Web Host Interview met HostMetro Manager, Kyle Dolan

De wereld van hosting evolueert voortdurend met spelers die van positie veranderen en nieuwe op de markt komen – zoals het geval is met HostMetro, een in Illinois gevestigd hostingbedrijf dat medio 2012 is opgericht. Voor het geval je het niet weet, heb ik HostMetro gevolgd en getest voor een paar maanden; een detail Host Metro review werd hier in augustus 2014 gepubliceerd. Deze Q&A is een vervolg voor diegenen die deze webhost in hun shortlist hebben of alleen op zoek zijn naar een goedkope hostingoptie.


Laten we zonder verder uitstel in het interview duiken.

Invoering

Hallo Kyle. Heel erg bedankt dat je vandaag bij ons bent. Kun je een paar woorden vertellen over jezelf en je rol bij HostMetro?

Altijd, Jerry! Ik ben nu bijna 10 jaar in de webhosting-industrie in een of andere vorm. Ik begon als ondersteuningsmedewerker van niveau 1 en werkte me op tot senior admin, waarna ik overstapte naar een marketingrol. Nu ben ik de affiliate- en marketingmanager voor HostMetro.com. Na zoveel jaren in verschillende rollen te hebben doorgebracht, heb ik een uniek begrip van bijna elk aspect van de branche.

HostMetro is een relatief nieuw bedrijf. Wat weten we meer over het bedrijf? Kunnen we meer weten over de oprichter en misschien een achtergrondverhaal?

De eigenaar en ik ontmoetten elkaar een paar jaar geleden op de affiliate-top en hebben sindsdien contact gehouden. We hadden allebei een zeer vergelijkbare kijk op de hostingsector, vooral de trends die we niet leuk vonden.

We hebben besloten HostMetro.com te starten als een ander type webhostingbedrijf, voornamelijk een bedrijf dat trouw blijft aan onze klanten.

HostMetro Hosting Services

Geef ons een overzicht van HostMetro-hostingservices in webhosting.

Wij zijn exclusief een Linux shared hostingbedrijf en bieden twee hostingpakketten aan. Ons Mega Max-abonnement is perfect voor zowel beginners als gevorderde gebruikers die hosting nodig hebben voor elk type website, of het nu informatief, een blog of iets anders is.

Ons Business Max-abonnement is bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar een online etalage of een ander type e-commerce website. Het bevat alles wat nodig is om beveiligde betalingen via de website zelf te accepteren, inclusief SSL, dedicated IP en verschillende SEO-voordelen.

Beide hostingplannen bieden dezelfde kernfuncties, waaronder Max Hosting Space en Bandwidth, een volledige 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, 24/7 ondersteuning, 99,9% uptime en meer.

HostMetro Hosting-pakkettenHostMetro Hosting-pakketten

Ik begrijp dat HostMetro alle klanten een ‘Verlengde prijsvergrendelingsgarantie’ biedt – wat ik verbazingwekkend vind. Kunt u alstublieft uitleggen hoe dit beleid werkt?

Dit is de functie die we aanbieden waar ik het meest trots op ben, en het is een van de trends die ik eerder noemde en waar we niet veel om gaven. Veel populaire hostingbedrijven bieden tegenwoordig lage introductietarieven, maar hun verlengingspercentages zijn erg hoog, waardoor de kosten van sommige VPS-opties worden benaderd.

Onze prijsvergrendelingsgarantie is eenvoudig. We zullen het verlengingspercentage voor uw webhosting nooit verhogen. De prijs waarvoor u zich aanmeldt, is de prijs voor uw verlenging. De prijs voor verlenging is echter niet inclusief coupons die u mogelijk heeft gebruikt op het moment van aanmelding.

Dus als een klant zich bijvoorbeeld aanmeldt voor 3 jaar hosting voor $ 2,45 / maand, maar de kortingsbon van 25% gebruikt die op uw website staat, is het verlengingspercentage $ 2,45 / maand *.

* Opmerking: meer informatie over prijsvergelijking voor gedeelde hosting aan het einde van dit interview.

Hoe ga je om met een plotselinge toename van het webverkeer van gebruikers? Wat zou er gebeuren met een door HostMetro gehoste site als deze “de virale jackpot” bereikt?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze klantenwebsites soepel en efficiënt werken. Dat gezegd hebbende, alle klanten bevinden zich in een gedeelde hostingomgeving die zijn beperkingen heeft. Als het verkeer van een klant plotseling piekt, zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze servers die piek in het verkeer kunnen opvangen, terwijl we er ook voor zorgen dat de accounts van onze andere klanten niet worden beïnvloed.

Als er een geval is waarbij een enkele website simpelweg te veel verkeer ontvangt, zullen we proberen contact op te nemen met de klant om hen te laten weten dat hun account een hoog niveau aan serverbronnen gebruikt en proberen we erachter te komen wat we kunnen doen om dat te verminderen, terwijl we ervoor zorgen dat alle websites up-to-date blijven.

In het geval dat de klant niet kan worden gecontacteerd en het account in kwestie problemen veroorzaakt voor onze andere klanten, zullen we het account tijdelijk opschorten. Zoals ik eerder zei, heeft shared hosting zijn beperkingen en we kunnen helaas niet het risico lopen dat één account mogelijk andere accounts op de server afsluit.

Ondernemingen & Toekomstplannen

Naar uw mening – Hoe zal de groei van de vraag naar cloud computing en virtualisatie zich verhouden tot traditionele hostingoplossingen?

Ik denk dat er altijd behoefte zal zijn aan meer traditionele hostingoplossingen, al was het alleen maar voor beveiliging. Hoewel cloud computing een geweldige technologie is, zijn er nog zoveel beveiligingsproblemen die moeten worden opgelost voordat het meer wordt dan alleen een modewoord voor hosting. De recente iCloud benadrukt dat probleem.

Dat gezegd hebbende, implementeren we zelf bepaalde cloudtechnologieën op onze servers omdat ze een veel stabielere en resource-vriendelijke omgeving bieden. CloudLinux verdeelt bijvoorbeeld alle gedeelde hostingaccounts, maar stelt hen in staat dezelfde bronnen vrijelijk te gebruiken. Deze partitionering maakt de accounts zelf veiliger, maar het gebruik van bronnen is efficiënter.

Uiteindelijk, naarmate cloud computing veiliger wordt, denk ik dat we een geleidelijke verschuiving naar cloudhosting zullen zien die veel populairder wordt.

Het voelt alsof we het jaar 2014 zijn binnengestapt, maar het is al september. Hoe doet HostMetro dit jaar zaken? Zullen er de komende 12 maanden grote veranderingen in de diensten van HostMetro zijn??

De tijd vliegt echt, dat is zeker. Ons bedrijf doet het heel goed en we doen ons best om ervoor te zorgen dat we onze stabiele groei voortzetten. We willen ons niet te dun verspreiden of zo snel groeien dat we onze klanten niet adequaat kunnen ondersteunen, iets wat we ook merken bij andere hostingbedrijven die proberen te doen. Wat heb je eraan om al deze klanten te krijgen als je ze niet kunt ondersteunen?

Hoewel we in de nabije toekomst geen grote veranderingen zullen ondergaan, werken we altijd aan manieren om onze hosting te verbeteren, of deze nu door de klant kan worden gezien of niet. We willen ervoor zorgen dat we een langdurige relatie hebben met elke klant die we hebben en dat begint met het geven van de best mogelijke service. Als de technologie verandert, moeten we ook veranderen om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.

Dat is alles voor mijn vragen. Alles wat je wilt toevoegen?

Eigenlijk niets toe te voegen, behalve dat ik uw tijd waardeer, en dat als iemand vragen heeft over ons bedrijf of over de hosting in het algemeen, hij gerust contact met ons kan opnemen op 800-485-9730 of .

Bedankt voor het lezen!

Kom meer te weten

HostMetro-kantoor: 415 W. Golf Rd. Suite 5 Arlington Heights, IL 60005. U kunt contact opnemen met HostMetro via: Twitter, FaceBook en .

HostMetro’s prijsvergrendelingsgarantie

Wat ik het leukste vind aan Hostmetro – Prijsvergrendelingsgarantie voor verlenging

De meeste andere budgethostingorganisaties bieden nieuwe abonnees met fantastisch lage tarieven, maar wanneer abonnees hun hostingcontract moeten verlengen, worden ze gedwongen dit tegen een veel hoger tarief te doen. Niet bij HostMetro – de abonnees van de webhost kunnen voor altijd vernieuwen tegen hetzelfde lage introductietarief. Zie onderstaande tabel voor prijsvergelijking op lange termijn (5 jaar).

HostMetroWebHostingHubHostgatorBlueHostGreenGeeks
Aanmeldprijs (per maand) *$ 3,45$ 3,99$ 6,26$ 4,95$ 5,90
Verlengingsprijs (per maand)$ 3,45$ 8,99$ 8,95$ 6,99$ 6,95
Hostingkosten van 5 jaar (aanmelden voor 2 jaar + verlenging voor 3 jaar)$ 3,45 x 60mo = $ 207($ 3,99 x 12 mnd) + ($ 8,99 x 48 mnd) =
$ 479,4
($ 6,26 x 24 mnd) + ($ 8,95 x 36 mnd) =
$ 472,44
($ 4,95 x 24 mnd) + ($ 6,99 x 36 mnd) =
$ 370,40
($ 5,90 x 24 mnd) + ($ 6,95 x 36 mnd) =
$ 391,80
* Alle hostingprijzen zijn gebaseerd op een contract van 2 jaar (via de exclusieve deals van WHSR) bij de eerste aanmelding, behalve voor WebHostingHub (optie N / A).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me