Webhost-interview: standvastige oprichter en CEO, Karl Zimmerman

Web Hosting Secret Revealed (WHSR) kreeg de gelegenheid om Karl Zimmerman van Steadfast (www.steadfast.net) te interviewen. Karl is de oprichter van Steadfast en is er vanaf het begin bij geweest tijdens alle groeispurts, pijn en veranderingen in de afgelopen 16 jaar.


Tegenwoordig is het bedrijf voor datadiensten een grootmacht van meerdere miljoenen dollars in de hosting- en datadienstensector.

Invoering

karlKarl Zimmerman

Hallo Karl. Ik ben vereerd dat u vandaag onze interviewgast bent. Laten we beginnen met een introductie, zullen we? Wat kunnen we meer weten over jezelf en je rol bij Steadfast.

Nou, ik begon dit bedrijf 16 jaar geleden, toen ik 14 was, als een shared hosting bedrijf. Zowel het bedrijf als ik zijn in die tijd aanzienlijk gegroeid en geëvolueerd. Ik hou nog steeds van het werk dat ik doe en ik ben enorm trots op ons team. Op dit punt, als CEO, richt ik me op het grotere geheel, messaging, ontwikkeling van nieuwe producten, uitbreidingsplanning en dergelijke. Ik heb een geweldig team van managers die de dagelijkse items verzorgen, waardoor ik me echt kan concentreren op deze items op de lange termijn.

* Opmerking: u kunt verbinding maken met Karl op LinkedIn en Facebook. 

Kun je ons één ding vertellen dat de meeste mensen niet van jezelf weten??

Ik ben een trots lid van Rotary International, een van ‘s werelds grootste serviceorganisaties.

Ik ga naar Rotary-evenementen sinds ik ongeveer 5 was, dankzij mijn moeder, maar ben nu zelf een actief lid. De focus van Rotary past uitstekend bij mij, met een grote focus op onderwijs in de VS, en basisdiensten zoals voedsel, water en gezondheidszorg in de derde wereld. Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel levens je kunt beïnvloeden zonder veel geld, en het is opmerkelijk wanneer je het uit de eerste hand kunt zien.

Hosting en andere IT-services van Steadfast

Steadfast biedt een breed scala aan IT-services – cloudhosting, noodherstel, netwerkbeheer, enzovoort. Kunt u ons een overzicht geven van standvastige zaken?

Onze echte focus ligt op het leveren van expertise en ervaring, niet alleen hardware of faciliteiten.

Iedereen kan basis colocatie of een server aanbieden, dat is niet ingewikkeld. Wat mensen echt nodig hebben, is een echte partner, iemand die hen kan helpen erachter te komen wat ze echt nodig hebben; en ze hebben iemand nodig waarop ze kunnen vertrouwen en die hun diensten 24/7 beschikbaar houden. Ze willen zich geen zorgen maken over hun infrastructuur, ze willen iemand waar ze op kunnen vertrouwen om er voor ze te zijn, om dingen te regelen en te helpen wanneer dat nodig is.

Om dit soort comfort te bieden, moeten we ook flexibel zijn in ons serviceaanbod, zodat we de klant precies kunnen geven wat hij nodig heeft – een perfecte pasvorm – in plaats van ze tot één oplossing te dwingen. We zijn niet alleen een public cloud-bedrijf, dus we zeggen niet dat de public cloud het antwoord is op alles, want dat is het niet. We zullen met onze klanten samenwerken om het juiste antwoord te vinden, of het nu gaat om public cloud, private cloud, managed dedicated servers, colocation, managed network services, disaster recovery / business continuity of een combinatie van die dingen. Dat is waar ik voel dat we echt schitteren, met complexe oplossingen die meerdere productsegmenten combineren.

Standvastig - Cloud Hosting, Dedicated Server en Colocation ServicesStandvastig – Cloud Hosting, Dedicated Server en Colocation Services

Kun je het geheime recept van het succes van SteadFast delen?

Standvastige klantenStandvastige klanten

Het geheim is niet echt een geheim, ik vertel het iedereen die erom vraagt.

Het gaat eigenlijk alleen om het runnen van een goed, eerlijk bedrijf. De focus ligt altijd op de lange termijn, het opbouwen van een sterk langetermijnbedrijf dat zich richt op langdurige klantrelaties. Maak je geen zorgen over ARPU of andere zakelijke terminologie, bied een kwaliteitsservice aan en houd je klanten tevreden. U kent nooit de werkelijke waarde van een ontevreden klant of de kosten van een ontevreden klant. Uw reputatie is het meest waardevolle onderdeel van uw bedrijf.

Wie is uw doelgroep bij dedicated hosting? Waarom zouden klanten voor Steadfast hosting kiezen boven de anderen?

Klanten die op zoek zijn naar een echte hostingpartner waarderen vooral ons aanbod; we zijn er om te helpen met engineering, ontwerp, implementatie, monitoring en ondersteuning. We bieden een enorme waarde, waardoor onze klanten comfortabel zijn en vertrouwen in hun infrastructuur, en ‘s nachts goed slapen. Veel bedrijven bieden dezelfde onbewerkte hardware en faciliteiten, ons verschil zit in het serviceniveau en de manier waarop we elke klant behandelen. Wat u ook nodig heeft, een eenvoudig openbaar cloud-account of een ingewikkeld op maat gemaakt privé-cloudproject, wij zijn er om u de hele weg te helpen.

Standvastige infrastructuur & Klantenservice

Vertel ons meer over het datacenter en de infrastructuur van Steadfast?

Standvastig origineel datacenter - 350 E Cermak Road, Chicago, IL.Standvastig origineel datacenter – 350 E Cermak Road, Chicago, IL.

We hebben momenteel drie datacenters, twee in Chicago (350 E Cermak en 725 S Wells) en één in Edison, NJ.

Deze faciliteiten zijn allemaal met elkaar verbonden met meerdere 10 GigE-circuits en maken gebruik van connectiviteit van 5 van de 6 grootste wereldwijde netwerken: Level3, NTT, Tinet, Tata en Cogent. De focus op ons netwerk is breed bereik (wat verklaart waarom we 5 van de 6 grootste providers gebruiken) en prestaties, met continue sondering en optimalisatie van routes.

Als bedrijf zijn we systemen en netwerkmensen, dus laten we de facilitaire experts van Digital Realty en IO focussen op de faciliteiten terwijl we een netwerk- en serviceaanbod van wereldklasse opbouwen. Net zoals we willen dat onze klanten ons als hun experts vertrouwen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun doelen, doen we hetzelfde met onze datacenterpartners.

In je interview met Ping! Zine, je sprak over het belang van klanttevredenheid *. Welke invloed heeft het “klant centraal” -beleid op uw bedrijf tijdens de economische neergang?

De economische neergang was niet zo moeilijk voor ons. We hadden een slechte maand, november 2008, maar verder bleven klanten bij ons. Als je klanten van je houden, zullen ze vergevingsgezind zijn als je een fout maakt en zullen ze je door de moeilijke tijden heen helpen. Voor het grootste deel zagen we een zeer goede groei door de recessie, aangezien bedrijven probeerden hun eigen interne IT-kosten te verlagen door samen te werken met een bedrijf als het onze..

* Opmerking: standvastig loopt door de slogan “Always There” en benadrukken veel in klanttevredenheid. Je kunt Karl’s interview met Ping bekijken! Zine hier.

Karl’s mening in de hostingsector

Het bedrijf heeft een indrukwekkend groeirecord en een uitstekende reputatie op het gebied van hosting / datacenters. BBB Accreditation (A +), Inc 500-bedrijfsvermelding in 2008 en alle glorieuze getuigenissen van klanten op internet – deze zeggen veel over uw team en het bedrijf. Wat zijn naast klanttevredenheid nog andere elementen in het succes van Steadfast?

Standvastig rangschikt # 4353 in Inc. 5000 in 2014.Standvastig gelederen # 4353 in Inc.5000, 2014.

We zijn dit jaar ook nog steeds op de Inc 5000, ik denk dat dat 7 jaar achter elkaar is.

Je zei het min of meer in de vraag; de sleutel tot het succes is het team dat we hier hebben opgebouwd. We hebben veel mensen die hier al vele jaren zijn en zonder hen zou het bedrijf heel anders zijn. Bij het opbouwen van ons team richten we ons op één belangrijk ding: hun passie voor de rol die ze zullen spelen. Je kunt veel lesgeven, maar je kunt geen passie leren. Iedereen in ons team houdt van wat ze doen en als je houdt van wat je doet, doe je het beter, neem je deel aan de continue verbetering van het bedrijf en geef je die passie door aan je klanten.

De vraag naar cloud computing en virtualisatie lijkt de traditionele hosting waarschijnlijk snel te ontgroeien. Wat denk je hiervan?

Traditionele hosting gaat zeker dood en daarom hebben we 4 jaar geleden onze eigen shared hosting divisie verkocht. Het gaat niet helemaal weg, maar de markt zal steeds kleiner worden. Mijn advies aan iedereen is om je echte niche te vinden. Als u een algemene serviceprovider bent, zit u in de problemen, maar als u kunt vinden waar u echt kunt onderscheiden van uw concurrenten, kunt u uw productaanbod diversifiëren en het heel goed doen. Bouw op je sterke punten. Je kunt niet alleen diversifiëren door een pijltje naar een bord te gooien, want dan verlies je gewoon je focus, vind je waar je goed in bent en doe je daar meer van.

Zakelijk advies

Dat is alles voor mijn vragen. Is er nog iets toe te voegen voordat we dit interview beëindigen?

Ik heb enkele van deze items behandeld, maar mijn advies aan iemand anders met een bedrijf is vrij eenvoudig. Hoewel het misschien eenvoudig klinkt, kan het erg moeilijk zijn om door te volgen.

  1. Houd je focus. Vind wat je goed doet en bouw daarop voort, laat je niet afleiden.
  2. Denk altijd op lange termijn, zowel bij uw bedrijfsvoering als bij uw klanten. Neem de tijd om een ​​stap terug te doen en het grote geheel te zien. Je kunt niet elke dag verzanden in het dagelijkse leven.
  3. Wees nooit tevreden. Er is altijd meer dat u kunt doen en dingen die u kunt verbeteren. Het is gemakkelijk om zelfgenoegzaamheid binnen te laten als het goed gaat, maar in die goede tijden zou je de echte vooruitgang moeten boeken.
  4. Bouw een geweldig team vol mensen met passie voor wat ze doen.
  5. Behandel iedereen met zorg en respect. Dat betekent dat iedereen, klanten, leveranciers, concurrenten, werknemers, etc. Dit is een hechte branche en het woord reist snel. Uw reputatie is uw meest waardevolle bezit en zo bouwt u deze op.
  6. Wees bereid toe te geven dat je ongelijk hebt, en maak geen groot probleem over wanneer iemand anders ongelijk heeft. Een bedrijf runnen gaat niet om trots, het gaat om het behalen van resultaten. Soms betekent dat zeggen dat het je spijt en dat je de dingen goedmaakt, zelfs als het niet jouw schuld is, of dat je gewoon een fout aanpakt en verder gaat.

Sound Bite

Ik wil Karl Zimmerman, CEO van Steadfast Network, persoonlijk bedanken voor het nemen van de tijd om te praten over IT-services, cloudhosting en gegevensbeheer. Zijn woorden over het centraal stellen van de klant en klanttevredenheid tijdens een recessie in de economie is een advies dat ondernemers uit een breed spectrum van industrieën nuttig zullen vinden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me