15 nydelige WordPress-temaer for skjønnhetssalonger og spa

Skjønnhet og velvære har alltid vært store forretninger. I dag blomstrer skjønnhetssalonger og spa. Et besøk i skjønnhetssalongen er en umiddelbar humørfiksing for de fleste.


For å tiltrekke og vokse et klientell, søker mange av disse salongene en online tilstedeværelse. Godt utformede nettsteder som attraktivt viser frem alle tjenestene en salong tilbyr, er en god måte for en skjønnhetssalong å annonsere seg selv på nettet. Det er mange WordPress-temaer designet spesielt for skjønnhetssalonger, spa og velværesentre. Disse temaene må være visuelt tiltalende og rike på bilder, samt tilby muligheten til å bestille avtaler på nettet eller med andre funksjoner som er spesifikke for servicenæringen.

La oss ta en titt på noen av de populære WordPress-temaene for skjønnhetssalonger, spa og velværesentre som kan gjøre dette effektivt.

Modena

Modena
Modena er et responsivt tema fra WPZoom. Den passer for små bedrifter og kan enkelt tilpasses skjønnhetssalonger. Du kan vise frem spesialtjenestene dine i lysbildefremvisningen i full bredde. De mange widgetiserte områdene på hjemmesiden lar deg konstruere et unikt design. Temaet er bygget på det kraftige Zoom-rammeverket og oppdateres regelmessig.

Innkjøpspris: 69 dollar

NANCY – Velvære, spa, skjønnhet WordPress Theme

Nancy
Nancy er et godt designet tema som hjelper deg med å fremheve spesielle tjenester og fange oppmerksomheten til en besøkende. Revolution-glidebryteren er effektiv til å vise frem tjenestene du ønsker å informere klienter om. All viktig informasjon kan plasseres i overskriften. En avtale-knapp kan legges til nettstedet, og besøkende kan fylle ut en forespørsel ved å bruke popup-skjemaet.

Innkjøpspris: $ 44

Skjønnhet – Frisørsalong, spiker, spa, mote WP-tema

Skjønnhetssalong
Beauty er et WordPress-tema som bare er tilgjengelig på Themeforest. Visual Composer, ett-klikk demo-installasjonsprogrammet og Page Builder-plugin som følger med temaet, gjør det ekstremt enkelt å bygge nettstedet ditt. Den er oversatt til mer enn et dusin språk og er WPML-kompatibel.

Innkjøpspris: 59 dollar

Beauté

Beaute
Beauté er et kraftig og vakkert tema som lar deg introdusere deg med en glidebryter på fullskjerm. Tjenester du tilbyr kan vises i galleriene. Flere fargeskjemaer og en fleksibel layout vil hjelpe deg med å tilpasse temaet. En rekke widgets er tilgjengelige, slik at du kan legge til mange funksjoner på nettstedet. Kundeavtale-skjemaet lar kundene bestille en avtale i løpet av en av de åpne avtaletidene dine og er tilgjengelig for kundene hele døgnet, slik at det fungerer ved å planlegge kunder selv når virksomheten din er stengt.

Innkjøpspris: 39 dollar

Salon

Salong Css
Salon kommer med forskjellige fargevalg, dra og slipp modulær hjemmeside, fleksibel layout og mange alternativer som kan slås av eller på. Store, vakre bilder tar tak i besøkende og trekker dem inn i spaopplevelsen, og hjelper deg med å opprette et nettsted som det er mindre sannsynlig at kunder spretter fra.

Innkjøpspris: 39 dollar

WellnessCenter Beauty Spa WordPress Theme

Velværesenter
WellnessCenter Beauty Spa WordPress Theme fra XpeedStudio er et enkelt tema på flere sider som kan brukes til god bruk av en skjønnhetssalong. Du kan bygge akkurat det nettstedet du ønsker med Visual Drag and Drop Builder, ubegrensede farger, lyse og mørke oppsett, 10 hjemmesidestiler, 3 bunntekststiler og 4 menystiler..

Innkjøpspris: 43 dollar

Skin Beauty – Beauty, Spa, Salon WordPress Theme

Hudskjønnhet
Fysioterapi- og velværesenter, yogastudioer, frisørsalong, massasjesalonger, frisørsalonger og lignende virksomheter kan prøve ut Skin Beauty WordPress-tema for nettstedet deres. Det leveres integrert med mange WooCommerce-funksjoner, for eksempel produktoppsett, kuponger og kampanjer. Spesielle behandlingsprogrammer kan vises frem i de forskjellige porteføljelayoutene.

Innkjøpspris: 59 dollar

Askepott

Askepott
Askepott er spesielt bygget for små bedrifter i skjønnhetsindustrien. Du kan vise frem en frittstående salong eller en salongkjede ved å bruke dette temaet. Et praktisk bestillingsskjema som drives av Bookly Lite er inkludert, og du kan legge det inn på hvilken som helst side på nettstedet ditt.

Innkjøpspris: 59 dollar

Spa Lab

SPa LAb
Menykortdesignet til Spa Lab lar deg pakke inn mye informasjon på nettstedet. Terapeutdetaljer, gavekortalternativer, produkter og mer kan alle vises på nettstedet. De mange tilpasningsmulighetene vil hjelpe deg med å transformere nettstedet ditt, slik at det er synkronisert med merkevaren din. Ulike former for galleripaneler og en spesiell sveveeffekt vil gjøre det mulig å surfe på nettstedet ditt.

Innkjøpspris: 59 dollar

Aqua – Spa and Beauty Responsive WooCommerce WordPress Theme

Aqua
Aqua er et elegant og helt responsivt WordPress-tema. Den er funksjonsrik og svært fleksibel. Du kan enkelt administrere reservasjoner ved å la kundene fylle ut reservasjonsforespørsler og motta dem automatisk via e-post. Ved å klikke på bekreft, mottar kunden en bekreftelse automatisk.

Innkjøpspris: 59 dollar.

Hårpleie – Kreativt flerformat WordPress-tema

Frisørsalong
Med Hårpleie kan du velge mellom mer enn 20 forskjellige hjemmesidestiler. Bakgrunnsbilder i full skjerm kan legges til hvilken som helst side eller innlegg. Tekst kan legges på parallaksebilder for å beskrive tjenestene. Du kan også legge til en tittel. WooCommerce-integrasjon gjør det mulig for deg å selge salongproduktene dine også online. Nyttige funksjoner som prissettingstabeller er inkludert.

Innkjøpspris: 59 dollar

Massasjesalong

Massasjesalong
Massasjesalong er en enkel å bruke og enkel å redigere WordPress Theme. Tilpasset innleggstype og formater vil bidra til å få informasjon til kundene. Fantastiske glidebrytere vil hjelpe deg med å dele bilder. Og temaet er WPML-klart.

Innkjøpspris: 75 dollar

Tatoveringssalong

Tatovering
Tattoo Salon kan betjene behovene til et Tattoo-studio fantastisk. Du kan vise et hvilket som helst antall tatoveringsdesign og modeller i galleriet. En nyttig bla til toppen-knappen gjør det enkelt å bla gjennom. Egendefinerte moduler leveres som hjelper med kommentarer og sosial deling.

Innkjøpspris: 75 dollar

Skjønnhetssalong

Skjønnhetssalong TM
Et fullt responsivt tema, Beauty Salon er et hyggelig og effektivt tema fra Template Monster. Du kan lage rene oppsett med malene som følger med. Kontaktskjema er inkludert og temaet er SEO Klar.

Innkjøpspris: 75 dollar

Salong – Barbershop & Tattoo WordPress Theme

Tattoo redigert
Med Salon WordPress Theme kan du opprette en webside for frisørsalongen eller tatoveringssalen og tilpasse den mye. Det er to farger skinn å velge mellom og et brukervennlig skjema for avtaler. Det kan også brukes som en nettbutikk for å selge tatoveringrekvisita og hår- og skjeggprodukter.

Innkjøpspris: 59 dollar

Å velge et tema for din skjønnhetssalong eller spa krever å forstå behovene til den typiske online kunden din og finne et design som taler til din virksomhets personlighet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map