15 Must-Know-plugins för filialmarknadsförare

Framgången för att skapa WordPress-webbplatser beror på många saker. Det tar hänsyn till din kreativitet, din idés lönsamhet och din uthållighet.


Ännu viktigare är att det beror på din förmåga och kunskap i den stora världen av WordPress-plugins.

Det är sant att affiliate-marknadsförare redan har massor av saker på sina tallrikar. Det är därför WordPress är den perfekta plattformen för dem. Med det ständigt växande plugin-biblioteket kan de enkelt lägga till funktioner och funktioner utan att behöva lära sig att koda.

De flesta plugins från WordPress-biblioteket har också en enkel integrationsprocess. Allt du behöver göra är att leta efter det plugin du behöver, klicka på “Installera” och sedan på “Aktivera”.

Men det betyder inte att du kan slumpmässigt smälla på någon plugin när du vill. Visst, många självlärda WordPress-användare lär sig genom test och fel. Men när det gäller affiliate-marknadsförare kan misstag kosta dem en vinst dagligen.

Oavsett om du behöver hantera affiliate-länkar eller vill vara synlig på sökmotorerna, nedan är de 15 bästa WordPress-plugins som du måste veta om som affiliate-marknadsförare:

Affiliate-länkar

Det första WordPress-plugin som du behöver som affiliate-marknadsförare är en affiliate-länkhanterare. Dessa utför det viktigaste jobbet med att integrera anknytningslänkar och se till att du får betalt.

1. Enkla affiliate-länkar

Webbplats: https://prettylinkpro.com – Pris: Gratis / $ 49 per år

Ett mer populärt alternativ till Easy Affiliate Links skulle vara Pretty Link Lite. Det är perfekt för marknadsförare som vill göra mer än bara kappa, hantera och övervaka deras länkar. Den innehåller inte bara alla funktioner för klädhantering du någonsin behöver, utan den har också utökade inställningar, ytterligare verktyg och mer omfattande rapporter.

Om du har budgeten kan du också uppgradera till pro-versionen, som gör att du automatiskt kan byta ut nyckelord på hela din webbplats med anknytningslänkar, implementera cloaked omdirigeringar och split-testning.

3. ThirstyAffiliates

Webbplats: http://support.bestazon.io – Pris: Fri / ideell donationsmodell

BestAzon är ett av de mest användbara plugin-programmen för länkhantering för affiliate-marknadsförare som säljer via Amazon. Så det fungerar är enkelt: det konverterar Amazon-länkar till globala affiliate-länkar och omdirigerar sedan användare till en lokaliserad Amazon-butik.

Detta är ett utmärkt sätt att erbjuda relevanta erbjudanden för dina besökare, öka konverteringarna och bygga förtroende för ditt varumärke. Vid installationen behöver du bara mata in dina Amazon Affiliate ID för de tillämpliga marknadsplatserna.

Det är emellertid värt att notera att BestAzon tjänar pengar genom den icke-vinstdrivande donationsmodellen eller schablonbetalningar.

  • Donationsmodellen (gratis att använda) använder 3 av 100 länkade klick för att visa en mellanhandssida som gynnar en ideell organisation.
  • Den schablonavgiften debiterar dig $ 6 per månad.

5. EasyAzon

Webbplats: https://wordpress.org/plugins/wp-cloaker – Pris: Gratis

Om du vill ha ett snabbt, tillförlitligt och lätt viktigt tilläggslänk-plugin är WP Cloaker ett av de bättre alternativen. När det gäller funktioner är detta plugin lika intuitivt och robust som Easy Affiliate Links.

Trots att det finns ett enklare gränssnitt kommer WP Cloaker med ett realtidsrapporteringsverktyg som kan ge dig ett praktiskt klickdiagram. Du kan också dra nytta av widgeten “Topp 10 länkar” i instrumentpanelen för att övervaka dina mest framgångsrika affiliate-kampanjer.

Dess enda nackdel är bristen på skalbarhet. Det borde fortfarande vara tillräckligt för att täcka alla dina behov för hantering av anslutna länkar – från länkkategorisering till användarspårning.

7. Affiliate Links Lite

Webbplats: https://wordpress.org/plugins/affiliate-coupons – Pris: Gratis

Som namnet antyder är Affiliate Coupons ett plugin som gör att du kan marknadsföra specialerbjudanden genom kampanjkoder på din WordPress-webbplats.

Efter installationen innebär hela installationsprocessen några enkla steg. Du behöver helt enkelt lägga till leverantörsinformationen, infoga kupongkoden, fylla på den med en kort beskrivning och bädda in dina kuponger via kortkoden.

Hela processen låter enkel, men resultatet ser faktiskt inbjudande och professionellt ur användarens synvinkel.

9. Kupongskapare

Webbplats: https://www.soft79.nl/product/woocommerce-extended-coupon-features – Pris: Gratis / 29 €

Om du är beroende av WooCommerce-plattformen för dina online-försäljningsinsatser, bör du redan vara bekant med dess inbyggda kuponghanteringsfunktioner. WooCommerce-utökade kupongfunktioner låter dig helt enkelt utöka funktionerna hos nämnda funktioner.

För dig som är intresserad av att använda detta plugin är det värt att undersöka funktionen för automatisk kupong. Det låter dig skapa automatiska kuponger som utlöses när vissa villkor är uppfyllda.

Om kunden till exempel använder en viss betalningsmetod läggs en automatisk kupong automatiskt till i kassan. Med pro-versionen kan du introducera mer avancerade promomekanik, som kvantitetsbaserade rabatter och freebies.

Produktjämförelsetabeller

Behöver du marknadsföra två eller flera anslutna produkter i ett inlägg? Ett utmärkt sätt att göra det är att presentera varje produkt snyggt i ett jämförelsetabell eller tabell.

11. WP-Lister Lite

Webbplats: https://huge-it.com/product-catalog – Pris: Gratis / $ 29

Denna nästa plugin – Katalog – låter dig skapa omfattande produktkataloger komplett med bilder, stjärnbetyg och sociala delningsknappar.

Designmässigt är katalogen en av de måste i denna lista. Det tillåter alla affiliate-marknadsförare att förvandla sin nytillverkade WordPress-webbplats till en professionell e-handelsbutik inom några klick.

Allt du behöver göra är att välja bland de fem gratis katalogmallarna – som alla redan är förkonfigurerade för maximal användarupplevelse. Innehållsreglaget är till exempel perfekt om du vill presentera produktbilder i hög upplösning.

Katalogen har också flera anmärkningsvärda funktioner, inklusive men inte begränsat till mobil respons, fotozoomning och popup-fönster med ljusboxar. Var bara försiktig när du aktiverar för många visuella funktioner eftersom de kan påverka webbplatsens prestanda negativt.

13. TablePress

Webbplats: https://premium.wpmudev.org/project/wp-smush-pro – Pris: Gratis / $ 49 per månad (WPMU DEV-medlemskap)

Smush Image Compression and Optimization – även känd som ”WP Smush” – är det mest populära mediekompressionstillägget som finns idag. Det är ett no-nonsense-plugin som kan få jobbet gjort med ett enda klick.

Gå till ‘Media’ för att komma åt plugin-programmet > ‘WP Smush’ där du enkelt kan “Bulk Smush” upp till 50 av dina bilder gratis.

Du kan betala för premiumversionen för att bulkoptimera allt annat efter 50-bildgränsen. Annars måste du komprimera var och en av dem från ditt mediebibliotek manuellt.

WP Smush fungerar genom att komprimera filstorleken på dina bilder utan att offra kvaliteten. Detta ökar belastningstiderna betydligt genom att minska den totala bandbreddförbrukningen på varje sida.

15. WP Performance Score Booster

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me