Blogger-interview: 5 hostingvragen met Jeff Starr

Jeff Starr


Opmerking: dit is een oud interview dat in augustus 2013 is gepubliceerd.

Jeff Starr (blog bij Perishable Press, Twitter @Perishable) is de go-to-guy als je een probleem hebt met je WordPress-blog. Een redacteur, een boekauteur, een webontwikkelaar en een algemeen erkende WordPress-goeroe – Jeff heeft duizenden, zo niet meer, bloggers en webontwikkelaars beïnvloed en geholpen met zijn schrijven.

In het blogger-interview van vandaag zijn we vereerd om Jeff Starr als onze gast te hebben om zijn ervaring en advies over webhosting te delen. Zonder verder oponthoud presenteren we ons interview met deze zeer getalenteerde en fascinerende WP-expert.

Vraag 1: Hallo Jeff, hartelijk dank dat je vandaag bij ons bent. Laten we beginnen met een introductie! Wat kunnen we meer weten over jezelf en je nieuwe project WP-Tao.

Ik ben een professionele ontwerper, ontwikkelaar en auteur met een nieuw boek genaamd de Tao van WordPress. Het bevat de som van mijn 8+ jaar werken met WordPress, allemaal samengevat in een gerichte gids voor beginners en gebruikers. Het omvat het hele proces van het bouwen van geweldige sites met WordPress, inclusief alles van hosting en configuratie tot beveiliging, optimalisatie, maatwerk en nog veel meer. Ik hoop dat je het gaat bekijken.

tao van wordpress

V2: We weten dat Perishable Press wordt gehost op een DV-server in Media Temple. Bent u momenteel tevreden met de webhost?

Ja, erg blij met Media Temple.

Ik ben in de loop van mijn 10+ jaar online van host naar host verhuisd, ik heb gemerkt dat Media Temple betaalbare, geweldige hosting en uitstekende klantenservice biedt.

V3: Geweldig, het is goed om te weten dat u tevreden bent met uw huidige webhost. Waarom koos je in de eerste plaats voor Media Temple?

Het was rond 2009 en ik was een paar jaar gehost bij “A Small Orange” (op een gedeelde server).

De servers waren inconsistent en het ondersteunend personeel (met een paar uitzonderingen) was behoorlijk vreselijk, dus ik kreeg eindelijk genoeg en besloot iets beters te vinden. Na veel onderzoek koos ik uiteindelijk voor Media Temple vanwege hun gerapporteerde 1) consistentie / uptime, 2) uitstekende klantenservice, 3) niet te gekke dure prijzen. Dus op dat moment stapte ik over van middelmatige shared hosting naar Media Temple’s VPS (dv) hosting.

Sindsdien ben ik gelukkig.

Opmerking: Media Temple is in oktober 2013 overgenomen door GoDaddy. Bekijk en vergelijk Media Temple met andere webhosts in onze review-index voor webhosting.. 

Vraag 4: Wat is de verkeersomvang is bederfelijke pers die unieke bezoekers of paginaweergaven krijgt; en hoeveel besteedt u maandelijks aan hosting om uw bezoekers te ontvangen?

Het ding om in gedachten te houden is dat Perishable Press slechts een van mijn ongeveer 12 websites is .. ze bevinden zich allemaal op dezelfde server en verbruiken gezamenlijk VEEL bronnen.

Zonder specifieke cijfers te vermelden, is het bedrag dat ik per maand betaal om mijn hele verzameling projecten en sites te hosten ongeveer $ 100 of zo. Ik ben eigenlijk blij dat je deze vraag hebt gesteld, omdat ik daardoor ga denken dat ik mijn huidige opzet nog wat nader moet bekijken en misschien dingen opnieuw moet evalueren.

V5: Jeff, beveiliging is altijd een grote zorg voor veel WordPress-gebruikers – inclusief ikzelf. Kun je ons, zonder al te veel geheimen te delen, vertellen wat je doet om Perishable Press te beschermen tegen hackers en spammers? En, wat is uw advies in deze uitgave aan onze lezers?

Blijf actueel, blijf op de hoogte, word niet lui, neem niets aan, controleer alles dubbel, gebruik geen illegale plug-ins / thema’s / scripts / enz., Houd serverlogboeken in de gaten en scan / controleer alles.

Kortom, ken uw server.

Naast deze belangrijke stappen, installeer ik mijn 6G Blacklist en houd ik de verkeers- / server- / foutlogboeken nauwlettend in de gaten. Ik zit vrijwel voor mijn sites en kijk naar alles wat er gebeurt. Iemand / iets kijkt zelfs zijwaarts en ze zijn in minder dan 3 seconden geblokkeerd. Ik ben dol op beveiliging en moedig iedereen die serieus is over online succes aan om er wat quality time aan te besteden. Het is goed voor je site, en ja, het kan heel leuk zijn om de slechteriken te stoppen.

Dat is alles voor mijn vragen, ik kan je niet genoeg bedanken voor je tijd. Is er nog iets dat u wilt toevoegen voordat we deze Q beëindigen&Een sessie?

Bedankt voor het interview!

Als je meer wilt weten over Jeff Starr – Bekijk zijn blog op Perishable Press, volg hem op Twitter @Perishable en bekijk ook zijn nieuwe project op de Tao van WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map