Web Host Interview: mede-oprichter van Pressidium Hosting, Andrew Georges

Onlangs had WHSR de eer en het voorrecht om een ​​exclusief interview te houden met Andrew Georges, medeoprichter van Pressidium. Ik heb ook een eerlijke beoordeling gemaakt over deze WordPress-websitehostingservice, die u hier kunt lezen. Zoals met al onze beoordelingen, heb ik de service grondig getest en mijn duidelijke feedback gegeven over wat werkt en waar u op moet letten.


Invoering

Andrew

Hoi Andrew, hoe gaat het? Ik ben vereerd dat u vandaag onze interviewgast bent.

Bedankt Jerry, het is ook een eer en een voorrecht voor mij om op je blog te worden gehost.

Laten we het hebben over uzelf en uw bedrijf Pressidium. Hoe zou u uw rol als medeoprichter van Pressidium omschrijven.

Als medeoprichter van een startup raak ik betrokken bij elk aspect van het bedrijf, van productontwikkeling, engineering en technische innovatie tot groeiplanning, verkoop en marketing.

We hebben een enterprise-class platform ontwikkeld waarmee WordPress-websites verder kunnen gaan dan de cloud computing-hype en daadwerkelijk zakelijke voordelen kunnen behalen. We helpen de kosten van klanten te verlagen, reageren snel op veranderende bedrijfsomstandigheden en bieden vereenvoudigde beheertools.

Ik hou ervan om uit de eerste hand met klanten om te gaan, het is geweldig om te leren en te horen hoe hun bedrijven werken en hoe Pressidium hen kan helpen (en heeft geholpen) met mijn eigen oren. We zien elke individuele klant echt als een partner en werken er hard aan om een ​​sterke relatie met hen op te bouwen.

Wat is het enige dat je het meest opwindt om bij Pressidium te werken?

Ik denk dat het de impact van Pressidium op de hostingindustrie is die me echt het meest opwindt. Het low-cost / high-performance ontwerp van Pressidium geeft iedereen de mogelijkheid om de voordelen van Enterprise Architecture Hosting te ervaren. Het is niet langer een premium geprijsde service waar alleen de bevoorrechte enkelingen gebruik van kunnen maken.

Met ons model zal elke klant die het Pressidium® Pinnacle Platform gebruikt, ervaren wat het betekent om kwaliteit, prestaties en service op bedrijfsniveau te hebben zonder het astronomische prijskaartje.

“Ik werd verliefd op mijn eerste 300 baud-modem.”

Kun je ons één ding vertellen dat de meeste mensen niet van jezelf weten??

Iets wat veel mensen misschien niet weten, is dat ik al op zeer jonge leeftijd een techneut was. Ik ben mijn hele leven bezig geweest met ontwerpen en creëren, van experimenteren met elektronica en het bouwen van mijn eigen hamradio op 10-jarige leeftijd tot het ontdekken van de wondere wereld van software-engineering en het ontwikkelen van mijn eerste asteroïde-gamekloon op mijn Amiga 500 (op 12). Mijn ware liefde was het net, verbonden zijn met iets groters en groter dan ikzelf was altijd fascinerend voor mij. Ik werd verliefd op mijn eerste 300 baud-modem (je kent het exacte type van de ‘WarGames’ -beweging) en het inbellen van het VAX / VMS-mainframe op de lokale technische universiteit. Je had toen veel geduld nodig, in de goede oude tijd.

Toen ik opgroeide, realiseerde ik me dat ik eigenlijk een probleemoplosser ben. Ik merkte altijd dat ik een probleem identificeerde, het analyseerde en met een oplossing kwam. Dit resulteerde in het feit dat ik op mijn vijftiende mijn eerste technische banenbouwservers en lokale netwerken landde, en mijn carrière en passie voor computers evolueerden gewoon van daaruit. Het is sindsdien meer dan 20 jaar geleden, maar mijn liefde voor de discipline is niet verminderd.

Ik bracht die probleemoplossende houding mee naar Pressidium en ik vraag het team voortdurend: “Wat is het probleem dat we proberen op te lossen?” Omdat zonder het eerste probleem in gedachten te houden, het vrij moeilijk is om een ​​oplossing te vinden die effectief werkt.

Zie je, we schrijven niet alleen code omwille van de code (hoewel ik dat in het verleden heb gedaan en ik geef toe dat het leuk was). We proberen echte waarde te bieden aan onze klanten en we bereiken dit door de Services van Pressidium te gebruiken als onze oplossingstoolkit voor hun problemen.

Op bedrijfs- en hostingdiensten

Wat kunnen we weten over Pressidium? Geef ons een overzicht van de Pressidium-hostingservices.

Pressidium homepagePressidium homepage

Pressidium Pinnacle Platform is een volledig beheerd WordPress-hostingplatform, vanaf de basis ontworpen om zeer beschikbaar en schaalbaar te zijn (zonder één enkel storingspunt). Pressidium biedt snelle, robuuste, schaalbare en veilige Premium Managed WordPress Hosting.

Ons platform is speciaal gebouwd om professionele WordPress-sites te hosten met behulp van webschaaltechnologieën en -systemen die zijn geoptimaliseerd om ongelooflijke snelheid, ongeëvenaarde beschikbaarheid en uptime te leveren. Het biedt een verbazingwekkende hoeveelheid controle via onze snelle en eenvoudige op maat gemaakte webgebaseerde gebruikersinterface, zodat onze gebruikers met één druk op de knop geweldige functies kunnen ervaren, zoals directe back-ups, staging-sites en nog veel meer.

* Opmerking: u kunt een korte rondleiding volgen en hier meer te weten komen over de Presidium-service.

“We richten ons op de prestaties van de site, niet op bulk.”

Pressidium Pinnacle Platform klinkt als een droom die uitkomt voor diegenen die extra stabiliteit en schaalbaarheid willen. Wat kunnen we meer weten?

pressidium portaal

De meeste mensen worstelen tegenwoordig met hun hosting, ze moeten hun CMS beheren, de beveiliging regelen, ervoor zorgen dat hun software up-to-date is en als hun site populair wordt, moeten ze hun infrastructuur schalen om aan de vraag te voldoen.

Dit alles is meestal te veel voor bloggers, bedrijven en WordPress-professionals en leidt vaak tot aanzienlijke downtime van hun site (op het slechtst mogelijke moment). Pressidium lost dit allemaal op. Ons platform en onze service gaan transparant om met beveiligings- en schaalbaarheidsproblemen, zodat u dat niet hoeft te doen. Bovendien zal ons team in het geval van een probleem het voor u afhandelen.

Kortom, met ons volledig beheerde WordPress-platform en onze mooie beheerportal kunt u zich concentreren op uw inhoud zonder u zorgen te maken over uw website, al het andere wordt aan ons overgelaten – volledig probleemloos.

Een van de geweldige dingen van ons ontwerp is onze scale-out architectuur. De meeste conventionele hosts concentreren zich voornamelijk op bulk, wat betekent dat ze honderden, zo niet duizenden websites op één pc-achtige server proppen.

Het Pressidium Pinnacle Platform-platform is totaal anders. We richten ons op de prestaties van de site, niet op bulk. Elke website wordt gehost in een raster of array van serverfarms, in een gelaagde architectuur. Dit ontwerp is afkomstig uit realtime missiekritieke omgevingen (gebruikt in de telco-industrie, de aandelenmarkt en door NASA), waar alles redundant is en de capaciteit kan worden vergroot door simpelweg meer nodes toe te voegen aan het niveau dat het nodig heeft.

pressidium-architecture-2

‘Geloof het of niet, we hebben geen handhaving van quota.’

Wat gebeurt er als klanten meer trafieken binnenhalen dan hun toegewezen quotum (bijvoorbeeld 30.000 bezoeken / maand is voor gebruikers van het persoonlijke abonnement)? En hoe meet u bezoeken?

Geloof het of niet, we hebben geen handhaving van quota. We hanteren geen strikte, rigide benadering van hoe ver hun klanten over hun plan gaan, omdat elke reeks omstandigheden anders is.

In plaats daarvan worden statistieken voor overschrijding gebruikt om het algehele gebruik van een account bij te houden. Als het gebruik gedurende twee tot drie maanden constant veel hoger is dan de limiet van het plan, dan zullen we de statistieken gebruiken om te suggereren dat de klant moet upgraden naar een geschikter plan. Als de klant niet wil upgraden of dit niet nodig heeft, dan stellen we hem eerst een redelijke toeslag voor voordat deze daadwerkelijk wordt gefactureerd. De kernfilosofie hierachter is om de meest kosteneffectieve oplossing voor de klant te vinden, en zeker niet om duidelijk te verkopen. Dit gaat er meer om dat onze klanten de beste prestaties behalen en hen helpen slagen, in plaats van er elke cent uit te persen.

We hebben het tellen van bezoeken ook eenvoudig gemaakt en proberen het een waarheidsgetrouwe weergave te houden van de daadwerkelijke bronnen die een site gedurende een bepaalde maand gebruikt. Als bezoek tellen we elk uniek IP-adres dat toegang heeft tot een site binnen een periode van 24 uur, we filteren ook slechte bot- en kwaadaardige activiteiten uit de telling. Dit betekent dat een enkele bezoeker meerdere keren per dag een site kan bezoeken, dit telt als slechts één enkel bezoek. Het op deze manier tellen van een bezoek komt ruwweg overeen met een Google Analytics-sessie, hoewel Google een andere methodologie gebruikt. Klanten worden in realtime op de hoogte gehouden van hun gebruiksstatistieken via hun Pressidium Dashboard en binnenkort ontvangen ze een maandelijks gebruiksrapport, zodat ze de groei van hun site kunnen volgen. We zullen echter, zoals hierboven vermeld, nooit een site verwijderen als deze de middelen van het plan van de klant overschrijdt – we willen dat de sites van onze klanten groeien en hun bedrijven slagen, het is niet nodig ze te straffen.

Op zakelijk en persoonlijk advies

Het is bijna een jaar geleden dat Pressidium voor het eerst werd gelanceerd. Hoe gaat het tot nu toe? Wat gaat het bedrijf de komende zes maanden doen?

We introduceerden Pressidium voor het eerst op WordCamp 2014 in Sofia en leden van de WordPress-gemeenschap toonden grote interesse in wat we te bieden hadden. Dit leidde tot een onverwacht aantal gebruikers in een zeer korte periode waardoor we eerder moesten schalen dan we hadden gepland. Dankzij ons Enterprise Architecture-hostingontwerp is onze infrastructuur echter transparant geschaald, zodat geen van onze gebruikers problemen ondervond.

Vooruitkijkend hebben we een continu ontwikkelsysteem waarbij we regelmatig nieuwe functies ontwikkelen, implementeren en implementeren op ons platform. Onze roadmap is gebaseerd op de input van onze klant. Als voorbeeld hebben we een stem uitgebracht voor de meest gevraagde functies en deze opgenomen in onze volgende release.

We werken ook aan meer interactie met de WordPress-community, waarvan we denken dat we er lid van zijn. Dit omvat het verstrekken van solide, diepgaande artikelen op onze blog, actief deelnemen aan gemeenschapsdiscussies en samenwerken met het kernteam, en natuurlijk door het sponsoren van meetups en WordCamps.

Het is cool om een ​​webhost te hebben die zich uitsluitend richt op WordPress Hosting (ik ben een WordPress-fan!). Maar tegelijkertijd betekent dit dat u uw deur gesloten houdt voor veel potentiële klanten die niet op WP zitten. Hoe heeft de strategie om zich uitsluitend op WordPress-gebruikers te concentreren het bedrijf beïnvloed??

Pressidium mede-oprichters John Andriopoulos, Filip Slavik, Giannis Zachariadis en Andrew Georges.Pressidium medeoprichters John Andriopoulos, Filip Slavik, Giannis Zachariadis en Andrew Georges.

Door onze expertise en onze focus voornamelijk op WordPress te houden, kunnen we onze klanten iets aanbieden dat niet beschikbaar is bij standaard hostingbedrijven. We kennen WordPress door en door, we werken er al jaren mee, we nemen alleen de meest getalenteerde mensen aan met een grondige kennis van en inzicht in WordPress, daarom zijn we de beste mensen voor onze klanten om naar toe te gaan als ze een probleem hebben.

Ter vergelijking: conventionele hostingbedrijven spreiden hun kennis over meerdere platforms. We denken dat dit de kwaliteit van de aangeboden informatie kan verzwakken. U wilt niet met een expert in Joomla of Magento praten als uw website bijvoorbeeld WordPress gebruikt.

Voor bedrijven is dit verre van een probleem. In plaats van het te zien als ‘onze deuren gesloten houden voor potentiële klanten’, zien we het als een hulpmiddel voor die mensen die echt met ons willen werken, door het beste te bieden van waar we goed in zijn.

Dat is alles voor mijn vragen – ik hoop dat je dit online interview leuk vond. Is er nog iets dat je wilt toevoegen? Dank u zeer.

Heel erg bedankt, het was geweldig en ik voel me vereerd door de mogelijkheid om onze WordPress hosting revolutie aan te bevelen aan uw lezers. We geloven echt in wat we doen, we zijn ongelooflijk trots op ons platform en het is geweldig als we de kans krijgen om onze visie met anderen te delen.

Hartelijk dank aan Andrew Georges

Ik wil Andrew Georges, mede-oprichter van Pressidium, hartelijk bedanken voor het nemen van de tijd om met WHSR te praten over de interne processen bij het bedrijf. U kunt meer te weten komen over Pressidium en andere hostingbedrijven in onze sectie met hostrecensies op deze site.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me