12 Plugin Bentuk Custom yang Sangat Berguna Untuk WordPress

Terdapat peningkatan yang luar biasa dalam jumlah perniagaan yang mencari aliran pendapatan baru, pelanggan baru dan rakan perniagaan melalui kekuatan internet. Sekarang saya merujuk bukan hanya laman web eCommerce, yang menawarkan perkhidmatan b2b dan b2c tetapi juga syarikat perniagaan konvensional seperti firma guaman dan bank pelaburan butik.


Mana-mana syarikat perniagaan yang bersaiz dan dikendalikan dengan baik tidak mampu untuk mempunyai kehadiran dalam talian. Kualiti laman web mencerminkan kualiti penubuhan perniagaan, jadi kita perlu memastikan bahawa laman web perniagaan berada dalam keadaan terbaik.

Salah satu bahagian penting dalam laman web perniagaan adalah bentuk yang digunakan di dalamnya. Contohnya, Form Kontak yang berperanan sebagai cupid antara perniagaan dan bakal pelanggan baru.

Anda boleh belajar pengekodan dan membuat borang tersuai anda sendiri atau anda boleh membeli plugin bentuk khusus. Sekiranya anda berminat untuk melakukannya kemudian, berikut adalah senarai beberapa pemalam bentuk khusus terbaik yang terdapat di seluruh web.

Plugin Borang Tersuai Berbayar

Bentuk Graviti

GravForms

Plugin ini adalah makhluk mutlak ketika datang ke fungsi berfungsi namun pengguna WordPress pemula harus merasa senang untuk digunakan (lihat perbandingan antara Gravity dan WP Forms di sini). Ia menawarkan penyatuan yang lancar dengan sejumlah perkhidmatan premium lain seperti Paypal, Stripe, Campaign Monitor, MailChimp, dan lain-lain. Selain ciri-ciri hebat yang terdapat di dalam plugin ini, terdapat sejumlah add-on yang berpotensi menambahnya menggunakan. Berbekalkan editor Bentuk Visual, borang berbilang halaman, Borang Pesanan dan Bidang Bersyarat; pemalam ini mesti dilihat oleh sesiapa sahaja yang mencari pembentuk borang yang hebat.

Maklumat lanjut & muat turun

Kraf Bentuk

FormCraft

Form Craft membantu membuat bentuk responsif dengan pembangun form drag and drop. Logik Bersyarat dan Pengemaskinian Langsung dapat digunakan untuk memaksimumkan kemudahan pengalaman pengguna. Plugin ini juga dilengkapi dengan fitur analitik terpadu untuk mengesan peratusan penyerahan dan penukaran data. Plugin ini dapat berfungsi dengan mudah bersamaan dengan Mailchimp, Campaign Monitor, My Mail, Get Response dan AWeber.

Maklumat lanjut & muat turun

Tendangan Ninja

NijaKichpngpsd

3 Tema dengan reka bentuk yang bersih dan 30 latar belakang yang hebat menawarkan anda semua kesesuaian yang diperlukan. Anda boleh membina Borang Kenalan menggunakan Borang Kenalan 7 dan kemudian menerapkan semua perubahan yang menarik pada borang kenalan dengan Ninja Kick. Satu ciri yang saya perhatikan semasa melihat demo untuk diri saya ialah bar rangkaian sosial, di atas borang hubungan yang akan sangat berguna.

Maklumat lanjut & muat turun

ARForms

ARFormsBuilder

Satu lagi plugin bangunan bentuk premium dengan logik bersyarat, satu tarikan & drop builder, pelbagai integrasi pemasaran e-mel, banyak elemen bentuk dan ciri tinjauan segera. Untuk menambah semua ciri ini, borang boleh dibuat untuk terbang dan muncul dengan pemalam ini. Plugin ini menyokong bentuk multi lajur dan WPML yang bermaksud dapat digunakan dalam beberapa bahasa. Plugin menggunakan reCaptcha untuk mencegah penyebaran spam dan menyediakan sistem analisis untuk pentadbir melihat metrik yang mempengaruhi kadar penyerahan borang..

Maklumat lanjut & muat turun

Plugin Bentuk Peribadi Percuma

Sekarang mari kita lihat beberapa plugin percuma, yang mungkin berfungsi dengan baik di laman web anda dan tidak memerlukan sedikit pun.

Borang Hubungan 7

Tingkatan7 &

Plugin pengurusan borang yang mudah dapat membuat pelbagai bentuk, menyokong penghantaran borang AJAX dan mencegah spam seperti mana-mana plugin premium yang disebutkan di atas. Walau bagaimanapun, anda memerlukan beberapa tambahan untuk bekerjasama untuk menyelamatkan semua penyerahan yang diterima oleh laman web anda. Plugin ini mencukupi jika anda mencari borang hubungan yang baik atau sedikit lagi, tetapi tidak sesuai untuk fungsi khusus sebagai plugin yang berdiri sendiri.

Maklumat lanjut & muat turun

Borang Ninja

ninjaFormsDmeopngpsd

Ninja Forms memberikan penyelesaian hebat daripada penciptaan yang hebat kepada rata-rata pemilik blog. Pembangun seret dan lepas membantu anda membuat bentuk khusus yang hebat dengan mudah. Oleh kerana ia adalah plugin percuma, sebarang pengubahsuaian dialu-alukan dan ia telah dirancang untuk membantu anda mengubah kod agar sesuai dengan tujuan anda. Anda boleh mengurus, mengeksport dan mengedit penyerahan yang diterima oleh laman web anda. Untuk plugin percuma, ia menawarkan banyak ciri dan sekiranya anda memerlukan lebih banyak terdapat banyak sambungan komersial untuk plugin ini di Ninja Forms.

Maklumat lanjut & muat turun

Kesimpulannya

Seperti yang anda perhatikan sekarang, penciptaan bentuk tertentu & plugin pengurusan memberi kelebihan kepada mereka untuk tujuan umum dan beberapa yang lain sangat baik pada fungsi tertentu. Terserah anda untuk memilih salah satu daripada 12 plugin hebat yang disenaraikan di sini, untuk melakukan tugas untuk laman web anda.

Saya akan mengesyorkan Hubungi Form 7 untuk rata-rata pemilik blog yang mencari borang hubungan yang berkesan. Tetapi jika anda menjalankan perniagaan dalam talian, anda harus mencuba Gravity Forms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map