15 WordPress-teman för att skapa mobila färdiga webbplatser

Ny statistik från Storbritannien ger upphov till ett intressant (och inte så förvånande) faktum.


Antalet personer som använder Internet via smartphones (33%) har överträffat antalet personer som använder bärbara datorer (30%) för att få tillgång till Internet.

Inte bara det utan också tiden för smartphones har ökat. De flesta människor i Storbritannien tillbringar cirka två timmar dagligen på sina smartphones. Många siffror som detta gör det klart att det finns en tydlig förskjutning mot mobila enheter och smartphones. Mobiler är de ständiga följeslagare till två tredjedelar av den vuxna befolkningen i Storbritannien.

Alla dessa fakta för Förenade kungariket är sannolikt sanna för resten av världen.

Mobiler har förändrat vårt sätt att kommunicera och göra affärer.

Eftersom mobilanvändning är så vanlig är det viktigt att webbplatser är tillgängliga och visas attraktivt på mindre skärmar. Så det är inte längre ett alternativ för WordPress-teman att inte vara kompatibla med mobiler. Istället måste de vara lyhörda och dimensionera perfekt på alla enheter. Och utvecklare har varit snabba att se trenden och designtema som är lyhörda.

Det finns över 5000 lyhörda teman på ThemeForest ensam. Jag har valt 15 teman som är populära för en snabb titt.

Hjälte

Hjälte

Hero är ett enkelt att använda och mycket funktionellt tema. Det har testats i stort på flera enheter och fungerar perfekt på mobiler.

Det touch-aktiverade gallerisystemet PhotoSwipe ingår i temat. Besökare kan röra och dra sin skärm för mobilenheter för att enkelt se bilderna i ditt galleri. Den helt lyhörda designen ser till att alla element, inklusive former, fält, menyer och inbäddat innehåll, kan alla storlekar perfekt till små skärmenheter.

Vibrerande

Vibrerande

Vibrant är ett lätt och minimalistiskt tema och inkluderar PhotoSwipe i dess temafunktioner.

Den har en vätskeformad design och enastående menyfunktioner som gör navigering på mobila enheter lätt. Vibrant kan fungera som ett husbil för ditt företag. Det kan också fungera som endast ett mobiltema för din befintliga WordPress-webbplats.

Aura

Aura

Aura är helt näthinn redo. FontAwesome-ikoner, 370 bildikoner och Retina-klara ikoner kan alla användas för att visa innehåll snyggt.

Mobilvänliga funktioner inkluderar mobil och stationär upptäckt, mobil omdirigering plugin, höger meny för höger och höger samt många touchoptimerade funktioner. Att läsa bloggar är en trevlig upplevelse eftersom inläggsformatet stöds väl.

Rör

Rör

Du kan använda Touch för att ställa in en sekundär WordPress-installation för endast användare av mobilen, eller så kan du göra en helt ny WordPress-installation för din webbplats.

Ett unikt utformat kontaktformulär som kan valideras är en framstående funktion i detta tema. Den är lika helt mobilvänlig som den är helt lyhörd och näthinneklar.

Metro

Metro Premium Mobile

Panelen Adminalternativ för Metro Theme och den mobila kortkodredigeraren hjälper dig att anpassa temat för mobiler. Du kan skapa mobila plattor och montera dem i olika mode för ett unikt utseende. Mobillayouten kan ses både i liggande och porträttvy på alla mobila enheter..

Mobilisera

Mobilisera 1

Mobilize är WordPress-versionen av ThemeForests mest sålda HTML-mobilmall. Det är byggt med jQuery. Hemsidan har en touch-optimerad responsiv reglage med 24 övergångar. Så du kan verkligen använda hemsidan för att packa in mycket och göra den lättillgänglig från handhållna enheter.

Responsive WordPress Theme

Mottaglig

Responsive WordPress Theme är ett gratis responsivt tema från CyberChimps som fungerar otroligt bra på stationära datorer, mobiler och surfplattor.

Det har laddats ner mer än 1,5 miljoner gånger. Den anpassade rubriken gör det enkelt att ladda upp logotyper och temat integreras väl med sociala nätverk. Temat passar bra för mobiler.

My Mobile Page V3 WordPress Theme

Min mobilsida V3

Fluid Navigation, flexibla bilder och videor och lyhörda gallerier och bildspel är funktionerna som gör My Mobile till ett favorit WordPress-tema för små skärmar. Du kan ha ett annat WordPress-tema för ditt skrivbord och installera My Mobile Theme på din mobil. Sedan kan du med hjälp av en mobil switcher-plugin visa skrivbordsteman för stationära användare och My Mobile-tema för mobilanvändare.

Bauhaus

Bahaus

Bauhaus har en platt, modern look. Det är flexibelt och kan enkelt ändras så att det överensstämmer med din varumärkesimage.

Det är lätt och levereras packat med ett rent gränssnitt som gör det enkelt för besökaren att navigera på webbplatsen intuitivt.

Mobilbutik

Mobilbutik

Mobilbutiken kommer från WPtouch Pro och är designad specifikt för mobiler, och särskilt för WooCommerce. Detta är temat att välja om du vill sälja något online. En sida till kassan, multi touch produktsida, meny utanför duk och vagnstöd gör detta tema till en trevlig shoppingupplevelse för besökare.

Vig

Vig

Med Nimble kommer besökarna inte längre att behöva zooma och bläddra när de surfar på din webbplats på en mobil. Enkel och professionell, Nimble är perfekt lyhörd och mobilvänlig.

Företags

Företags

Företag är ett WordPress-affärsteman som är fullt lyhörd och stöder alla enheter. Den off-canvas mobila menyn hjälper till med effektiv användning av skärmutrymme. Det passar bra för företag, frilansare och byråer som vill växa sina affärer.

Aegaeus

Aegaeus

Aegaeus är ett WordPress-tema från Mojo-teman. Den är fräsch och modern och passar alla enheter. Det kommer med obegränsade färger och du kan skapa en attraktiv webbplats med detta tema.

Envision

Envision

ThemeFuse har använt Responsive Web Design Approach för att utforma Envision. Detta betyder att dina besökare inte behöver bläddra för mycket på din webbplats och att det inte är mycket storleksändring. Allt innehållselement – text, bilder, ikoner och grafik – kommer att vara skarpt i alla skärmstorlekar.

Mobit

Mobit

Mobit är helt anpassningsbar och du kan ändra nästan allt du ser. Du kan använda obegränsad färg. Temat har testats på Android, iOS och Windows Mobile 8. Retina-support och helt responsiva funktioner gör detta till ett mobilvänligt tema.

Mobilvänliga uppdateringar

Google rankar webbplatser med en algoritm som delvis inkluderar hur mobilvänlig din webbplats är. Webbplatser som har användbara mobilsidor rankas naturligtvis högre. Det betyder att det är en nödvändighet att mobilanvändare kan se din webbplats bekvämt. Några av teman ovan kan hjälpa dig med detta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me