15 teme WordPress pentru crearea de site-uri mobile gata

Statisticile recente din Regatul Unit arată un fapt interesant (și nu atât de surprinzător).


Numărul persoanelor care accesează internetul folosind smartphone-uri (33%) a depășit numărul persoanelor care utilizează laptopuri (30%) pentru a accesa Internetul.

Nu numai asta, dar timpul petrecut pe smartphone-uri a crescut și el. Majoritatea oamenilor din Marea Britanie petrec aproximativ două ore pe zi pe smartphone-urile lor. Multe cifre ca aceasta arată clar că există o schimbare distinctă către dispozitivele mobile și smartphone-urile. Mobilele sunt însoțitorii constanți la două treimi din populația adultă din Regatul Unit.

Toate aceste fapte pentru Marea Britanie sunt cel mai probabil adevărate pentru restul lumii.

Mobilele au schimbat modul în care comunicăm și facem afaceri.

Deoarece utilizarea mobilă este atât de comună, este important ca site-urile să fie accesibile și să fie afișate atractiv pe ecrane mai mici. Deci, nu mai este o opțiune pentru ca temele WordPress să nu fie compatibile cu telefoanele mobile. În schimb, acestea trebuie să fie receptive și să se reducă perfect la toate dispozitivele. Iar dezvoltatorii au văzut rapid tendințele și temele de design care răspund.

Există peste 5000 de teme responsive doar pe ThemeForest. Am ales 15 teme care sunt populare pentru un aspect rapid.

Erou

Erou

Hero este o temă simplă de utilizat și extrem de funcțională. A fost testat pe mai multe dispozitive și funcționează perfect pe telefoane mobile.

Sistemul de galerie tactil, PhotoSwipe este inclus în temă. Vizitatorii pot atinge și glisa ecranul dispozitivului mobil pentru a vedea imaginile din galeria dvs. fără efort. Designul complet receptiv vă asigură că fiecare element, inclusiv formulare, câmpuri, meniuri și conținut încorporat, se pot mărim perfect perfect pentru dispozitivele cu ecran mic.

Vibrant

Vibrant

O temă ușoară și minimalistă, Vibrant include și PhotoSwipe în caracteristicile sale de temă.

Are un design lichid și funcții de meniu standout care facilitează navigarea pe dispozitivele mobile. Vibrantul poate servi drept casă mobilă pentru afacerea dvs. De asemenea, se poate dubla ca temă exclusivă pentru site-ul dvs. WordPress existent.

Aură

Aură

Aura este complet pregătită pentru retină. Pictogramele FontAwesome, pictogramele 370 de imagini și pictogramele pregătite pentru retină pot fi folosite pentru a afișa conținutul corect.

Funcțiile prietenoase mobile includ detecție mobilă și desktop, plugin de redirecționare mobilă, meniu glisant la stânga și la dreapta, precum și multe funcții optimizate la atingere. Citirea blogurilor este o experiență plăcută, deoarece formatul postului este bine acceptat.

Atingere

Atingere

Puteți utiliza Touch pentru a configura o instalare secundară WordPress doar pentru utilizatorii de dispozitive mobile sau puteți face o instalare WordPress complet nouă pentru site-ul dvs. web.

Un formular de contact conceput în mod unic care poate fi validat este o caracteristică de excepție a acestei teme. Este la fel de mobil prietenos, deoarece este complet receptiv și gata de retină.

Metroul

Metro Premium Mobile

Panoul de opțiuni de administrare al Metro Theme și editorul de coduri scurte mobile vă vor ajuta să personalizați tema pentru telefoane mobile. Puteți crea plăci mobile și le puteți asambla în diferite moduri pentru un aspect unic. Aspectul mobil poate fi vizualizat atât în ​​peisaj, cât și în portret, pe toate dispozitivele mobile..

Mobiliza

Mobilizați 1

Mobilizeză este versiunea WordPress a șablonului mobil HTML cel mai vândut al ThemeForest. Este construit cu jQuery. Pagina principală oferă un cursor sensibil la atingere cu 24 de tranziții. Deci, puteți utiliza cu adevărat pagina principală pentru a împacheta o mulțime și pentru a o face ușor accesibilă de pe dispozitive portabile.

Tema WordPress sensibilă

sensibil

Theme responsive WordPress este o temă gratuită cu reacție de la CyberChimps, care funcționează uimitor de bine pe computere desktop, pe mobil și pe tablete.

A fost descărcat de peste 1,5 milioane de ori. Antetul personalizat permite cu ușurință încărcarea siglelor și tema se integrează bine cu rețelele de socializare. Tema este potrivită pentru telefoane mobile.

Pagina mea mobilă V3 Tema WordPress

Pagina mea mobilă V3

Navigarea fluidă, imaginile și videoclipurile flexibile, precum și galeria receptivă și prezentarea de diapozitive sunt caracteristicile care fac din mobilul meu o temă preferată WordPress pentru ecrane mici. Puteți avea o temă WordPress diferită pentru desktop și puteți instala tema mobilă pe mobil. Apoi, folosind un plugin de comutator mobil, puteți afișa tema desktop utilizatorilor desktop și tema My Mobile către utilizatorii de telefonie mobilă.

Bauhaus

Bahaus

Bauhaus oferă un aspect plat, modern. Este flexibil și poate fi modificat cu ușurință pentru a păstra linia cu imaginea de marcă.

Este ușor și vine la pachet cu o interfață curată care ușurează vizitatorului navigarea site-ului intuitiv.

Magazin mobil

Magazin mobil

Magazinul mobil provine de la WPtouch Pro și este conceput special pentru telefoane mobile, în special pentru WooCommerce. Aceasta este tema de ales dacă doriți să vindeți ceva online. Verificarea unei pagini, pagina produsului multi touch, meniul off-panvas și suportul coșului fac din această temă o experiență plăcută de cumpărături pentru vizitatori.

Agil

Agil

Cu Nimble, vizitatorii nu vor mai trebui să facă zoom și să deruleze în timp ce navighează pe site-ul dvs. pe un mobil. Simplu și profesionist, Nimble este perfect receptiv și prietenos mobil.

corporativ

corporativ

Corporate este o temă de afaceri WordPress care răspunde pe deplin și acceptă toate dispozitivele. Meniul mobil off canvas ajută la utilizarea eficientă a spațiului ecranului. Este potrivit pentru corporații, freelanceri și agenții care caută să își dezvolte afacerile.

Aegaeus

Aegaeus

Aegaeus este o temă WordPress de afaceri din Mojo Themes. Este proaspăt și modern și se potrivește oricărui dispozitiv. Vine cu culori nelimitate și puteți face un site atractiv cu această temă.

Imagina

Imagina

ThemeFuse a utilizat abordarea web de proiectare responsivă pentru a proiecta Envision. Aceasta înseamnă că vizitatorii dvs. nu trebuie să deruleze prea mult pe site-ul dvs. web și nu există prea multe redimensionări implicate. Toate elementele de conținut – text, imagini, pictograme și grafică – vor fi clare pe toate dimensiunile ecranului.

Mobit

Mobit

Mobit este complet personalizabil și puteți schimba aproape tot ceea ce vedeți. Puteți utiliza o culoare nelimitată. Tema a fost testată pe Android, iOS și Windows Mobile 8. Suportul pentru retină și funcțiile complet responsive fac din aceasta o temă prietenoasă pentru mobil.

Actualizări mobile prietenoase

Google clasează site-urile web cu un algoritm care include parțial cât de mobil este site-ul dvs. Site-urile care au pagini mobile utilizabile vor fi în mod natural mai mari. Aceasta înseamnă că este o necesitate ca utilizatorii de telefonie mobilă să poată vizualiza site-ul dvs. confortabil. Oricare dintre temele de mai sus vă poate ajuta în acest sens.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map