10 populaire Amerikaanse WordPress plug-in ontwikkelingsbedrijven

WordPress staat bekend om zijn flexibiliteit en eenvoudige interface. WordPress beheert meer dan 34% van de totale websites ter wereld. Het nummer spreekt voor zich. WordPress-webontwikkelingsservices worden hierdoor ondersteund en groeien gretig.


CMS-gebruiksstatistieken en marktaandelen (bron: W3Tech).

De belangrijkste reden voor de verbeterde functionaliteit van de WordPress-website zijn de plug-ins. WordPress streamt alle kracht van zijn plug-ins. Aangepaste WordPress-plug-inontwikkeling is een ander principe dat kracht geeft aan uw bedrijfswebsite.

In dit bericht ga ik je een exclusieve lijst geven van tien Amerikaanse WordPress plug-in ontwikkelingsbedrijven die je zullen helpen bij het ontwikkelen van een ongelooflijk nuttige zakelijke website.

Laten we beginnen,

Populaire WordPress Plugin Development-bedrijven in de VS.

1. WordSuccor Ltd.

WordSuccor Ltd.

WordSuccor Ltd. is een van de belangrijkste WordPress-bedrijven voor webontwikkeling in de VS. Na de start in 2011 groeit het enorm en daarna heeft het nooit meer achterom gekeken. Met meer dan 45 ervaren ontwikkelaars heeft WordSuccor meer dan 1.000 websites opgeleverd met een bevredigend percentage van 98%.

WordSuccor biedt voornamelijk WordPress-webontwikkelingsservices, waardoor het populair werd in de ontwikkeling van aangepaste WordPress-plug-ins. Ze hebben voldoende ervaring om een ​​plug-in op maat te ontwikkelen die u kan helpen bij het ontwikkelen van de functionaliteit van uw bedrijfswebsite. Hun plug-ins zijn speciaal ontworpen om te passen bij uw zakelijke KPI’s. Vandaar ook zeer productief.

Je moet erover nadenken voordat je voor elk willekeurig ontwikkelaarsbedrijf voor WordPress-plug-ins gaat.

2. Varshyl

Varshyl Tech

Varshyl Technology staat op nummer twee op mijn lijst. Het is erg populair vanwege zijn aangepaste ontwerpen in WordPress-thema’s en plug-ins. Ze opereren vanuit Milpitas, Californië – VS. Ze hebben ook wortels in India en Australië. Hoewel ze verschillende velden hebben waarin ze de vaardigheid hebben, is de ontwikkeling van WordPress-plug-ins net als hun USP.

Hun dienstverlening varieert in vier verschillende pijlers,

 • Webdesign en ontwikkeling
 • Aangepaste CMS-oplossing
 • Ontwikkeling van mobiele applicaties
 • Consultancy en zakelijke oplossing

Ze houden altijd hun focus op de kwaliteit, originaliteit en artistieke fijnheid in alle aangepaste plug-ins die speciaal zijn ontworpen voor uw zakelijke behoeften.

3. Macrosoft Inc.

Macrosoft

Macrosoft Inc is een in New Jersey gevestigde IT-reuzen. Ze staan ​​bekend om hun diensten specifiek op WordPress webontwikkeling. Ze hebben momenteel echter meer dan 300 werknemers, dat is niet het aantal ontwikkelaars. Ze hebben echter een uitgebreide lijst met klanten die variëren van website-ontwikkeling tot ontwikkeling van WordPress-plug-ins.

Het bedrijf zit al zo’n 20 jaar op de markt. Dit geeft hen een voordeel van ervaring ten opzichte van hun concurrentie. In hun WordPress-ontwikkelingsservices bieden ze services in verschillende principes van WordPress-ontwikkeling. Deze principes zijn WordPress-websiteontwikkeling, WordPress-thema-ontwikkeling, WordPress-onderhoudsservices en WordPress-plug-inontwikkeling. Met het soort ervaring dat ze op dit gebied hebben, zijn ze de waarschijnlijke keuze bij het zoeken naar WordPress-ontwikkelingsservices.

4. BaymediaSoft

Baymediasoft

Baymediasoft is een bekend webontwikkelingsbedrijf dat in de VS is gevestigd. Met de levering van meer dan 1.800 websites voor meer dan 400 tevreden klanten, is het de meest waarschijnlijke keuze voor WordPress-ontwikkelingsservices. Het staat bekend om het geven van creatieve aangepaste WordPress-ontwikkelingsoplossingen.

Hun WordPress-services variëren van aanpassing van het WordPress-thema, ontwikkeling van WordPress-plug-ins, PSD naar WordPress-conversie, WordPress-upgrades en nog veel meer.

Het zijn hoogopgeleide professionals die altijd op zoek zijn naar een beetje veelzijdigheid, zelfs in kleine budgetten. Hun bekwame ontwikkelaars bieden de meest innovatieve webontwikkelingsservices met de super geavanceerde aanpak.

5. Webdev Studios

Webdev Studios

Webdev Studios is een end-to-end WordPress webontwikkelingsserviceprovider die u zal helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw bedrijfswebsite. Hun diensten variëren van advies, ontwerp op maat, ontwikkeling op maat, prestaties & beveiliging, migratie van inhoud en onderhoud.

Ze behandelen elk spoor van WordPress webontwikkeling. Hun aangepaste ontwikkelingsservices voor WordPress-plug-ins zijn echter geweldig. Ze staan ​​erom bekend en hun code is ook veilig. Ze geven er de voorkeur aan om niet alleen alle dingen te behandelen die u wilt. Ze stellen ook aanvullende functies voor die u mogelijk in de toekomst nodig heeft wanneer uw bedrijf uitbreidt.

Hun klantenlijst is ook de moeite van het bekijken waard, omdat ze werkten en websites ontwikkelden voor verschillende bedrijfsreuzen zoals Discovery Communications en Starbucks. Ze geloven ook in het opleiden van hun klanten.

6. Acht25media

Acht25media

Zoals de naam al doet vermoeden, is Eight25media een stap voorwaarts bedrijf. Het is gevestigd in Fremont, Californië. Het is een bekroond webdesignbedrijf in Silicon Valley. Ze hebben echter ook vaardigheid in het ontwikkelen van WordPress-plug-ins. Met hun kwaliteitsdiensten hebben ze tot $ 500 miljoen aan financiering opgehaald.

Dit vertelt veel over de kwaliteitsservice die ze hun klanten bieden. Ze bedenken eerst het ontwikkelingsplan en bieden vervolgens hun adviesdiensten aan om de beste oplossing voor uw bedrijf te bieden.

Dit is waar hun plug-in-ontwikkelingsservices anders zijn dan de andere. Ze ontwikkelen niet alleen een plug-in, ze evolueren deze in de gegeven tijd. Hun oplossingen zijn daardoor anders en zeer effectief.

7. Waardecodeerders

Waardecodeerders

Value Coders werden voor het eerst geïntroduceerd in 2004. Het beste deel van dit bedrijf is dat ze een groot team hebben van meer dan 450 zeer bekwame ontwikkelaars die meerdere projecten tegelijk aankunnen. Dit geeft hen een voorsprong op het gebied van efficiëntie die hen ertoe aanzet om hoogwaardige producten voor hun klanten te bereiken.

Ze hebben meer dan 1.500 tevreden klanten met een retentiepercentage van 96%. Dit laat zien hoe goed hun diensten zijn, aangezien de klanten er keer op keer voor kiezen.

Hun aangepaste WordPress-ontwikkelingsservices zijn ook erg opmerkelijk. Ze zijn populair om de plug-in te ontwerpen die specifiek is voor uw WordPress-website en de aard van het bedrijf. U kunt erop vertrouwen dat ze de perfecte oplossing bieden voor uw aangepaste WordPress-plug-inprobleem of -vraag.

8. Inflexion Interactive

Inflexion Interactive

Inflexion Interactive is een webontwikkelingsbedrijf dat is gevestigd in Manhattan in New York City. Het bedrijf biedt uitgebreide ontwerpen en ontwikkelingsdiensten die passen bij de aard van uw bedrijf.

Ze maken niet alleen websites, maar ontwikkelen ook aangepaste plug-ins die speciaal zijn ontworpen om u de gewenste functie voor uw bedrijfswebsite te bieden.

9. Blue Fountain Media

Blue Fountain Media

Blue Fountain Media is een geweldig digitaal marketingbureau, gevestigd in Manhattan, dat ‘s werelds beste webontwikkelingsservices biedt met WordPress. Het bedrijf heeft samengewerkt met duizenden populaire bedrijven, waaronder amusements- en technologiediensten.

Ze zijn expert in het converteren van PSD-bestanden naar prachtige, goed gecodeerde WordPress-thema’s en aangepaste WordPress-plug-ins. Met hun hulp kunt u in korte tijd een veelzijdige WordPress-website opzetten.

10. MarkupBox

MarkupBox

MarkupBox is een goed onderhouden WordPress-ontwikkelingsserviceprovider die de hoogwaardige op WordPress-ontwikkeling gebaseerde services aan hun klanten aanbiedt.

Het bedrijf biedt ontwerpconversieservices zoals PSD naar HTML, HTML naar responsieve WordPress-websites en aangepaste WordPress-plug-ins tegen betaalbare prijzen. MarkupBox zit vol met enthousiaste en hooggekwalificeerde ontwerpers en ontwikkelaars die hun werk binnen een bepaalde tijd zullen leveren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map