11 gratis WordPress-plugins for å øke opt-ins, andeler og konverteringer

Som blogger vet du at du ikke har råd til å gjøre alt selv. Det vil ta måneder eller år å lære de praktiske og mentale ferdighetene for å utvikle skript for hver funksjon du vil at nettstedet ditt skal ha. Jeg vet at fordi selv om jeg begynte å lære meg å kode nesten samtidig som jeg begynte å blogge, har bloggferdighetene mine utviklet seg mye raskere enn kodingsegenskapene mine. Ja, i dag kan jeg lage mine egne WordPress-temaer, kodebiter bygget rundt WordPress Codex og jeg kan programmere små PHP-skript, men jeg er fremdeles langt fra å ha ferdighetene til å bygge en hel ramme. Det betyr at du må fokusere energiene dine på det du kan gjøre nå, og hvordan du kan utnytte dine nåværende ferdigheter for å svare på dine nåværende bloggbehov, det vil si:


 • Økende popularitet (sosiale aksjer og tilbakekoblinger)
 • Å øke opt-ins til nyhetsbrevet eller adresselisten
 • Boosting konverteringer

I dette innlegget gjennomgår jeg 11 plugins jeg bruker eller har brukt til bloggene mine eller kundenes blogger som jeg vet effektivt kan hjelpe deg med å gjøre alle de tre ovenfor – uten å måtte lære en kodelinje.

1. Varslingslinje (NB)

Varslingslinje (NB) - Slik ser det ut og innstillinger  http://getconversion.com/products/gc-message-box/ Da jeg bestemte meg for at jeg måtte legge til en CTA på slutten av blogginnleggene mine, visste jeg at jeg bare kunne designe et banner og koble det til tilbudet mitt, eller bruke PHP-skriptet jeg skrev for det spesifikke formålet, men … hva om det var en WordPress-plugin som automatisk satte inn et CTA-banner på slutten av hvert innlegg? Slik fant jeg GC Message Box av GetConversion. Du kan kombinere det med konverteringsmål i Google Analytics eller ConverThis-plugin (se nr. 5 i dette innlegget) for å spore klikk og konverteringer. Totalt sett gjør GC Message Box det enkelt å ha en nettbrett CTA som alle besøkende kan se uavhengig av hvilket innlegg de landet på.

Hvordan bruke det

Når du har installert plugin-modulen fra WordPress-depotet, går du til Plugins -> GC Message Box og konfigurer innstillingene (hovedsakelig General Settings, Compose Message and Style Settings). Vær oppmerksom på filteret, for det er her du vil velge hvordan du skal vise CTA-boksen. Jeg anbefaler at du ikke bruker animasjon (selv om plugin-enheten lar deg legge til noen effekter) fordi de kan distrahere og irritere leseren.

betraktninger

Denne pluginen pleide å ha en fin funksjon som tillot deg å koble den til et sett med analytics på MY.GetConversion.net for å spore dine klikk og konverteringer uten ekstra kostnad. Fra min undersøkelse høres det ut som det virket til 2013 og da stoppet det av en eller annen grunn (muligens uoppdagede feil). Alternativet er fremdeles der, men analysene deres sporer ikke klikk (jeg kjørte noen få tester), så med mindre du ønsket å kjøre en test selv, anbefaler jeg å ikke bruke denne funksjonen og stole på Google Analytics eller annen analyseprogramvare med en fungerende konvertering målsporingsfunksjon.

3. Gjenoppliv gammel post

Gjenoppliv gammel post - InnstillingerGjenoppliv gammel post – generelle innstillinger og innleggskø

 https://sumome.com Da jeg først bestemte meg for å gi SumoMe en prøve på de nye karakterbloggene mine, var det etter å ha lest Brian Dean av Backlinkos historie om hvordan og hvorfor denne pluginen gjorde en forskjell for ham (og $ 82 000 000 per år). Veldig inspirerende! Så snart jeg installerte det, var det ganske enkelt og intuitivt å konfigurere. Dette er virkelig en alt-i-en-type plugin med mange markedsføringsfunksjoner, fra analyser til listebygging og sosial deling.

Hvordan bruke det

Installer SumoMe fra WordPress-depotet, aktiver plugin-modulen og gå tilbake til bloggdashbordet. Du vil se et lite blått firkantet ikon (med en hvit krone inne) som flyter til høyre side av skjermen. Klikk på den og opprett en SumoMe-konto, kom deretter tilbake til dashbordet og følg instruksjonene fra “Sensei” (SumoMe-veiviseren). Konfigurasjonsprosessen er enkel og intuitiv, uten hodepine. Bare følg instruksjonene på skjermen.

betraktninger

SumoMe varsler deg om nye abonnenter, og det gjorde det veldig enkelt for meg å følge med på analyser og total brukeraktivitet fra WordPress-installasjonen. De fleste av funksjonene er gratis å bruke, så det er ikke nødvendig å frykte når det kommer til denne plugin-modulen. Av alle funksjonene anbefaler jeg imidlertid å tenke to ganger før du aktiverer Welcome Mat, for med mindre du har et virkelig fantastisk tilbud for de besøkende som du vil at de skal se før innholdet ditt, vil en CTA på fullskjerm bare irritere dem. Husk at brukere kommer til bloggen din for informasjon først, og de vil bare vurdere tilbudene dine etter at du har svart på spørsmålene deres.

5. ConverThis Premium

ConverThis Premium - Innstillinger for konverteringsmål  https://wordpress.org/plugins/email-subscribers/ Når du begynner og ikke vil ha en fancy ESP for listen din, er PHP-baserte e-postabonnenter et praktisk plugin-program for administrasjonslister du har installert. Du kan samle e-post og sende kampanjer. Å ha et nyhetsbrev eller en adresseliste er den viktigste eiendelen for enhver vellykket blogg. Listen din vil alltid konvertere bedre enn noen tilfeldig besøkende som snubler over siden din, fordi den er laget av folk som kjenner verdien og bryr seg om hva du har å si.

Hvordan bruke det

Installer plugin-programmet fra depotet og konfigurer innstillingene (se skjermdump over). Det er her du vil konfigurere alle automatiserte abonnentmeldinger, så bruk god tekstforskrift for å gjøre disse e-postene effektive. Det kan også være lurt å lese Peep Lajas 14 trinn for å bygge påmeldingsskjemaer som fungerer på ConversionXXL.

betraktninger

Denne pluginen inkluderer alt. Bare ulemper: hvis verten blokkerer IP-adresser eller e-postadresser, vil noen av abonnentene dine bli kuttet og de kommer kanskje ikke tilbake. Ta kontakt med verten din for å lære om politikken deres for e-postlister før du bestemmer deg for å være vert for din egen.

7. Popup-undersøkelser & Avstemninger (MARE.io)

Mare.io avstemninger og undersøkelser - instrumentpanel og eksempelMare.io avstemninger og undersøkelser – instrumentpanel og eksempel

 https://intellywp.com/intelly-related-posts/ Leserne dine vil se etter beslektede innlegg i arkivene dine, så hvorfor ikke hjelpe dem og gjøre prosessen enklere for dem? Inline Relaterte innlegg er en plugin som lar deg sette inn “Les dette” -bokser i innleggene dine, i kontekst, slik at leserne kan åpne dem i en ny fane når de går gjennom innlegget de leser og raskt flytter til dem når de er ferdige med å lese. Hvordan bruke det Installer plugin-modulen og gå til Innstillinger -> Inline relaterte innlegg for å konfigurere det. Som du kan se på skjermbildene over, kan du tilpasse inline-bokstilen og få en forhåndsvisning av den, selv om den endelige stilen også vil hente fra din vanlige CSS. betraktninger Inline Related Posts fungerer veldig bra i gratisversjonen, men tilgjengeligheten av temaer er begrenset til to. Hvis det er et problem, er det mulig å oppgradere for $ 27 (ett nettsted) og få andre funksjoner også, som ubegrensede postbokser og kjennetegne bilder.

9. Virale sosiale medieknapper av Upshare

Upshare Site Setup + knapper eksempel

Hvordan bruke det

Bare last opp eller installer fra WordPress-depotet og oppdater sosialstatistikken din. Du kan oppdatere manuelt eller automatisk, men det er bedre å gjøre det manuelt første gang for å få fart på prosessen. Social Analytics vil alltid oppdatere statistikken hver 24. time, men hvis den av en eller annen grunn ikke går over en uke, må du oppdatere manuelt.

betraktninger

Skjermdumpet over viser en kolonne med N / A under Twitter, selv om Twitter er plattformen der innlegg fra eksempelbloggen får flest andeler. Årsaken ligger i en endring Twitter kunngjorde i 2015 at de ville avvikle API-støtte for Tweet-tellefunksjonen. Dette kan endre seg i fremtiden, men for øyeblikket er det ingen måte å telle Twitter-aksjer fra den offisielle API-en, så ta Totalandeler fra Social Analytics med et saltkorn. Som en alternativ måte å spore Twitter-deletall på, kan du imidlertid bruke NewShareCounts og legge til antallet per innlegg etter det totale antallet som vises av Social Analytics.

11. WP Pixabay Søk og sett inn

WP Pixabay - Innstillinger og hvordan sette inn bilde i innlegg

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map