15 must-know plug-ins voor affiliate marketeers

Succes bij het maken van een WordPress-website hangt van veel dingen af. Het houdt rekening met uw creativiteit, de winstgevendheid van uw idee en uw doorzettingsvermogen.


Wat nog belangrijker is, het hangt af van je bekwaamheid en kennis in de enorme wereld van WordPress-plug-ins.

Het is waar dat affiliate marketeers al een heleboel dingen op hun bord hebben. Daarom is WordPress voor hen het perfecte platform. Met de steeds groter wordende plugin-bibliotheek kunnen ze gemakkelijk functies en features toevoegen zonder dat ze hoeven te leren coderen.

De meeste plug-ins uit de WordPress-bibliotheek hebben ook een eenvoudig integratieproces. Het enige wat je hoeft te doen is de plug-in zoeken die je nodig hebt, klik op ‘Installeren’ en vervolgens op ‘Activeren’.

Maar dat betekent niet dat u willekeurig op elke plug-in kunt meppen wanneer u maar wilt. Natuurlijk leren veel autodidactische WordPress-gebruikers met vallen en opstaan. Maar in het geval van aangesloten marketeers kunnen fouten hen een dag aan winst kosten.

Of u nu affiliate-links moet beheren of zichtbaar wilt zijn in zoekmachines, hieronder vindt u de top 15 WordPress-plug-ins die u moet kennen als affiliate-marketeer:

Gelieerde links

De eerste WordPress-plug-in die u als affiliate marketeer nodig heeft, is een affiliate link manager. Deze bereiken de belangrijkste taak van het integreren van partnerlinks en ervoor zorgen dat u wordt betaald.

1. Gemakkelijke affiliate links

Site: https://prettylinkpro.com – Prijs: gratis / $ 49 per jaar

Een populairder alternatief voor Easy Affiliate Links is Pretty Link Lite. Het is perfect voor marketeers die meer willen doen dan alleen hun links camoufleren, beheren en controleren. Het bevat niet alleen alle functies voor mantelbeheer die u ooit nodig zult hebben, maar het wordt ook geleverd met uitgebreide instellingen, aanvullende tools en uitgebreidere rapporten.

Als u over het budget beschikt, kunt u ook upgraden naar de pro-versie, waarmee u zoekwoorden op uw hele site automatisch kunt vervangen door gelieerde links, verhulde omleidingen kunt implementeren en tests kunt splitsen.

3. Dorstige partners

Site: http://support.bestazon.io – Prijs: gratis / non-profit donatiemodel

BestAzon is een van de handigste plug-ins voor linkbeheer voor aangesloten marketeers die verkopen via Amazon. De manier waarop het werkt is eenvoudig: het zet Amazon-links om in wereldwijde partnerlinks en leidt gebruikers vervolgens om naar een gelokaliseerde Amazon-winkel.

Dit is een uitstekende manier om uw bezoekers relevante deals aan te bieden, conversies te stimuleren en vertrouwen in uw merk op te bouwen. Na installatie hoeft u alleen uw Amazon Affiliate-ID’s in te voeren voor de toepasselijke marktplaatsen.

Het is echter vermeldenswaard dat BestAzon geld verdient via het donatiemodel zonder winstoogmerk of door middel van vaste vergoedingen.

  • Het donatiemodel (gratis te gebruiken) gebruikt 3 van de 100 klikken op een affiliate-link om een ​​intermediaire pagina te tonen die een non-profitorganisatie ten goede komt.
  • Het vaste tarief brengt $ 6 per maand in rekening.

5. EasyAzon

Site: https://wordpress.org/plugins/wp-cloaker – Prijs: gratis

Als u een snelle, betrouwbare en lichtgewicht affiliate-link cloaking-plug-in wilt, dan is WP Cloaker een van de betere opties. Wat betreft functies is deze plug-in net zo intuïtief en robuust als Easy Affiliate Links.

Ondanks dat het een eenvoudigere interface heeft, wordt WP Cloaker geleverd met een realtime rapportagetool die u een handige klikgrafiek kan bieden. U kunt ook profiteren van de dashboard-widget “Top 10 links” om uw meest succesvolle partnercampagnes te volgen.

Het enige nadeel is het gebrek aan schaalbaarheid. Toch zou het voldoende moeten zijn om in al uw behoeften op het gebied van partnerlinkbeheer te voorzien – van linkcategorisatie tot gebruikersregistratie.

7. Gelieerde links Lite

Site: https://wordpress.org/plugins/affiliate-coupons – Prijs: gratis

Zoals de naam al doet vermoeden, is Affiliate Coupons een plug-in waarmee u speciale aanbiedingen kunt promoten via promotiecodes op uw WordPress-site.

Na installatie omvat het hele installatieproces een paar eenvoudige stappen. U hoeft alleen de leveranciersdetails toe te voegen, de couponcode in te voegen, af te sluiten met een korte beschrijving en uw coupons in te sluiten via shortcode.

Het hele proces klinkt eenvoudig, maar het resultaat ziet er eigenlijk uitnodigend en professioneel uit vanuit het oogpunt van een gebruiker.

9. Couponmaker

Site: https://www.soft79.nl/product/woocommerce-extended-coupon-features – Prijs: gratis / € 29

Als u voor uw online verkoopactiviteiten afhankelijk bent van het WooCommerce-platform, dan zou u al bekend moeten zijn met de ingebouwde functies voor couponbeheer. Met WooCommerce Uitgebreide couponfuncties kunt u eenvoudig de functionaliteit van genoemde functies uitbreiden.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van deze plug-in, is het de moeite waard om de functie voor automatische coupons te bekijken. Hiermee kunt u automatische kortingsbonnen maken die worden geactiveerd wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

Als de klant bijvoorbeeld een bepaalde betaalmethode gebruikt, wordt automatisch een automatische coupon aan de kassa toegevoegd. Met de pro-versie kunt u geavanceerdere promomechanica introduceren, zoals op hoeveelheden gebaseerde kortingen en freebies.

Productvergelijkingstabellen

Wilt u twee of meer partnerproducten in één post promoten? Een uitstekende manier om dit te doen is om elk product netjes te presenteren in een vergelijkingstabel of tabel.

11. WP-Lister Lite

Site: https://huge-it.com/product-catalog – Prijs: gratis / $ 29

Met deze volgende plug-in – Catalogus – kunt u uitgebreide productcatalogi maken, compleet met afbeeldingen, sterbeoordelingen en knoppen voor sociaal delen.

Qua ontwerp is Catalog een van de must-haves in deze lijst. Hiermee kan elke aangesloten marketeer met een paar klikken hun nieuw gemaakte WordPress-site in een professioneel ogende e-commerce winkel veranderen.

Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen uit de vijf gratis catalogussjablonen – die allemaal al vooraf zijn geconfigureerd voor een maximale gebruikerservaring. De content slider is bijvoorbeeld perfect als je productafbeeldingen in hoge resolutie wilt presenteren.

Catalogus heeft ook een aantal opmerkelijke functies, waaronder maar niet beperkt tot mobiele responsiviteit, zoomen op foto’s en pop-upvensters van lightboxen. Wees voorzichtig bij het activeren van te veel visuele functies, omdat deze de prestaties van uw site negatief kunnen beïnvloeden.

13. TablePress

Site: https://premium.wpmudev.org/project/wp-smush-pro – Prijs: gratis / $ 49 per maand (WPMU DEV-lidmaatschap)

Smush Image Compression and Optimization – ook wel bekend als “WP Smush” – is de populairste plug-in voor mediacompressie die momenteel beschikbaar is. Het is een no-nonsense plug-in die de klus met één klik kan klaren.

Ga naar ‘Media ‘om toegang te krijgen tot de plug-in > ‘WP Smush ‘waar u gemakkelijk tot 50 van uw afbeeldingen gratis kunt” Bulk Smush “.

U kunt betalen voor de premium-versie om al het andere te optimaliseren na de limiet van 50 afbeeldingen. Anders moet u ze allemaal handmatig uit uw mediabibliotheek comprimeren.

WP Smush werkt door de bestandsgrootte van uw afbeeldingen te comprimeren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit verhoogt de laadtijden aanzienlijk door het totale bandbreedteverbruik van elke pagina te verminderen.

15. WP Performance Score Booster

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map