett avdrag för företagskostnader på dina skatter.

16 – Gratis konferenssamtal

Som ägare till ett onlineföretag gör du sannolikt mycket av din kommunikation via telefon eller via e-post. Det finns tillfällen där det skulle vara till nytta att alla personer som arbetar på ett projekt är i ett telefonsamtal. Det är där gratis konferenssamtal spelar in. Samla alla på telefon och systemet registrerar även samtalet för framtida referens. Du kan också använda detta system för ett informationssamtal för dina kunder. “Rummen” kommer att innehålla upp till 1 000 anropare i taget. Som moderator kan du tillåta frågor från specifika användare eller hålla dem tyst medan du talar om ett visst ämne.

17 – När är bra

Om du någonsin har försökt att organisera en mötetid för mer än tre personer, vet du vilken mardröm det kan vara att ta reda på en dag och en tid som fungerar för alla. When Is Good är ett bra verktyg för att ta reda på när alla kan träffas online eller via telefon. Varje person sätter in sina tillgängliga tider och systemet väljer en som fungerar för alla.

18 – Nyckelordspion

KeywordSpy

Ett av de bästa sätten att lära av din tävling är genom att spionera på dem – ja, deras nyckelord ändå. Det här analysverktyget tittar på vilka nyckelord som fungerar bäst för dina konkurrenter, så att du kan lära dig av vad de gör. På bloggen Traffic Salad säger Ryan Cruz hur man använder nyckelordspion:

“Min allmänna regel är att om folk annonserar (att betala per klickannonsering) för det specifika sökordet eller frasen, så är det ett bra nyckelord att rikta in eftersom det finns kommersiella avsikter.”

19 – Mojo Helpdesk

mojohelpdesk

Onlineföretagsmarknaden är mycket konkurrenskraftig. Även om du är det enda spelet i denna världsstad idag, kan du vara säker på att någon kommer att märka din framgång och kopiera det du gör. När du har täckt allt annat (SEO, bra målsidor, solid konvertering etc.) är kundservice det enda sättet att komma framför konkurrensen. Mojo Helpdesk är ett sätt att hålla kontakten med dina kunder och se till att alla problem de kan ha snabbt och framgångsrikt löses. Även om det finns många helpdeskplattformar, får den konsekvent höga recensioner. GetApp-gemenskapen granskade denna programvara och gav den fem av fem stjärnor.

20 – CrashPlan

Kraschplan

CrashPlan är en moln-backup-lösning. Programmet körs i bakgrunden på din dator och säkerhetskopierar kontinuerligt viktiga filer vid en dator krasch. Om det otänkbara händer förlorar du inte viktiga projekt eller kundkontaktinformation. Istället installerar du helt enkelt dessa data från dina säkerhetskopierade filer i CrashPlan’s moln.

Toppen av isberget

Det här är bara några favoritverktyg för småföretag online. När det gäller att effektivisera småföretag finns det gränslösa möjligheter för verktyg som kan användas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me