De beste VPN-services van 2020: 10 beste VPN’s vergeleken

Het absoluut beste van het beste kiezen is geen gemakkelijke taak. Veel hangt af van uitgebreide tests die worden uitgevoerd, maar een groot deel ervan hangt ook af van u – de gebruiker. Iedereen heeft verschillende behoeften als het gaat om een ​​Virtual Private Network (VPN) -service en of je het leuk vindt of niet, het is niet eenvoudig om er een te vinden die in alles de beste is.


In het algemeen heb ik echter, nadat ik veel VPN’s heb doorgemaakt, ontdekt dat er een paar grote namen zijn die keer op keer opduiken en extreem hoog scoren in alle belangrijke categorieën. Dit omvat privacy en anonimiteit, snelheid en stabiliteit, klantenserviceniveaus, technische functies en natuurlijk extra functies plus prijsopties.

Beste VPN’s prijsvergelijking & Planoverzicht (bijgewerkt in maart 2020)

Voor algehele uitmuntendheid in bijna alle categorieën, zijn er drie VPN-providers waar u in 2020 naar zou moeten kijken: NordVPN, Surfshark en ExpressVPN.

Beste prijsAanmeldenGratis proefserversNetflix-ondersteuningP2P-ondersteuningApparaten
$ 3,49 / maand30 dagen3000+5
$ 1,99 / maand30 dagen3000+5
$ 0,83 / mo10
$ 2,42 / mnd5
$ 7,99 / mnd31 dagen2000+Gedeeltelijk30 dagen700+Gedeeltelijk7 dagen1.100+Gedeeltelijk Handige tips voor VPN-kopers

1- NordVPN is nu te koop met 70% korting – .

2- Hoe een VPN kiezen? –

3- Verschillende gebruiksscenario’s voor onze aanbevolen VPN:

De 10 beste VPN-services van 2020

1. NordVPN

NordVPN - Onze beste VPN-keuze

Voordelen van NordVPN

 • Redelijke planprijzen op lange termijn
 • Gerenommeerd en boordevol functies
 • Enorm servernetwerk

Website: https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN is een van de meest vertrouwde en gerenommeerde merken in de VPN-branche en is in feite een van onze topkeuzes. Gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, is hun service betrouwbaar, veilig en stabiel.

Het uitgebreide netwerk van meer dan 3.000 servers in 94 landen over de hele wereld biedt gebruikers uit bijna elk land razendsnelle toegangspunten. De lijst met mogelijkheden die het biedt is lang en onderscheidend, inclusief eersteklas codering, toegang tot inhoud op geolocatie-beperkte services zoals Netflix en de BBC iPlayer en ondersteuning voor P2P-bestandsdeling.

Natuurlijk zijn er ook een heleboel extra’s die bij de service horen, waardoor deze nummer één op deze lijst is.

Prijzen beginnen vanaf $ 8,32 per maand, wat helaas aan de hoge kant is.

Lees meer over ExpressVPN in mijn diepgaande evaluatie.

Nadelen van ExpressVPN

 • Duur

ExpressVPN-snelheidstest

Ik heb 83 Mbps gehaald voor downloadsnelheden op ExpressVPN. Dit is niet altijd het geval bij verschillende VPN’s.

Snelheidstestresultaat van Amerikaanse server.

De ping-snelheid van de Singapore-server toont 11 ms, die als goede kwaliteit worden beschouwd.

Snelheidstestresultaat van de server in Singapore.

P2P en torrenting

Snelheden waren soepel voor torrenting. Ik denk dat P2P-verkeer betere snelheden heeft kunnen behalen dan normaal.

3. Surfshark

surfshark vpn

Voordelen van Surfshark

 • Moeilijk te verslaan prijzen
 • Snel en stabiel
 • Hoge beveiliging
 • Goede reputatie

Website: https://torguard.net/

Deze naam is misschien niet overdreven bekend bij velen van u, maar ik was waarschijnlijk net zo verrast als u zich nu voelt. Op het eerste gezicht lijkt de TorGuard-client een beetje ouderwets en niet zo gepolijst aan de randen als onze top drie op onze beste VPN-lijst.

Toch maken de meerdere functie-opties die het in de service heeft ingebouwd plus indrukwekkende verbindingssnelheden dit gemakkelijk een van mijn beste keuzes. De mogelijkheid om coderingsniveaus aan te passen lijkt misschien geen goed idee, maar het stelt gebruikers wel in staat om veiligheid en anonimiteit in evenwicht te brengen volgens hun behoeften.

TorGuard begint ook toegang te bieden tot het volgende generatie WireGuard-protocol, wat betekent dat het leeft op het snijvlak van VPN-technologie.

Prijzen beginnen vanaf $ 4,99 per maand.

Lees meer over TorGuard VPN in deze review.

Nadelen van TorGuard

 • Interface moet even wennen
 • Een beetje hoog geprijsd

5. SnelsteVPN

SnelsteVPN

Voordelen van FastestVPN

 • Sterke snelheden
 • Vuil-goedkope langetermijnplannen
 • Geen logboekbeleid
 • Hoge beschikbaarheid en uptime

Voordelen van PrivateInternetAccess

 • Enorm servernetwerk
 • Integreert extra’s zoals adblocker en anti-malware
 • SOCKS5 Proxy inbegrepen
 • Geweldig voor mediastreaming

Voordelen van Hotspot Shield

 • Toegewijde, live 24/7 technische ondersteuning
 • Volledige privacy van trackers
 • Zeer lange geld-terug-garantieperiode

Voordelen van PureVPN

 • Ozon-ready servers
 • Toegewijde P2P-servers
 • Servers die zijn geoptimaliseerd voor streaming

Voordelen van VyprVPN

 • Gevestigd in Zwitserland
 • Volledige toegang tot Netflix en andere locatiebeperkte inhoud
 • Geen servers van derden
 • Makkelijk te gebruiken app

Voordelen van IPVanish

 • TOR-compatibel
 • Krijg toegang tot lagere VOIP-kosten
 • Voorkomt diepe pakketinspectie

Aanbevolen VPN voor de beste anonimiteit:

 • NordVPN – Dit VPN-bedrijf is gevestigd in Panama en valt onder de jurisdictie van het land (dat toevallig niet veel op het gebied van gegevensbewaringswetten heeft).
 • Surfshark – Surfshark accepteert alle gangbare creditcards voor betalingen (VISA, Master, AMEX, Discover) en biedt verschillende anonieme betalingsopties, waaronder Bitcoin, GooglePay en AliPay.

Belangrijkste VPN-functie # 2- Beveiliging

Van encryptieprotocollen tot ingebouwde beveiligingsfuncties van clientsoftware, VPN’s bieden tegenwoordig beveiliging op vele niveaus. De meest kritische is natuurlijk de veiligheid en integriteit van de verbinding die het onderhoudt tussen u en het internet.

Nog een functie die veel VPN-serviceproviders aanbieden, is een kill-schakelaar. Dit betekent dat wanneer de verbinding tussen uw apparaat en de VPN-server om welke reden dan ook wordt verbroken of verloren gaat, de VPN-client stopt met het uitgaan of binnenkomen van alle gegevens op uw apparaat.

Ghosting

VPN’s bestaan ​​ook lang genoeg dat sommige websites of zelfs regeringen ervaring hebben met het herkennen van VPN-activiteit. De VPN-serviceproviders weten dit ook en hebben een functie geïntroduceerd genaamd Stealthing, Ghosting of VPN Obfuscation (terminologie varieert, maar ze betekenen over het algemeen hetzelfde). Dit helpt bij het verwarren van systemen die actief op zoek zijn naar VPN-gebruikers.

Dubbele VPN

Sommige VPN’s doen er alles aan om hun klanten te helpen hun identiteit te verbergen en hebben een functie bedacht die dubbele VPN of multi-hop wordt genoemd. Dit betekent dat u verbinding maakt met één VPN-server en dat de verbinding vervolgens wordt gerouteerd via een andere VPN-server voordat u verbinding maakt met internet. Afgezien van de routering, wordt de codering ook verdubbeld, wat een extra beveiligingslaag toevoegt.

Dubbele VPN-functie aangeboden door NordVPN.NordVPN gebruikt dubbele codering om privacy en beveiliging op het hoogste niveau te garanderen (lees meer in onze NordVPN-recensie).

Afgezien van dit, worden er voortdurend extra functies toegevoegd aan veel VPN-services, zoals het scannen van malware, het blokkeren van webbanners en meer. Al deze zijn handig, maar vergeet nooit het belangrijkste doel: uw verbinding veilig en anoniem houden.

Aanbevolen VPN voor de beste snelheid:

 • ExpressVPN – Het uitgebreide netwerk van meer dan 3.000 servers in 94 landen over de hele wereld biedt gebruikers uit bijna elk land verbazingwekkend snelle toegangspunten.

ExpressVPN-snelheidstest

ExpressVPN-snelheidstest - ExpressVPN is een van de top drie VPN's.ExpressVPN-snelheidstestresultaat van Aziatische server. Ping = 11 ms, download = 95,05 Mbps, upload = 114,20 Mbps (zie volledige ExpressVPN-beoordeling).ExpressVPN-netwerksnelheidstest - ExpressVPN is een van de top drie VPN's.ExpressVPN-snelheidstestresultaat van Australische server. Ping = 105 ms, download = 89,55 Mbps, upload = 38,76 Mbps.

Belangrijkste VPN-functie # 4 – Locatie-spoofing

Onthoud dat het niet altijd om snelheid gaat, maar ook om beschikbaarheid. Als je bijvoorbeeld Netflix US-content wilt streamen, wil je een VPN met servers in dat land. Evenzo in het VK als u op zoek bent naar het streamen van iBBC-inhoud.

Als u zich in een land bevindt dat het internet zwaar censureert of naar een land reist, zoals China, zorg er dan voor dat u een VPN-service kiest die goed is in het omzeilen van blokkades. Het is vooral moeilijk in China omdat bijna alles online wordt gecensureerd en alle VPN-services, behalve door de staat beheerde of goedgekeurde, worden verboden.

Om dit te verhelpen, gebruiken sommige VPN-bedrijven verduistering van de server, wat kan helpen bij het omzeilen van bepaalde internetbeperkingen, zoals netwerkfirewalls. Dit zorgt ervoor dat uw VPN werkt in die landen met een sterke censuur.

P2P-vriendelijke VPN-services

 • TorGuard – Beste snelheidslogboeken, geweldige waarde en omzeilen torrent-beperking door de meeste ISP’s.

Belangrijkste VPN-functie # 6 – Klantenservice

TorGuard forum snelheidstest - TorGuard staat op nummer 4 in onze beste VPN-lijst.TorGuard – een van de best ondersteunde VPN-services, heeft een actief forum om zijn gebruikers te ondersteunen (lees meer in Timothy’s TorGuard-recensie).

Zoals met elke branche, heeft de VPN-gemeenschap zijn tophonden en lage honden in klantenservice. Ik ga niet noemen wie ze hier zijn, maar u kunt er zeker van zijn dat ik ze hierover zal bellen in individuele VPN-beoordelingen.

Een ding dat ik moet benadrukken, is dat voor een service die zo technisch van aard is als een VPN, er absoluut geen excuus is voor een bedrijf dat erin is gespecialiseerd om geen goede klantenondersteuning te bieden. Het is noodzakelijk. Als u zich aanmeldt voor een VPN-service, moet u enkele beoordelingen doornemen om te zien hoe ze het doen bij klantenondersteuning.

Dat sommigen vertrouwen op een ticketsysteem is al erg genoeg, maar ze kunnen gewoon ouder worden om te reageren. Kun je je voorstellen dat je thuis zit en steeds meer gefrustreerd raakt als elke e-mail na een dag of twee bij je terugkomt – onthoud dat je betaalt voor het voorrecht om hun service te gebruiken.

Waarom een ​​Lifetime VPN mogelijk geen goede deal is

Sommige VPN-serviceproviders hebben dit concept om een ​​‘Lifetime Deal’ te bieden voor hun services. Hoewel dit misschien een koopje lijkt voor degenen onder u die zich een levenslange VPN voorstellen voor misschien $ 100, stop dan om het eerst te overwegen.

VPN’s vereisen van nature dat bedrijven een enorme hoeveelheid geld moeten besteden aan productontwikkeling, hardware, infrastructuur en andere kosten. Als ze uw geld een keer nemen en u levenslang van dienst zijn – wat gebeurt er als die pool van fondsen begint op te drogen?

Zie het als een ponzi-schema, waarbij uw service wordt ondersteund door nieuwe aanmeldingen voor het schema. Wanneer de regeling te topzwaar wordt om door nieuwe fondsen te worden ondersteund, stort ze in. In financiële ponzi-regelingen die tot financiële verliezen zullen leiden.

In een VPN is het niet zo vanzelfsprekend. U kunt symptomen opmerken zonder dat de service failliet gaat. Langzamere snelheden, verbindingsproblemen en erger nog: potentiële beveiligingslekken als gevolg van onvoldoende service en ondersteuning.

Als alternatief kan de serviceprovider zijn inkomsten subsidiëren door uw gegevens te verkopen, wat nog erger is dan het bieden van ondermaatse services. Dus, voordat u uw creditcard neerzet voor een levenslang plan, bedenk dan het potentiële gevaar dat uit een dergelijk plan zou kunnen voortvloeien. Niemand kan het zich veroorloven om een ​​dienst gratis weg te geven.

VPN-gebruikssituaties – waarom u een VPN zou moeten overwegen?

1. Top VPN voor bedrijven

Aanbevolen VPN voor studenten: NordVPN (15% studentenkorting)

We zijn er allemaal geweest als studenten; altijd een tekort aan contant geld en problemen krijgen. Dankzij de explosie van digitale en sociale media is beveiliging en privacy op het internet een dringende behoefte geworden voor studenten over de hele wereld.

Hoewel studenten in de meeste gevallen gewoon voor de goedkoopste service zouden kiezen, waarom zou u daar genoegen mee nemen als u voor een dollar meer zou kunnen inkopen bij een van de beste VPN’s op de markt. NordVPN past mooi in deze categorie en afgezien van de prijs biedt het studenten een heleboel extra functies.

Hun mobiele apps en browserextensies maken ze ook ideaal voor studenten die onderweg zijn, zodat ze overal op de campus veilig kunnen werken op hun laptops en smartphones.

3. Goedkoopste VPN Onderhoud

Aanbevolen VPN voor deblokkering: ExpressVPN, NordVPN

Sommige mediastreamingservices beperken inhoud op basis van locatie vanwege verschillende factoren, zoals landspecifieke wetten, censuurwetten of licentieovereenkomsten. Dit omvat de iPlayer en Netflix van de BBC. Om dit te omzeilen, helpt een VPN-service, maar niet zomaar een VPN.

Sommige VPN’s zijn er beter in dan andere, aangezien de meerderheid simpelweg afhankelijk is van serverlocaties. De besten zullen server-IP’s actief rouleren en activiteiten op de witte lijst uitvoeren op eerder verboden IP-adressen. Sommige VPN’s weten zelfs dat ze Netflix niet kunnen ondersteunen en stellen eerlijk gezegd dat ze dat niet kunnen in hun servicevoorwaarden.

Met zijn uitstekende snelheidsmogelijkheden en zeer breed servernetwerkbereik zijn ExpressVPN en NordVPN waarschijnlijk de twee beste in de branche voor het streamen van media van de meeste bronnen – niet alleen Netflix. De snelheid kan gemakkelijk worden aangepast aan HD-video en Netflix staat absoluut bovenaan de lijst met ‘verlangens’ van de meeste mensen.

5. VPN voor Android-gebruikers

Aanbevolen VPN voor torrenting: ExpressVPN, TorGuard

Sommigen van jullie hebben misschien gehoord dat VPN’s het delen van bestanden via P2P (Torrenting) sneller maken, maar dat is niet helemaal waar. Wat wel waar is, is dat torrenting in sommige landen kan leiden tot hoge boetes of zelfs gevangenisstraf als je wordt betrapt op het torrenteren van het verkeerde materiaal.

In veel gevallen zijn er ook internetproviders die fronsen over torrenting, omdat ze beweren dat P2P-bestandsdelers het grootste deel van de beschikbare bandbreedte opeten.Dit heeft vaak geleid tot beperking, waardoor de snelheid van P2P-gebruikers afneemt.

Een goede VPN – zoals TorGuard, helpt je bij het omzeilen van torrentbeperking door deze ISP’s. Als je een VPN gebruikt om te vertragen, weet je ISP zelfs niet dat je torrent.

7. VPN voor digitale vrijheid

Verdienen van openbaarmaking

We gebruiken affiliate links in dit artikel. WHSR ontvangt verwijzingsvergoedingen van bedrijven die in dit artikel worden genoemd. Onze mening is gebaseerd op echte ervaring en actuele servergegevens.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map