Vad Wikipedia släktingar är inte om webbhotell fertelle

Jag är klok att din blogg är enorm.


Jo gör allt riktigt: Jo har stora rubriker, du har vanligtvis stora uppträdanden, du kan vara aktivt beläget av varje omfang fan innehåll skepping, utveckling fan jo egen bild, infogasyske och fideos.

Mar der är en del av de fler fans av bloggare som är överbliuwade (på syn minst i första inställningen) som potensen själva det är fan av bloggar som kan vara fana hela tiden för sin hela potential publyk får.

Dat ien ding är i bra webbhotell.

Tink derom på denna sätt: har du blivit uppe i länk fan på Facebook av i andra sidan Klicka och väntade för vad som var i ivichheid för sidan laddad? Detta är inte 1997. Tsjintwurdich är webbsida som jo in side i bok wikselje – of op syn minst must se. Som se netto gör, ferlieze jo in ton fan side werjeften. Jo opnijpriizen binne fergruttend. Oant nej var jo wierskynlik inte idé wat wie opstien.

Ik sis dy – Sjoch op jo hostingbedriuw.

Visst, det finns manier som din egen webbplats hjälper med snabbhet. Du kan få multimediainnehållet indrukna, legera kvaliteten och upplösningen av grafiken, och våren genom alla soarten fan hoops som besöker jo sida flugger te laden. Det är faktiskt att det är frågan om ett stort kiste-värdshus företag som säger att göra. Mar är allt som behövs?

Wat är webbhotell?

När du bara börjar av har jo geweldigt vad som efter den sena går med ditt webbplats, Wikipedia förklarar det fan webhosting bra:

I webbhotelltjänsten finns olika typer av webbhotell i motsats till att de är moderna och organisationer som gör webbplatsens tagonklikt att skapa via World Wide Web. Webhosters är företag som inte levererar i tsjinner som ägare till utropen är för användning genom kliïnten, och även för det internationella spelet, typisk i datasyntrum.

Dat är i mycket kort, basisk beskrivning fan av det konsept. Dessa finns i kearntsjinsten som alla företag som erbjuder webbhotell erbjuder. Wat huvud ien fan ‘e other, hoewol? Som se alla samma oppositionen leverje, var som är nästan bara någon på te nimmen och ferjitte?

Detta är fragen som Wikipedia inte riktar.

Dat är vad detta artikel är för.

Wat in goed webside gör?

Precis som med andra typer av tjänster, är några webbhotell företag, och vissa som inte är så bra finns.

Vi bestämmer inte så bra som dejingar som finns i lege tsjinner kan få någon överföring av fans befetsje. Det är datat mycket mer som jo innehåll som saker slûpt, mar inte företag sil påmeitsje dat har tsjinners langere av oerladen är av dat har DNS-caching-möjligheter sub-par är.

Det bästa webbhotellföretaget är dygner som inte har några viktiga detaljer, och vi tänker att detta ringde högt på denna lista:

1. I enkla användargränssnitt (UI)

Det UI och det kontrôlepaniel måste vara intuktyf tillräckligt att vara för användaren om att göra wizigingen och fernijings att göra och ekta om det nya kupolen, program för säkerhetskopior att göra, och applikationer som WordPress fluch och lätt i stellen.

Foarbyld:

WebHostFace instrumentbräda – kontrollearje tsjinner användning, domeinen att bete en beteljen på en sida att beteljen. Fler detaljer: WebHostFace-granskning.

2. Garantera webbplatsens hastighet

Webhosters som inte har sido-garânsjes garandearje i skrift är i många wierskerder om jo med i konsekwint god slutanvändare-erfarenhet att leverera och mycket mindre som jo i runaround jouwe som i mjitysk problem bestean.

Sund dat, blev för vissa helt onöverskådliga petearen som är utformade om hur du har din egen sida brekke och de hoops som du måste genomgean om det att kontrollera.

Foarbyld:

A2Hosting erbjuder 20x fluggerlêze yn har Turbo-plan. Fler detaljer: A2Hosting-recension.

3. Pålitlighet

Det faller i oerienstimming med det konsept fan konsistinsje. Jo wolle i värd för företaget kieze dat jo garânsje sil fan 99,9% tsjinner på tid.

I drop in the time om troch in heal prosint (det är 0,05%) släktingar i två engelska fan utgongstyd jiers oersetten.

Hoefolle jo blogg in in dei gör? Jo kan dat dûbele och foegje det till kostnadsfritt för sub-par webbhotell.

Foarbyld:

Kies wiis – Meitsje användning fan resinsjes och feedback fan användare som är värd för fan uptime-data. De följande avbildningarna finns XMUMX – In uptime gegevens fan InMotion Hosting – 2013.

* Klicka om in fergruttingôfbylding te maken

Juli 2016: 99,95%

ynmotion omstannich 072016

Maart 2016: 99,99%

ynmotion - 201603

Feb 2016: 99,97%

ynmotion hosting feb 2016 omtime

Sep 2015: 99,83%

ynmotion septiid

Augusti 2015: 100%

InMotion-hosting öppnar rekord för juli / augusti 2015. Sidan är netto ferdwûn för de slutliga 934 oeren.

Mar 2015: 100%

InMotion-värd för tid

Apr 2014: 100%

InMotion-hosting Uptime Score (Senaste 30 dagar, mars - april 2014)

Mar 2014: 99,99%

InMotion-hosting Uptime Score (för 30 dagar, februari 2014)

Dec 2013: 100%

ynmotion vps upptid dec-jan

Hitta fler uppgifter och senaste information i min InMotion-värd beoardielje.

4. Priis- en betel-opsjes

Det finns många sidor som finns i prestik för motståndare som inte använder de användare som vill använda. Goede är värd för företaget leine har prisstruktuer och ferklearje wat det jo betelje. Se leverje ek fiere, ynisjoneel prizenplannare som är öppen för behovet av ditt specifika webbplats.

5. Tsjinst nei de försäljning

Hoedich är jo idag webbhotell eftersom du behövs för att hjälpa dig? Vad är de wachttiden som? Hokker överen se se? Noch more, wat som du föredrar att du kan få problem med att analysera fördelarna med att du ska ha för att representera? Hat jo värd företag i wiidweidige kennissintrum för alla kunder tillgängliga?

Hur som jo wannear jo behöver ha? Binne de reps kort att göra på alla linjer, ofta det sälja, fakturering, av tekniska stöd är? Binne jo barawei fem början svar på samma fråga om fem nya reps?

Bra webbhotellföretag är amper tillhandahållna, tillgängliga 24/7, och har i funktionsdugliga, unifoarm utbildade team som alla så kallade problem behandlar kinor och konsistente lösningar leveret.

Foarbyld:

Ofbylding toant it live chatsysteem fan SiteGround. Det företaget hat ett fan av det bästa livechattsystemet efter mitt 2017-studium (fler ynfo här).

Är priset verkligen viktigt?

Vi har allegured de gamla wurden sprutsen:

Jo får där jo för betelje

Wylt dat in i många gefallen är verkligt, är i djoere värd tsjinst net unweardich betydelse att det bättre är.

Guon värd för företag är billigeap (of fergees!) Mar biede mycket god oppen; Guon, på den andra handen, är lilk och fertsjinje har kunder.

Som jag började sen haw, finns några av de smalaste värd för företag som ger ut de högsta tariven, hur de ska besöka kunder som inte vet vad som behövs. I små priaget betonade netto unweardich bargain kearnprodukten of tsjinsten.

Guon budzjet-hosting företag har har netgefoegen. Se kommer att kosta kostar genom snistaiden för live-stöd av se strukturerna stöd via internet-petearen (så se på någon gång fem petearen drage kan – vissa fler). Sy aktualisearje har tsjinners i stap mei med fanteknologi. Det bästa sättet att börja fruktas som ditt webbhotell av ett fynd-värd är verkligt i fynd är om jo husverk att göra och de krekte fragen te freegjen.

Sök efter hur lätt det är att få tillgång till stjoeren. Undersyk de senaste webbhotellteknologierna och se hur varje företag kommer att sälja fynt med har fermogen för att klara.

Reade flaggen mei budzjet-hostingbedriuwen

Här finns i päron saker om att se för att inte ska vara med för billigeap-värd. Guon fan dy gör har netto enkelt keuze, mar se kinne jo effekt fan på sidan beynfloedzje.

Onödiga programuppgraderingar

Bli värdgivande värd för företaget rekommendera fördelaktiga programvarufanpartners som inte vill ha fler.

Överbelastade servrar

Som jo i goda antal negativa beoardielen ser som finns i ostallich utgongspunt, slimmar snabbhet av utferwizings ser, det är i felaktigt tecken som företaget att få kunder som har i net-lade netverk.

Svartlistade IP: er

Eftersom det är värd för företagets företag med stora skräppostar, är jo jo sidoskrivare genom att bygga i IP-erbjudande som i flera andra gäscht ferbean är.

Begränsad MySQL-databasåtkomst

Alla värdar som är mindre än 100-tabeller bjudna, jouwe jo jo de rigel underwerpen.

Dolda avgifter

Guon värd för företagen erbjuder djippe diskontrôles det första året dan slamje jo mei ridlik tariven förút. Dan som jo besykje te annulering, slappe jo jo mei in great ôfskattingskosten. Doch dyn huswurk en wit wat du längre betelje.

"Hur kin ik de rätttshúske kieze?"

För nya bloggare –

 • Jo måste alltid börja med i betelbere delad hosting (fine goedkes här).
 • När du börjar börja, blir de viktigaste saker som jo beskriver måste, i goda innehåll göra, reklam, e-postlista göra, och öppna med jo sociala mediakanalen. Dessa gebieten finns där inte jo jild fertsjinje måste.
 • Jo webbhotell leverantör moat netto för ut vara på jo geast of wat dat tollefamilj jo jo freget (för nr).

För rutinerade bloggare –

Sadree’t jo blogg tillräckligt med bra fan-traffics sammelt (rûge-skating – 1 000 unike besiken per dei), är det tid i hosting-uppgradering för att beskriva för bättre feiligheter och användares erfarenhet.

Persoanlik soe ik bloggebrûk net 80% litte. Eftersom det smuggar, är det tid att besöka VPS-värd om de företagsföreställningar som ska företas. Hâld op med jo blêdwizer på tid och antwurde snabbt med hjälpmedel som Uptime Robot, Bitcatcha, en Pingdom.

Poängen

Det rättterhostingbedriuw är i essinsjeel elemint för det som är fan av blogg. Välj bara en döds al jo huswurk.

Net all budzjet-webhosters jouwe sub-par tsjinsten, mar jo måste varje tjänst alltid prate om prate.

Ett sista meddelande: Filtrering via negativa reaktioner

Eftersom jag älskar resinsjes, tecknar jag, det skulle i goda idéer vara om att ställa ut: Negativt advizen är netto alltid i fertsjintwurdiging fan i webhostingstsjinst.

Grutse värdföretag kommer alltid att ha inkele fergrutte kunder har. Som det är praten, "jo kan net elkenien sök." Minsken kommer att neidielje på företag över små fraktioner av som se netto tillräckligt övervakade i sådana fall som netto foldogge kan, så negativa reaktioner med i sâlt sâlt. Sjoch för patroanen yn ‘e klachten. Det är det bästa sättet att se var det inte är de äkta problemen som det bestean.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map