Cum puteți schimba IP-ul meu? Protexa o privacitate a sa în linie

Os enderezos IP son un unique número de identificare a dispozitivelor conectate la una redevență. Internetul a considerat că este redresat și ca urmare a creșterii preocupațiilor în materie de utilizare, mai multe informații pot căuta în mod direct sau se pot schimba IP-ul său.


Entón, ca ocultas sau a putea intra în IP?

Trei forme de ocultare sau schimbarea IP-ului dvs. pentru navigație prin internet de formă anonimă:

  Afondaremos detalii despre aceste metode în acest articol.

  3 xeitos ușor de ocultat / se pot schimba IP

  1. Utilizarea unui VPN

  VPN conține un alt serviciu (care se schimbă într-o adresă IP) și se direcționează în trafic printr-un tunel (cifrado) prin care vă păstrează confidența. Mai multe informații despre lucrări VPN aici.

  Pe măsură ce VPN redă privințe virtuale, este una dintre formele care nu se pot ascunde sau se pot IP, însă se pot menține și datele lor sigure. În prezent, VPN coboară o taxă mică pentru cauți de utilizare, oferind o listă completă de beneficii care îi supraviețuiesc.

  În primul loc, în timpul înregistrării unui furnizor de servicii VPN, se obține acces la toată redevența de servitori seguros. Est servitori enmascaran sau propriul său IP IP și substituire polo propriu. Site-urile web care se accesează pot fi direcționate într-o adresă IP a serverului VPN care este utilizată.

  Noutro nivel, serviciile VPN mai fiabile sunt și mai multe niveluri de cifre. Acest lucru înseamnă că orice date care se pot întreprinde în funcție de un sistem și un server VPN este protexido, care se ridică la niveluri similare cu cifrele care folosesc mulți militanți.

  Poate substitui o adresă IP, ca VPN este foarte important să se localizeze în localități. Acest lucru înseamnă care pot fi utilizate servicii sau țări de putere superioare sau înflorire de xeolocalizare. De exemplu, folosind un VPN, puteți accesa Netflix în SUA despre orice parte a lumii.

  Teña conține că nu toate serviciile VPN oferă servicii de calitate. Recomandați-vă pentru a face față unui prestator de servicii puternice și de încredere ca NordVPN (3.49 $ / mes) și SurfShark ($ 1.99 / mes).

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me