Hoe KnownHost Services van Enterprise-kwaliteit naar de gemiddelde consument verspreidt

KnownHost is opgericht in 2006 en was destijds zeer gefocust op de Virtual Private Server (VPS) en server co-location business. Het is pas ongeveer twee jaar geleden dat Justin Sauers, CEO van KnownHost, zijn bedrijf begon aan een uitbreiding.


Dit resulteerde in de groei van de KnownHost-productlijn en omvat nu bijna het hele spectrum van webhostingoplossingen. Ik sprak de laatste tijd kort met Sauers en raakte geïnteresseerd in zijn perspectief op de uitbreiding.

De achtergrond van het bedrijf

KnownHost Office in West Chester, Verenigde Staten.

De webhostingindustrie is gegroeid (en gegroeid) en ondanks de enorme toestroom van klanten is er nog steeds een grote vraag naar hoogwaardige webhosting. De uitdaging voor de klant is altijd geweest om de juiste balans van functies te vinden tegen betaalbare prijzen.

Waar sommige webhostingbedrijven de prijzen hebben verlaagd en onwetende klanten moordende tarieven aanbieden, heb ik altijd geloofd dat niets in het leven gratis is. Als u absoluut de laagste dollar betaalt, is het niet realistisch om eersteklas service te verwachten.

Als een lange tijd klant van webhosting, heb ik gemerkt dat het loont om goed te kijken naar wat een webhost biedt en om mijn onderzoek te doen naar hoe goed deze functies en services waar mogelijk worden aangeboden. Kiezen voor het goedkoopste product kan aantrekkelijk zijn voor uw bedrijfsresultaten, maar het kan uiteindelijk onnoemelijke bedragen kosten in downtime en merk- of reputatieschade.

De uitdaging is het vinden van de juiste webhostingprovider om mee samen te werken. Een die meer op hun klant is gericht dan alleen het aanbieden van het goedkoopste beschikbare product.

KnownHost plaatst de klant op de eerste plaats

Volgens deze zeer hands-on CEO was het uitbreiden van de door het bedrijf aangeboden producten meer een kwestie van uitbreiden naar één enkele kernwaarde: het was van vitaal belang dat KnownHost trouw bleef aan het feit dat het een managed hostingbedrijf was.

De reden achter deze focus is altijd de klant geweest. Voor Sauers en zijn team is de som van hun technische expertise en enterprise-grade hardware er om de last van hostingbeheer voor hun klanten te verminderen.

We hebben ons bedrijf en onze technische expertise gepositioneerd om ter beschikking te staan ​​van onze klanten. Het maakt ons niet uit of u een enkel gedeeld hostingaccount bent of een multi-server fortune 500-implementatie. We behandelen elke klant als een gewaardeerd lid van onze familie. – Justin Sauers, CEO, KnownHost

Op dit moment bedient KnownHost klanten uit meer dan 150 landen en doet het zeer efficiënt.

Meer dan alleen gedeelde hosting

Met meer dan een decennium aan klantervaring onder de riem, vooral in de bedrijfsruimte, zorgde KnownHost ervoor dat ze luisterden. Hun klanten lieten hen weten wat ze nodig hadden en het bedrijf ontwikkelde oplossingen om aan die behoeften te voldoen.

Tot op heden hebben ze gebruik gemaakt van superieure technologie OpenStack, KVM en OpenVZ, die wordt ondersteund door een solide ondersteuningsteam dat altijd voor u klaar staat. Hun beheerders houden de prestaties van hun taken nauwlettend in de gaten met geavanceerde beheertools.

Het resultaat is een succesvolle productlijn die klanten niet alleen willen, maar ook kunnen betalen. De strategie werkte en volgens Sauers begrijpt iedereen bij KnownHost deze filosofie en geniet er echt van om die solide back-end voor hun klanten te bieden.

Gedeelde hostingservices bij KnownHost zijn niet uw alledaagse, one-size-fits-all oplossing. Het is op dit gebied dat KnownHost hun bedrijfsstrategie heeft toegepast en premiumfuncties heeft opgenomen die normaal gesproken worden gevonden als add-ons in de VPS en dedicated hostingruimte.

Een diepere duik nemen in Shared Hosting van KnownHost

Functies op ondernemingsniveau tegen gedeelde hostingprijzen

Een van de eerste dingen die me opviel aan hun gedeelde hostingaccounts, was dat KnownHost het op de cloud heeft gebouwd. Dit betekent dat zelfs shared hosting-klanten kunnen profiteren van verhoogde betrouwbaarheid die inherent is aan gebruikers van Cloud-platforms.

Cloudplatforms zijn beter uitgerust om grote verkeersstromen of tijdelijke pieken aan te kunnen. Hoewel hun accountbronnen nog steeds voorzien zijn van bronlimieten, worden de siteprestaties over het algemeen minder beïnvloed door afwijkingen.

Op het gebied van beveiliging heeft KnownHost vergelijkbare beveiligingen ingebouwd in gedeelde hostingaccounts die moeilijker te vinden zijn op andere vergelijkbare oplossingen. Imunify360 is bijvoorbeeld inbegrepen bij alle shared hosting-accounts, wat zorgt voor een solide webserverbeveiliging.

De zeldzaamste van allemaal is de uitgebreide ondersteuning voor ontwikkelaars die KnownHost shared hosting-accounts hebben, waaronder Laravel, Zend, CakePHP, Yii en nog veel meer. Dit biedt gebruikers veel flexibiliteit om zich te ontwikkelen op basis van hun favoriete frameworks.

Ze breiden dezelfde functies ook uit naar andere varianten van standaard shared hosting, zoals hun WordPress-specifieke plannen. Het komt erop neer dat het beleid hetzelfde is; ze streven naar hetzelfde serviceniveau over de hele linie en excellentie op alle gebieden.

Opmerking: KnownHost heeft vier datacenters – drie in Noord-Amerika en één in Amsterdam, dit geeft meer flexibiliteit aan gebruikers die waar nodig verkeer uit specifieke gebieden moeten targeten.

KnownHost Shared Hosting wordt volledig beheerd

Hoe indrukwekkend hun lijst met functies ook is, het deel dat KnownHost shared hosting echt speciaal maakt, ligt in hun aanpak. De meeste shared hostingproviders bieden gepoolde bronnen van een standaardserver met één IP-adres.

Voor KnownHost hebben ze hun gedeelde hostingaccounts geconfigureerd met elk hun eigen bronnen en verschillende IPv6-adressen. Dat is een groot voordeel en niet een die u gemakkelijk zult vinden in gedeelde hostingplannen.

De ultrabetrouwbare, krachtige cloudinfrastructuur waarop hun service is gebaseerd, is waar ze de concurrentie voor zijn. Oh, en ze regelen het allemaal voor je. De meeste zaken, zoals applicatie-updates en dergelijke, worden automatisch bijgewerkt en het product wordt ondersteund door een volledig in de VS gevestigd ondersteuningsteam.

Bekend Host intern supportteam

Dit betekent dat uw hulpvragen niet over de hele wereld worden doorgestuurd naar techneuten die moeite hebben om u te begrijpen. Alle KnownHost-pakketten krijgen dezelfde supportdeal – elke dag van de week, op elk moment.

Het beste van alles is dat, ondanks deze superieure kwaliteiten die ze hebben in hun shared hosting-producten, KnownHost dat niet heeft gebruikt om torenhoge tarieven in rekening te brengen. Ze hebben de prijzen voor gedeelde hosting zeer concurrerend gehouden, wat indrukwekkend is gezien hoe goed hun apparatuur en software werkelijk is.

U betaalt gedeelde hostingprijzen voor basisfuncties van Cloud hosting. Een voorstel dat moeilijk te verslaan is.

Wat is de volgende stap voor KnownHost?

Tegenwoordig maakt shared hosting ongeveer 10% van hun klantenbestand uit, aangezien VPS de oorspronkelijke kracht was. Sauers is echter van mening dat dit kan veranderen naarmate de webhosting-industrie evolueert.

We zien dat webhosting echt uitgroeit tot de massa en dat vind ik geweldig. Hoe meer we kennis en technologie in handen van de gebruikers kunnen brengen, hoe beter. Dynamische inhoud en gebruikerservaring evolueren voortdurend en samen met de methoden die erachter worden gebruikt om dat raamwerk te ondersteunen. – zegt Sauers.

Het algemene gevoel dat Sauers krijgt, is dat de webhosting-industrie nog steeds in een positieve richting beweegt. Er is echter een veel dringender behoefte aan meer focus op website- en serverbeveiliging.

Eerlijk gezegd is dit geweldig voor KnownHost, omdat die focus en het evoluerende landschap betekenen dat er continu evoluerende applicaties nodig zijn die updates en patches vereisen voor optimale robuustheid.

Managed oplossingen zijn waar KnownHost in uitblinkt en hun ervaring op dit gebied betekent dat al hun gebruikers, niet alleen grote bedrijven, het voordeel van gebruiksgemak en gemoedsrust krijgen. Zoals Sauers zelf opmerkt, zij zorgen voor de saaie dingen, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

Conclusie: het is meer dan alleen en nullen

Omdat ik mezelf als een nerd voor het leven heb beschouwd, ben ik altijd geobsedeerd geweest door de enen en nullen – prestatie-indicatoren en gefocust op het kleine verschil in prestatiefactoren. Toch erken zelfs ik, in het bijzonder in de huidige omgeving, de behoefte aan bedrijven als KnownHost en leiders zoals Justin Sauers.

Dit zijn de visionairs die voorbij de enen en nullen kunnen kijken naar de grotere voordelen van de immateriële activa. Service, ondersteuning en vooral de noodzaak voor bedrijven om meer vertrouwen bij hun klanten op te bouwen in plaats van ze te melken voor elke dollar die ze kunnen.

Als potentiële webhostingklant moet u zich hier grote zorgen over maken en met zoveel serviceproviders die er tegenwoordig zijn, is het van vitaal belang dat u er een vindt die u kunt vertrouwen om uw webactiva naar een hoger niveau te tillen. Het is gemakkelijk om een ​​webhost te vinden die een klant van meerdere miljoenen dollars zal koesteren.

De uitdaging is om de juiste partners te vinden, zoals Sauers en zijn team, die ook uw website van $ 100 zullen waarderen.

Meer over KnownHost

KnownHost prestatiegegevens voor hostingBekende Hosting snelheid.

We volgen de gedeelde prestaties van KnownHost en VPS-hosting consistent op onze zustersite HostScore. Hun service is sinds de eerste dag zeer stabiel. De bovenstaande grafiek toont de reactietijd die we hebben geregistreerd van 20 oktober – 18 november 2019. Voor de meest recente KnownHost-snelheidstest en uptime-gegevens – bezoek deze pagina op HostScore.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me