Hoe kan ik mijn IP-adres verbergen of wijzigen? Bescherm uw privacy online

IP-adressen zijn een uniek identificerend aantal apparaten dat op een netwerk is aangesloten. Het internet wordt beschouwd als een netwerk en vanwege toenemende bezorgdheid over de veiligheid, hebben meer mensen hun IP-adres willen verbergen of wijzigen.


Dus hoe verberg je het IP-adres?

Drie manieren om uw IP-adres te verbergen of te wijzigen om anoniem op internet te surfen:

  We zullen in dit artikel ingaan op de details van deze methoden.

  3 eenvoudige manieren om uw IP-adres te verbergen / wijzigen

  1. Met behulp van een VPN

  VPN verbindt je met een andere server (dus verander je IP-adres) en leidt je verkeer door een tunnel (encryptie) zodat je gegevens vertrouwelijk blijven. Lees hier meer over VPN werkt.

  VPN’s of Virtual Private Networks zijn een van de beste manieren om niet alleen uw IP-adres te verbergen, maar ook om uw gegevens veilig te houden. Hoewel VPN’s een kleine vergoeding vragen voor hun gebruik, bieden ze een hele lijst met voordelen die de kosten ver overtreffen.

  Ten eerste krijgt u door u aan te melden bij een VPN-serviceprovider toegang tot hun volledige netwerk van beveiligde servers. Deze servers maskeren uw IP-adres en vervangen het door hun eigen. Websites die u bezoekt, kennen alleen het IP-adres van de VPN-server die u gebruikt.

  Op een ander niveau bieden de meest betrouwbare VPN-services ook hoge coderingsniveaus. Dit betekent dat alle gegevens die tussen uw apparaat en de VPN-server worden doorgegeven, worden beschermd, vaak door vergelijkbare versleutelingsniveaus die veel militairen gebruiken.

  Door uw IP te vervangen, helpen VPN’s u ook bij het vervalsen van locaties. Dit betekent dat u geolocatieblokken van sommige diensten of landen kunt omzeilen. Door bijvoorbeeld een VPN te gebruiken, hebt u overal ter wereld toegang tot Netflix US-inhoud.

  Houd er echter rekening mee dat niet alle VPN-services hoogwaardige services bieden. We raden je aan om naar een sterke en gerenommeerde serviceprovider te kijken, zoals NordVPN ($ 3,49 / maand) en SurfShark ($ 1,99 / maand).

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map