Hur döljer eller ändrar jag min IP-adress? Skydda din integritet online

IP-adresser identifierar unikt antal enheter anslutna till ett nätverk. Internet anses vara ett nätverk och på grund av ökande säkerhetsproblem har fler människor letat efter att dölja eller ändra sin IP-adress.


Så hur döljer du IP-adressen?

Tre sätt att dölja eller ändra din IP-adress för att anonymt surfa på Internet:

  Vi kommer att granska detaljerna i dessa metoder i den här artikeln.

  3 enkla sätt att dölja / ändra din IP-adress

  1. Använda ett VPN

  VPN ansluter dig till en annan server (därmed ändrar du din IP-adress) och leder din trafik genom en tunnel (kryptering) så att dina data förblir konfidentiella. Läs mer om VPN-verk här.

  VPN, eller virtuella privata nätverk, är ett av de bästa sätten att inte bara dölja din IP-adress utan också hålla dina data säkra. Även om VPN: er tar ut en liten avgift för deras användning, erbjuder de en hel lista med fördelar som överväger kostnaderna.

  Först genom att registrera dig hos en VPN-tjänsteleverantör får du tillgång till hela deras nätverk av säkra servrar. Dessa servrar maskerar din IP-adress och ersätter den med sin egen. Webbplatser du har tillgång till känner bara IP-adressen till VPN-servern du använder.

  På en annan nivå ger de mest pålitliga VPN-tjänsterna också hög kryptering. Detta innebär att all data som skickas mellan din enhet och VPN-servern är skyddad, ofta av liknande krypteringsnivåer som många militärer använder.

  Genom att byta ut din IP kan VPN också hjälpa dig att förfalska platser. Detta innebär att du kan övervinna geografiska block av vissa tjänster eller länder. Genom att använda ett VPN kan du till exempel få tillgång till Netflix USA-innehåll var som helst i världen.

  Var dock medveten om att inte alla VPN-tjänster erbjuder kvalitetstjänster. Vi rekommenderar att du tittar mot en stark och ansedd tjänsteleverantör som NordVPN ($ 3,49 / mo) och SurfShark ($ 1,99 / mo).

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map