15 superbe teme WordPress pentru saloane de înfrumusețare și spa-uri

Frumusețea și starea de bine au fost întotdeauna afaceri mari. Astăzi, saloanele de înfrumusețare și spa-urile continuă să înflorească. O vizită la salonul de înfrumusețare este o soluție de dispoziție imediată pentru majoritatea oamenilor.


Pentru a atrage și crește o clientelă, multe dintre aceste saloane caută o prezență online. Site-urile web bine proiectate, care prezintă atractiv toate serviciile pe care le oferă un salon este o modalitate bună pentru un salon de înfrumusețare să își facă publicitate online. Există multe teme WordPress concepute special pentru saloane de înfrumusețare, spa-uri și centre de wellness. Aceste teme trebuie să fie atrăgătoare vizual și bogate în imagini, precum și să ofere posibilitatea de a rezerva rezervări online sau cu alte funcții specifice industriei serviciilor..

Să aruncăm o privire la unele dintre temele populare WordPress pentru saloane de înfrumusețare, spa-uri și centre de wellness, care pot face acest lucru în mod eficient.

Modena

Modena
Modena este o temă receptivă de la WPZoom. Este potrivit pentru întreprinderile mici și poate fi adaptat ușor pentru saloanele de înfrumusețare. Puteți prezenta serviciile dvs. speciale pe prezentarea de diapozitive pe întreaga lățime. Multe zone widgetizate de pe pagina principală vă vor permite să construiți un design unic. Tema este construită pe cadrul puternic al Zoom și este actualizată periodic.

Preț de achiziție: 69 USD

NANCY – Wellness, Spa, Frumusețe Tema WordPress

Nancy
Nancy este o temă bine proiectată care vă permite să evidențiați servicii speciale și să captați atenția unui vizitator. Glisorul Revolution este eficient la prezentarea serviciilor despre care doriți cel mai mult să informați clienții. Toate informațiile importante pot fi plasate în antet. Pe site-ul web se poate adăuga un buton de întâlnire, iar vizitatorii pot completa o solicitare folosind formularul pop-up.

Preț de achiziție: 44 USD

Frumusețe – Salon de păr, unghii, spa, Tema modei WP

Salonul de infrumusetare
Frumusețea este o temă WordPress disponibilă exclusiv pe Themeforest. Visual Composer, un program de instalare demonstrativ cu un singur clic și pluginul Builder de pagini care vine cu tema face extrem de ușor să vă construiți site-ul. Este tradus în mai mult de o duzină de limbi și este compatibil cu WPML.

Preț de achiziție: 59 USD

beauté

Beaute
Beauté este o temă puternică și frumoasă care vă permite să vă prezentați cu un glisor pe ecran complet. Serviciile pe care le oferiți pot fi afișate în galerii. Scheme de culori multiple și un aspect flexibil vă vor ajuta să personalizați tema. O serie de widget-uri sunt disponibile, astfel încât să puteți adăuga multe funcții pe site-ul web. Formularul de intalnire a clientului permite clientilor sa rezerveze o intalnire in timpul uneia dintre programele dvs. de intalnire deschisa si este disponibil pentru clienti 24/7, deci functioneaza la programarea clientilor chiar si atunci cand afacerea dvs. este inchisa.

Preț de achiziție: 39 USD

Salon

Salon Css
Salon vine cu o varietate de scheme de culori, glisează și fixează pagina principală modulară, aspect flexibil și multe opțiuni care pot fi activate sau dezactivate. Imaginile mari și frumoase atrag vizitatorii site-ului și le atrag în experiența spa, ajutându-vă să creați un site pe care clienții sunt mai puțin susceptibili să-l respingă.

Preț de achiziție: 39 USD

Tema WordPress WellnessCenter Beauty Spa

Centru SPA
Tema WordPress WellnessCenter Beauty Spa de la XpeedStudio este o simplă temă multi-concept dintr-o singură pagină, care poate fi folosită bine de un salon de înfrumusețare. Puteți construi doar site-ul dorit cu Visual Drag and Drop Builder, culori nelimitate, machete de lumină și întuneric, 10 stiluri de pagină de pornire, 3 stiluri de subsol și 4 stiluri de meniu.

Preț de achiziție: 43 USD

Frumusețe pentru piele – Frumusețe, spa, salon WordPress Tema

Frumusețea pielii
Centrul de fizioterapie și wellness, studiouri de yoga, frizerie, saloane de masaj, coafuri și afaceri similare pot încerca tema Skin Beauty WordPress pentru site-ul lor web. Este integrat cu multe funcții WooCommerce, cum ar fi machete de produse, cupoane și promoții. Programele speciale de tratament pot fi prezentate în diferite machete de portofoliu.

Preț de achiziție: 59 USD

Cenușăreasă

Cenușăreasă
Cenușăreasa a fost special creată pentru întreprinderile mici din industria frumuseții. Puteți prezenta un salon autonom sau un lanț de saloane folosind această temă. Un formular de rezervare convenabil, care este alimentat de Bookly Lite este inclus și îl puteți încorpora în orice pagină de pe site-ul dvs..

Preț de achiziție: 59 USD

Laborator Spa

SPa LAb
Designul cardului de meniu al Spa Lab vă permite să împachetați o mulțime de informații pe site. Detaliile terapeutului, opțiunile cardului cadou, produsele și multe altele pot fi afișate pe site-ul web. Multe opțiuni de personalizare vă vor ajuta să vă transformați site-ul, astfel încât să fie în sincronizare cu marca dvs. Diferite forme pentru panourile galeriei și un efect special de încărcare fac din navigarea pe site-ul dvs. o plăcere.

Preț de achiziție: 59 USD

Aqua – Tema WordPress WooCommerce responsive pentru spa și frumusețe

apă
Aqua este o temă WordPress elegantă și complet receptivă. Este bogat în caracteristici și este extrem de flexibil. Puteți gestiona rezervările cu ușurință, permițând clienților să completeze cererile de rezervare și să le primească automat prin e-mail. Făcând clic pe confirmare, clientul primește automat o confirmare.

Preț de achiziție: 59 USD.

Îngrijirea părului – Tema WordPress multifuncțională creativă

Salon de păr și spa
Cu Îngrijirea părului, puteți alege dintre mai mult de 20 de stiluri de pagini de pornire diferite. Imaginile de fundal cu ecran complet pot fi adăugate la orice pagină sau postare. Textul poate fi suprapus pe imagini paralaxe pentru a descrie serviciile. De asemenea, puteți suprapune un titlu. Integrarea WooCommerce vă permite să vindeți și produsele de salon online. Sunt incluse funcții utile precum tabelele de prețuri.

Preț de achiziție: 59 USD

Salon de masaj

Salon de masaj
Salon de masaj este un mod ușor de utilizat și ușor de editat Tema WordPress. Tipurile și formatele de post personalizate vor ajuta la obținerea de informații către clienți. Glisoarele fantastice vă vor ajuta să împărtășiți imagini, iar tema este pregătită pentru WPML.

Preț de achiziție: 75 USD

Salon de tatuaje

Tatuaj
Salonul de tatuaje poate satisface splendid nevoile unui studio de tatuaje. Puteți afișa orice număr de modele și modele de tatuaje în galerie. Un buton derulant în sus pentru a face ușor navigarea. Sunt oferite widget-uri personalizate care ajută la comentarii și la partajarea socială.

Preț de achiziție: 75 USD

Salon de infrumusetare

Salon de înfrumusețare TM
O temă pe deplin sensibilă, Salonul de înfrumusețare este o temă plăcută și eficientă de la Templul Monstru. Puteți realiza machete curate cu șabloanele furnizate. Formularul de contact este inclus, iar tema este SEO Ready.

Preț de achiziție: 75 USD

Salon – frizerie & Tatuaj WordPress Tema

Tattoo editat
Cu Salon WordPress Theme, puteți crea un site web pentru magazinul tău de frizerie sau salon de tatuaj și să-l personalizezi foarte mult. Există două piele de culoare din care să alegeți și un formular de întâlniri ușor de utilizat. Poate fi folosit și ca magazin online pentru a vinde articole de tatuaj și produse pentru păr și barbă.

Preț de achiziție: 59 USD

Alegerea unei teme pentru salonul dvs. de înfrumusețare sau spa necesită înțelegerea nevoilor clientului dvs. online tipic și găsirea unui design care să vorbească cu personalitatea afacerii dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map