15 prachtige WordPress-thema’s voor schoonheidssalons en spa’s

Schoonheid en welzijn zijn altijd big business geweest. Tegenwoordig blijven schoonheidssalons en spa’s floreren. Een bezoek aan de schoonheidssalon is voor de meeste mensen een onmiddellijke gemoedstoestand.


Om een ​​klantenkring aan te trekken en te laten groeien, zoeken veel van deze salons een online aanwezigheid. Goed ontworpen websites die alle services die een salon aanbiedt op een aantrekkelijke manier laten zien, is een goede manier voor een schoonheidssalon om zichzelf online te adverteren. Er zijn veel WordPress-thema’s die speciaal zijn ontworpen voor schoonheidssalons, spa’s en wellnesscentra. Deze thema’s moeten visueel aantrekkelijk zijn en rijk aan afbeeldingen, en de mogelijkheid bieden om afspraken online te boeken of met andere functies die specifiek zijn voor de dienstensector.

Laten we eens kijken naar enkele van de populaire WordPress-thema’s voor schoonheidssalons, spa’s en wellnesscentra die dit effectief kunnen doen.

Modena

Modena
Modena is een responsief thema van WPZoom. Het is geschikt voor kleine bedrijven en kan gemakkelijk worden aangepast voor schoonheidssalons. U kunt uw speciale services onder de aandacht brengen in de diavoorstelling over de volledige breedte. Met de vele widgetgebieden op de startpagina kunt u een uniek ontwerp maken. Het thema is gebouwd op het krachtige Zoom-framework en wordt regelmatig bijgewerkt.

Aankoopprijs: $ 69

NANCY – Wellness, Spa, Schoonheid WordPress Theme

Nancy
Nancy is een goed ontworpen thema waarmee u speciale services kunt benadrukken en de aandacht van een bezoeker kunt trekken. De Revolution-schuifregelaar is effectief om de services weer te geven waarover u klanten het liefst wilt informeren. Alle belangrijke informatie kan in de header worden geplaatst. Aan de website kan een afspraakknop worden toegevoegd en bezoekers kunnen via het pop-up formulier een aanvraag invullen.

Aankoopprijs: $ 44

Schoonheid – Kapsalon, Nagel, Spa, Mode WP-thema

Schoonheidssalon
Beauty is een WordPress-thema dat exclusief beschikbaar is op Themeforest. De Visual Composer, het demo-installatieprogramma met één klik en de plug-in Page Builder die bij het thema horen, maken het heel eenvoudig om uw site te bouwen. Het is vertaald in meer dan een dozijn talen en is compatibel met WPML.

Aankoopprijs: $ 59

Beauté

Beaute
Beauté is een krachtig en mooi thema waarmee je jezelf kunt voorstellen met een schuifregelaar op volledig scherm. Services die u aanbiedt kunnen in de galerijen worden getoond. Meerdere kleurenschema’s en een flexibele lay-out helpen u bij het aanpassen van het thema. Er zijn een aantal widgets beschikbaar, dus u kunt veel functies aan de website toevoegen. Met het klantafspraakformulier kunnen klanten een afspraak boeken tijdens een van uw open afspraaktijden en is 24/7 beschikbaar voor klanten, dus het werkt bij het plannen van klanten, zelfs wanneer uw bedrijf is gesloten.

Aankoopprijs: $ 39

Salon

Salon Css
Salon wordt geleverd met een verscheidenheid aan kleurenschema’s, modulaire startpagina met slepen en neerzetten, flexibele lay-out en vele opties die kunnen worden in- of uitgeschakeld. Grote, prachtige afbeeldingen grijpen bezoekers van de site en trekken ze mee in de spa-ervaring, zodat u een site kunt maken waar klanten minder snel van wegkaatsen.

Aankoopprijs: $ 39

WellnessCenter Beauty Spa WordPress Thema

Wellness centrum
WellnessCenter Beauty Spa WordPress Theme van XpeedStudio is een eenvoudig multi-concept thema van één pagina dat goed gebruikt kan worden door een schoonheidssalon. U kunt precies de site bouwen die u wilt met de Visual Drag and Drop Builder, onbeperkte kleuren, lichte en donkere lay-outs, 10 startpagina-stijlen, 3 voettekststijlen en 4 menustijlen.

Aankoopprijs: $ 43

Skin Beauty – Schoonheid, Spa, Salon WordPress Theme

Huid schoonheid
Fysiotherapie- en wellnesscentrum, yogastudio’s, kapperszaak, massagesalons, kapperszaken en soortgelijke bedrijven kunnen het Skin Beauty WordPress-thema uitproberen voor hun website. Het wordt geïntegreerd met veel WooCommerce-functies, zoals productlay-outs, kortingsbonnen en promoties. Speciale behandelprogramma’s kunnen worden getoond in de verschillende portfolio-indelingen.

Aankoopprijs: $ 59

Assepoester

Assepoester
Assepoester is speciaal gebouwd voor kleine bedrijven in de schoonheidsindustrie. Met dit thema kunt u een zelfstandige salon of een salonsketen presenteren. Een handig boekingsformulier dat wordt aangedreven door Bookly Lite is inbegrepen en u kunt het op elke pagina op uw website insluiten.

Aankoopprijs: $ 59

Spa Lab

SPa LAb
Met het menukaartontwerp van Spa Lab kunt u veel informatie op de website inpakken. Details van de therapeut, opties voor cadeaukaarten, producten en meer kunnen allemaal op de website worden weergegeven. De vele aanpassingsopties helpen je om je website te transformeren zodat deze synchroon loopt met je merk. Verschillende vormen voor galeriepanelen en een speciaal zweefeffect maken het surfen op uw website een plezier.

Aankoopprijs: $ 59

Aqua – Spa en Beauty Responsive WooCommerce WordPress Theme

Aqua
Aqua is een elegant en volledig responsief WordPress-thema. Het is rijk aan functies en zeer flexibel. U kunt reserveringen eenvoudig beheren door klanten toe te staan ​​reserveringsaanvragen in te vullen en deze automatisch per e-mail te ontvangen. Door op bevestigen te klikken, ontvangt de klant automatisch een bevestiging.

Aankoopprijs: $ 59.

Haarverzorging – Creatief multifunctioneel WordPress-thema

Kapsalon
Bij Haarverzorging kunt u kiezen uit meer dan 20 verschillende stijlen voor de startpagina. Achtergrondafbeeldingen op volledig scherm kunnen aan elke pagina of post worden toegevoegd. Er kan tekst op parallax-afbeeldingen worden gelegd om de services te beschrijven. Je kunt ook een titel over elkaar leggen. Met WooCommerce-integratie kunt u uw salonproducten ook online verkopen. Handige functies zoals prijstabellen zijn inbegrepen.

Aankoopprijs: $ 59

Massagesalon

Massagesalon
Massage Salon is een eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te bewerken WordPress-thema. Aangepast berichttype en -formaten helpen om informatie over te brengen naar klanten. Fantastische schuifregelaars helpen u bij het delen van afbeeldingen. En het thema is WPML-klaar.

Aankoopprijs: $ 75

Tatoeage Salon

Tatoeëren
Tattoo Salon kan uitstekend voorzien in de behoeften van een Tattoo studio. U kunt een onbeperkt aantal tattoo-ontwerpen en modellen in de galerij weergeven. Een handige Scroll To The Top-knop maakt browsen gemakkelijk. Er worden aangepaste widgets geleverd die helpen bij opmerkingen en sociaal delen.

Aankoopprijs: $ 75

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon TM
Een volledig responsief thema, schoonheidssalon is een aangenaam en efficiënt thema van Template Monster. U kunt duidelijke lay-outs maken met de meegeleverde sjablonen. Contactformulier is inbegrepen en het thema is SEO Ready.

Aankoopprijs: $ 75

Salon – Barbershop & Tattoo WordPress-thema

Tatoeage bewerkt
Met Salon WordPress Theme kunt u een website maken voor uw kapperszaak of tatoeagesalon en deze veel aanpassen. U kunt kiezen uit twee kleuren skins en een eenvoudig te gebruiken afsprakenformulier. Het kan ook worden gebruikt als een online winkel om tattoo-benodigdheden en haar- en baardproducten te verkopen.

Aankoopprijs: $ 59

Het kiezen van een thema voor uw schoonheidssalon of spa vereist inzicht in de behoeften van uw typische online klant en het vinden van een ontwerp dat past bij de persoonlijkheid van uw bedrijf.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me