Cum să ascund sau să îmi schimb adresa IP? Protejați-vă confidențialitatea online

Adresele IP sunt un număr identic de identificare a dispozitivelor conectate la o rețea. Internetul este considerat o rețea și din cauza preocupărilor din ce în ce mai mari de securitate, mai multe persoane au căutat să-și ascundă sau să își schimbe adresa IP.


Deci, cum ascundeți adresa IP?

Trei moduri de a vă ascunde sau schimba adresa IP pentru a naviga pe internet în mod anonim:

  Vom săpa în detaliile acestor metode în acest articol.

  3 Moduri ușoare de a ascunde / schimba adresa dvs. IP

  1. Utilizarea unui VPN

  VPN vă conectează la un server diferit (deci schimbarea adresei IP) și vă orientează traficul printr-un tunel (criptare), astfel încât datele dvs. să rămână confidențiale. Aflați mai multe despre funcțiile VPN aici.

  VPN-urile sau rețelele private virtuale sunt una dintre cele mai bune metode de a nu doar să îți ascunzi adresa IP, ci și să îți păstrezi datele în siguranță. Deși VPN-urile percep o taxă mică pentru utilizarea lor, acestea oferă o listă întreagă de beneficii care depășesc cu mult costurile.

  În primul rând, prin înregistrarea cu un furnizor de servicii VPN, obțineți acces la întreaga rețea de servere sigure. Aceste servere vă vor masca adresa dvs. IP și o vor înlocui cu una proprie. Site-urile web pe care le accesați vor ști doar adresa IP a serverului VPN pe care îl utilizați.

  La un alt nivel, cele mai fiabile servicii VPN oferă, de asemenea, niveluri ridicate de criptare. Aceasta înseamnă că orice date care sunt transmise între dispozitivul dvs. și serverul VPN sunt protejate, de multe ori de niveluri similare de criptare pe care mulți militari le folosesc.

  Prin înlocuirea IP-ului dvs., VPN-urile vă ajută, de asemenea, locațiile de spoof. Aceasta înseamnă că veți putea depăși blocurile de geo-locație de către anumite servicii sau țări. De exemplu, folosind un VPN, puteți accesa conținut Netflix SUA din orice parte a lumii.

  Fiți conștienți de faptul că nu toate serviciile VPN oferă servicii de calitate. Vă recomandăm să priviți către un furnizor de servicii puternic și de renume, cum ar fi NordVPN (3,49 USD / lună) și SurfShark (1,99 USD / lună).

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me