12 zeer nuttige plug-ins voor aangepaste formulieren voor WordPress

Het aantal bedrijven dat via de kracht van internet nieuwe inkomstenstromen, nieuwe klanten en zakenpartners vindt, is enorm toegenomen. Nu verwijs ik niet alleen naar de eCommerce-websites, die b2b- en b2c-diensten aanbieden, maar ook naar conventionele bedrijven zoals advocatenkantoren en boetiek-investeringsbanken.


Elk redelijk groot en goed gerund zakelijk etablissement kan het zich niet veroorloven geen online aanwezigheid te hebben. De kwaliteit van de website weerspiegelt de kwaliteit van de zakelijke vestiging, dus we moeten ervoor zorgen dat een zakelijke website in topvorm is.

Een cruciaal en vaak over het hoofd gezien onderdeel van een bedrijfswebsite zijn de formulieren die erop worden gebruikt. Voorbeeld: het contactformulier dat de rol speelt van cupido tussen een bedrijf en een potentiële nieuwe klant.

U kunt leren coderen en uw eigen aangepaste formulieren maken of u kunt een plug-in voor aangepaste formulieren kopen. Als u geïnteresseerd bent om het laatste te doen, volgt hier een overzicht van enkele van de beste aangepaste plug-ins voor formulieren die overal op internet beschikbaar zijn.

Betaalde plug-ins voor aangepaste formulieren

Gravity Forms

GravForms

Deze plug-in is een absoluut beest als het gaat om werkende functionaliteit, maar een newbie WordPress-gebruiker zou het een koud kunstje moeten vinden om te gebruiken (zie de vergelijking tussen Gravity en WP Forms hier). Het biedt naadloze integratie met een aantal andere premium services zoals Paypal, Stripe, Campaign Monitor, MailChimp, etc. Naast de coole functies die in deze plug-in zijn ingebouwd, zijn er een aantal add-ons die mogelijk kunnen bijdragen aan de gebruik. Gewapend met een visuele formuliereditor, formulieren met meerdere pagina’s, bestelformulieren en voorwaardelijke velden; deze plug-in is een must voor iedereen die op zoek is naar een krachtige formulierbouwer.

Meer details & downloads

Vorm Craft

FormCraft

Form Craft helpt bij het maken van responsieve formulieren met een drag-and-drop-formulierbouwer. Voorwaardelijke logica en live updates kunnen worden gebruikt om het gebruikersgemak te maximaliseren. De plug-in wordt ook geleverd met een ingebouwde analysefunctie om gegevensinzending en conversiepercentages bij te houden. Deze plug-in kan gemakkelijk samenwerken met Mailchimp, Campaign Monitor, My Mail, Get Response en AWeber.

Meer details & downloads

Ninja Kick

NijaKichpngpsd

3 Thema’s met een strak ontwerp en 30 geweldige achtergronden bieden u alle benodigde aanpassingsmogelijkheden. Je kunt een contactformulier maken met contactformulier 7 en vervolgens alle mooie wijzigingen toepassen op het contactformulier met Ninja Kick. Een functie die ik opmerkte tijdens het bekijken van de demo voor mezelf, was de balk met sociale netwerken, boven het contactformulier, wat best handig zou zijn.

Meer details & downloads

ARForms

ARFormsBuilder

Nog een premium plug-in voor het bouwen van formulieren met voorwaardelijke logica, een sleur & drop builder, integratie van meerdere e-mailmarketing, talrijke formulierelementen en instant review-functies. En om aan al deze functies toe te voegen, kunnen formulieren worden gemaakt om in te vliegen en pop-up te maken met deze plug-in. De plug-in ondersteunt formulieren met meerdere kolommen en WPML, wat betekent dat het in een aantal talen kan worden gebruikt. De plug-in gebruikt reCaptcha om spaminzendingen te voorkomen en biedt een analysesysteem voor de beheerder om te kijken naar de statistieken die van invloed zijn op de indieningspercentages van formulieren.

Meer details & downloads

Gratis plug-ins voor aangepaste formulieren

Laten we nu eens kijken naar enkele gratis plug-ins, waarvan sommige uw website goed kunnen bedienen en u geen cent kosten.

Contactformulier 7

Form7 &

Een eenvoudige plug-in voor formulierbeheer kan meerdere formulieren maken, AJAX-formulierinzendingen ondersteunen en spam zoals elk van de bovengenoemde premium-plug-ins voorkomen. U hebt echter een paar andere add-ons nodig om samen te werken om alle inzendingen die uw website ontvangt te helpen opslaan. Deze plug-in is voldoende als u op zoek bent naar een goed contactformulier of iets meer, maar het is niet het meest geschikt voor gespecialiseerde functies als een stand-alone plug-in.

Meer details & downloads

Ninja Forms

ninjaFormsDmeopngpsd

Ninja Forms biedt een geweldige gratis creatie-oplossing voor de gemiddelde blog-eigenaar. Met een drag-and-drop-builder kunt u eenvoudig een geweldig aangepast formulier maken. Aangezien het een gratis plug-in is, zijn alle wijzigingen welkom en is ontworpen om u te helpen de code aan te passen aan uw doeleinden. U kunt de inzendingen die uw website ontvangt, beheren, exporteren en bewerken. Voor een gratis plug-in biedt het veel functies en als je meer nodig hebt, zijn er een heleboel commerciële extensies voor deze plug-in op Ninja Forms.

Meer details & downloads

Conclusie

Zoals je misschien al gemerkt hebt, is er een bepaalde vorm ontstaan & beheer plug-ins lenen zich goed voor algemene doeleinden en sommige andere zijn erg goed in specifieke functies. Het is aan jou om een ​​van de 12 geweldige plug-ins te kiezen die hier worden vermeld, om het werk voor je website te doen.

Ik zou Contact Form 7 aanraden voor de gemiddelde blog-eigenaar die op zoek is naar een effectief contactformulier. Maar als u een online bedrijf runt, moet u Gravity Forms proberen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me