15 Teme minimaliste foarte eficiente pentru WordPress

Aveți nevoie de o temă excelentă pentru a vă înfățișa conținutul minunat? O temă care nu distrage vizitatorul de conținutul dvs., ci mai degrabă accentuează concentrarea pe conținut. Orice astfel de temă are, în general, un indiciu de minimalism în designul său.


O temă minimă poate părea simplă, dar ai încredere în mine când poți produce conținut de înaltă calitate, este cel mai bun prieten al tău. Vă voi ajuta să găsiți o temă minimă proprie, cu un rotunjire a temelor minime mai bune lansate în ultimele două luni.

Reflex

Reflexpbm &

O temă destinată agențiilor / oamenilor și firmelor creative. Această temă minimalistă și modernă oferă structura ideală pentru a afișa orice formă de muncă creativă.

Reflexul poate fi modificat cu Ebor Drag & Drop Builder și cele 8 variante de acasă disponibile la achiziționarea acestei teme. Tema oferă, de asemenea, asistență WPML, instalări cu 1 clic, un slider revoluționar și o versiune pentru tema copil pentru personalizatorul avid.

Mai multe detalii & download-uri

secundant

Backer &

Backer este o platformă nemaipomenită pentru a lansa un site web de crowdfunding. Această temă minimală ajută investitorul să găsească proiecte pentru a investi și antreprenorii să caute finanțare. Backer funcționează cu pluginul Ignition Deck pentru a vă oferi o platformă puternică de crowdfunding pentru o serie de nișe precum tehnologie, caritate, muzică și modă.

Tema este încărcată cu o mulțime de opțiuni de personalizare și un cursor de revoluție gratuit în valoare de 18 $. Iar când vine vorba de funcționalitatea principală a furnizării unei structuri pentru afișarea proiectelor, această temă o realizează cu grile de proiecte neadecvate.

Mai multe detalii & download-uri

Nouă eră

Nouă eră&

Newera este construit în jurul a două machete de portofoliu la fel de uimitoare. Poate fi utilizat pentru un site web corporativ sau orice site web care necesită un afișaj în stil de portofoliu.

O temă creată pentru afaceri cu pagini personalizate pentru secțiuni Despre, Contact și prețuri. Un constructor de pagini vizuale pentru a personaliza designul din partea frontală fără a edita niciun cod. Revoluția slider gratuită oferită ca parte a acestui pachet tematic poate crea efecte de tranziție nemaipomenite. Tema oferă, de asemenea, opțiuni pentru încorporarea video și animații pe site-ul dvs. web.

Mai multe detalii & download-uri

BlackMag

BlackMag &

O temă curată și modernă dezvoltată pentru bloguri, ziare și site-uri de recenzie. Tema vine cu toate caracteristicile necesare pentru o temă de revistă și este încărcată cu meniuri de navigare, sisteme de revizuire integrate, încorporate pe like-uri & views counter și este gata de traducere.

Există două machete de lățime diferite, dintre care puteți alege și un mega meniu cu 4 poziții pentru a-l utiliza. Tema oferă varietate cu 5 stiluri de blog și 3 stiluri de postare. BlackMag are 9 widget-uri cu care să se joace, fiecare adăugând caracteristicile acestei puternice teme.

Mai multe detalii & download-uri

NYX

Nyx &

Un design minimalist, cu o funcționalitate multifuncțională. Poate fi utilizat de către întreprinderi pe mai multe verticale diferite. NYX este compatibil cu WooCommerce, deci creează o temă excelentă, dacă sunteți în căutarea unei teme pentru un site web de comerț electronic.

Tema este, de asemenea, încărcată cu Bookly, care este un instrument de rezervare ușor de utilizat pentru un site care furnizează un site web. Tema este gata de traducere și oferă un manager de evenimente extrem de util.

Mai multe detalii & download-uri

Fotografie

Fotografie&

Fotografia este o altă temă a fotografiei retinei, cu un design curat, minimalist și plat. Tema vine cu lățime completă și opțiuni de stil în cutie.

Tema oferă 3 machete de portofoliu și 2 machete diferite de blog. Foto oferă mai multe widget-uri personalizate, șabloane de pagini și tipuri de postări.

Mai multe detalii & download-uri

Atjeh

Ajeth &

O temă de portofoliu creativ pentru agenții, freelanceri, corporații și artiști. Utilizați personalizatorul live și trageți & drop-builder pentru a personaliza tema după bunul plac.

Tema oferă, de asemenea, opțiune personalizată de încărcare a logo-ului și un generator de coduri scurte.

Mai multe detalii & download-uri

Fapte

fapte&

O temă WordPress flexibilă și minimă, cu opțiuni de creare a site-urilor corporate, creative și fotografice. Facts este o temă multilingvă pregătită pentru mobil, cu un compozitor vizual și un glisor de strat. Tema folosește 8 machete de pagini și 6 opțiuni ale barei laterale pentru a oferi utilizatorului mai multă personalizare.

Mai multe detalii & download-uri

Concluzie

Așa că am acoperit 15 teme minunate pentru tine; aceste teme pot fi utilizate pentru reviste, bloguri personale, site-uri corporative, agenții creative și fotografi. Nu există o singură verticală care să nu poată folosi minimalismul în beneficiul tău.

Dacă conținutul dvs. este nemaipomenit, ar trebui să luați în considerare utilizarea unuia dintre aceste teme minime WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me