12 Mycket användbara anpassade formulär plugins för WordPress

Det har skett en enorm ökning i antalet företag som hittar nya intäktsströmmar, nya kunder och affärsföretag via internetkraften. Nu hänvisar jag inte bara till e-handelswebbplatserna, som erbjuder b2b- och b2c-tjänster utan också konventionella affärsföretag som advokatbyråer och butiksinvesteringsbanker.


Alla rimliga storlekar och välskött företag har inte råd att inte ha en online-närvaro. Kvaliteten på webbplatsen återspeglar kvaliteten på företagets etablering, så vi måste se till att en företagswebbplats är i topp toppform.

En avgörande och ofta förbisett del av en företagswebbplats är de former som används på den. I förekommande fall kontaktformuläret som spelar rollen som cupid mellan ett företag och en potentiell ny kund.

Du kan lära dig kodning och skapa dina egna anpassade formulär eller så kan du köpa ett anpassat formulär-plugin. Om du är intresserad av att göra det senare, här är en sammanfattning av några av de bästa anpassade formulär plugins tillgängliga från hela webben.

Betalda plugins för anpassad form

Gravity Forms

GravForms

Denna plugin är ett absolut odjur när det gäller funktionsfunktioner, men en nybörjare WordPress-användare bör hitta det som en bris att använda (se jämförelse mellan Gravity och WP Forms här). Det erbjuder sömlös integration med ett antal andra premiumtjänster som Paypal, Stripe, Campaign Monitor, MailChimp etc. använda sig av. Beväpnad med en Visual Form-redigerare, flersidiga formulär, orderformulär och villkorade fält; detta plugin är ett måste för alla som letar efter en kraftfull formbyggare.

Fler detaljer & Nedladdningar

Form Craft

FormCraft

Form Craft hjälper dig att skapa responsiva formulär med en drag-and-drop-formbyggare. Villkorad logik och Live-uppdatering kan användas för att maximera användarupplevelsen. Plugin kommer också med en inbyggd analysfunktion för att spåra inlämning av data och konverteringsprocent. Denna plugin kan fungera enkelt i tandem med Mailchimp, Campaign Monitor, My Mail, Get Response och AWeber.

Fler detaljer & Nedladdningar

Ninja Kick

NijaKichpngpsd

3 teman med ren design och 30 fantastiska bakgrunder erbjuder dig all nödvändig anpassningsbarhet. Du kan bygga ett kontaktformulär med hjälp av kontaktformulär 7 och sedan tillämpa alla snygga ändringar på kontaktformuläret med Ninja Kick. En funktion som jag märkte när jag checkade ut demon för mig själv var den sociala nätverksfältet ovanför kontaktformuläret som skulle komma att vara praktiskt.

Fler detaljer & Nedladdningar

ARForms

ARFormsBuilder

Ännu en premium-byggnadsprogram med villkorad logik, ett drag & drop builder, flera e-postmarknadsföringsintegrationer, många formelement och funktioner för direktgranskning. Och för att lägga till alla dessa funktioner, kan formulär göras till flyin och popup med detta plugin. Plugin stöder form av flera kolumner och WPML vilket innebär att det kan användas på ett antal språk. Plugin använder reCaptcha för att förhindra skräppostöverföringar och tillhandahåller ett analyssystem för administratören för att titta på mätvärden som påverkar formuläret.

Fler detaljer & Nedladdningar

Gratis anpassade formulär plugins

Låt oss nu titta på några gratis plugins, av vilka vissa kan tjäna din webbplats väl och inte kosta dig en krona.

Kontaktformulär 7

Form7 &

Ett enkelt formulärhanteringsplugin kan skapa flera formulär, stödja AJAX-formulärinsändningar och förhindra skräppost som någon av ovan nämnda premium-plugins. Men du behöver några andra tillägg för att arbeta i tandem för att spara alla inlagor som din webbplats får. Det här tillägget är tillräckligt om du letar efter ett bra kontaktformulär eller lite mer, men det passar inte bäst för specialfunktioner som ett fristående plugin.

Fler detaljer & Nedladdningar

Ninja Forms

ninjaFormsDmeopngpsd

Ninja Forms tillhandahåller en fantastisk lösning utan skapande för den genomsnittliga bloggägaren. En dra och släpp-byggare hjälper dig att skapa en fantastisk anpassad form med lätthet. Eftersom det är ett gratis plugin är alla ändringar välkomna och det har utformats för att hjälpa dig att ändra koden så att den passar dina ändamål. Du kan hantera, exportera och redigera inlämningarna som din webbplats får. För en gratis plugin erbjuder den en hel del funktioner och skulle du behöva mer finns det massor av kommersiella tillägg för detta plugin på Ninja Forms.

Fler detaljer & Nedladdningar

Slutsats

Som du kanske har lagt märke till nu, viss form skapande & management plugins lånar sig bra för allmänna ändamål och vissa andra är mycket bra på specifika funktioner. Det är upp till dig att välja ut en av de 12 fantastiska plugins som listas här, för att göra jobbet för din webbplats.

Jag rekommenderar kontaktformulär 7 för den genomsnittliga bloggägaren som letar efter ett effektivt kontaktformulär. Men om du driver ett onlineföretag bör du prova Gravity Forms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me