15 WordPress-thema’s om mobiele sites te maken

Recente statistieken uit het Verenigd Koninkrijk werpen een interessant (en niet zo verrassend) feit op.


Het aantal personen dat toegang heeft tot internet met smartphones (33%) heeft het aantal personen dat laptops gebruikt (30%) om toegang te krijgen tot het internet overtroffen.

Niet alleen dat, maar ook de tijd besteed aan smartphones is toegenomen. De meeste mensen in het VK brengen dagelijks ongeveer twee uur door op hun smartphones. Veel van dit soort cijfers maken duidelijk dat er een duidelijke verschuiving is naar mobiele apparaten en smartphones. Mobieltjes zijn de constante metgezellen van tweederde van de volwassen bevolking in het Verenigd Koninkrijk.

Al deze feiten voor het VK gelden waarschijnlijk ook voor de rest van de wereld.

Mobiele telefoons hebben de manier veranderd waarop we communiceren en zaken doen.

Omdat mobiel gebruik zo gewoon is, is het belangrijk dat websites toegankelijk zijn en aantrekkelijk worden weergegeven op kleinere schermen. Het is dus geen optie meer voor WordPress-thema’s om niet compatibel te zijn met mobiele telefoons. In plaats daarvan moeten ze responsief zijn en perfect verkleinen voor alle apparaten. En ontwikkelaars hebben snel de trend- en ontwerpthema’s gezien die responsief zijn.

Alleen al op ThemeForest zijn er meer dan 5000 responsieve thema’s. Ik heb 15 thema’s gekozen die populair zijn voor een snelle blik.

Held

Held

Hero is een eenvoudig te gebruiken en zeer functioneel thema. Het is uitgebreid getest op meerdere apparaten en werkt perfect op mobiele telefoons.

Het aanraakgevoelige galerij-systeem PhotoSwipe is opgenomen in het thema. Bezoekers kunnen het scherm van hun mobiele apparaat aanraken en vegen om de afbeeldingen in uw galerij moeiteloos te bekijken. Het volledig responsieve ontwerp zorgt ervoor dat elk element, inclusief formulieren, velden, menu’s en ingesloten inhoud, allemaal perfect kan worden verkleind tot apparaten met een klein scherm.

Levendig

Levendig

Een licht en minimalistisch thema, Vibrant bevat ook PhotoSwipe in zijn themafuncties.

Het heeft een vloeiend ontwerp en opvallende menufuncties die navigatie op mobiele apparaten gemakkelijk maken. Vibrant kan dienen als stacaravan voor uw bedrijf. Het kan ook worden gebruikt als een mobiel thema voor uw bestaande WordPress-website.

Aura

Aura

Aura is volledig klaar voor het netvlies. FontAwesome-pictogrammen, 370 afbeeldingspictogrammen en pictogrammen die gereed zijn voor Retina kunnen allemaal worden gebruikt om inhoud netjes weer te geven.

Mobielvriendelijke functies zijn onder meer detectie van mobiele apparaten en desktops, plug-in voor mobiel omleiden, links en rechts swipe-menu en vele aanraakgevoelige functies. Blogs lezen is een prettige ervaring omdat het postformaat goed ondersteund wordt.

Raak aan

Raak aan

U kunt Touch gebruiken om een ​​secundaire WordPress-installatie in te stellen voor gebruikers die alleen mobiel zijn, of u kunt een geheel nieuwe WordPress-installatie voor uw website maken.

Een uniek ontworpen contactformulier dat kan worden gevalideerd, is een opvallende functie van dit thema. Het is net zo mobielvriendelijk als volledig responsief en netvliesklaar.

Metro

Metro Premium Mobile

Het Admin-optiepaneel van Metro Theme en de mobiele shortcode-editor helpen u het thema voor mobiele telefoons aan te passen. U kunt mobiele tegels maken en deze op verschillende manieren in elkaar zetten voor een unieke look. De mobiele lay-out kan zowel in landschaps- als portretweergave perfect worden bekeken op alle mobiele apparaten.

Mobiliseren

Mobiliseren 1

Mobilize is de WordPress-versie van de bestverkopende mobiele HTML-sjabloon van ThemeForest. Het is gebouwd met jQuery. De startpagina heeft een voor aanraking geoptimaliseerde responsieve schuifregelaar met 24 overgangen. U kunt de startpagina dus echt gebruiken om veel in te pakken en gemakkelijk toegankelijk te maken vanaf handheld-apparaten.

Responsief WordPress-thema

Snel reagerend

Responsive WordPress Theme is een gratis responsive thema van CyberChimps dat verbazingwekkend goed werkt op desktops, mobiele telefoons en tablets.

Het is meer dan 1,5 miljoen keer gedownload. De aangepaste koptekst maakt het gemakkelijk om logo’s te uploaden en het thema kan goed worden geïntegreerd met sociale netwerken. Het thema past goed bij mobiele telefoons.

Mijn mobiele pagina V3 WordPress Theme

Mijn mobiele pagina V3

Vloeiende navigatie, flexibele afbeeldingen en video’s en responsieve galerij en diavoorstelling zijn de functies die My Mobile tot een favoriet WordPress-thema maken voor kleine schermen. U kunt een ander WordPress-thema voor uw bureaublad hebben en My Mobile Theme op uw mobiel installeren. Vervolgens kunt u met behulp van een plug-in voor mobiele switches het bureaubladthema weergeven voor desktopgebruikers en het thema Mijn mobiel voor mobiele gebruikers.

Bauhaus

Bahaus

Bauhaus heeft een platte, moderne uitstraling. Het is flexibel en kan eenvoudig worden aangepast om in lijn te blijven met uw merkimago.

Het is lichtgewicht en wordt geleverd met een schone interface die het de bezoeker gemakkelijk maakt om intuïtief door de site te navigeren.

Mobiele winkel

Mobiele winkel

Mobile Store is afkomstig van WPtouch Pro en is speciaal ontworpen voor mobiele telefoons, en met name voor WooCommerce. Dit is het thema dat je moet kiezen als je iets online wilt verkopen. Afrekenen op één pagina, multi-touch productpagina, off-canvas menu en winkelwagenondersteuning maken dit thema een aangename winkelervaring voor bezoekers.

Wendbaar

Wendbaar

Met Nimble hoeven bezoekers niet langer te zoomen en te scrollen terwijl ze op uw mobiel op uw website browsen. Eenvoudig en professioneel, Nimble is perfect responsief en mobielvriendelijk.

Corporate

Corporate

Corporate is een WordPress-bedrijfsthema dat volledig responsief is en alle apparaten ondersteunt. Het off-canvas mobiele menu helpt bij het effectief gebruik van de schermruimte. Het past goed bij bedrijven, freelancers en bureaus die hun bedrijf willen laten groeien.

Aegaeus

Aegaeus

Aegaeus is een zakelijk WordPress-thema van Mojo Themes. Het is fris en modern en past op elk apparaat. Het wordt geleverd met onbeperkte kleuren en u kunt een aantrekkelijke website maken met dit thema.

Zich voorstellen

Zich voorstellen

ThemeFuse heeft de Responsive Web Design Approach gebruikt om Envision te ontwerpen. Dit betekent dat uw bezoekers niet teveel hoeven te scrollen op uw website en dat er niet veel aanpassing nodig is. Alle inhoudselementen – tekst, afbeeldingen, pictogrammen en afbeeldingen – zijn scherp op alle schermformaten.

Mobit

Mobit

Mobit is volledig aanpasbaar en je kunt bijna alles wat je ziet veranderen. Je kunt onbeperkt kleur gebruiken. Het thema is getest op Android, iOS en Windows Mobile 8. Retina-ondersteuning en volledig responsieve functies maken dit een mobielvriendelijk thema.

Mobielvriendelijke updates

Google rangschikt websites met een algoritme dat gedeeltelijk aangeeft hoe mobielvriendelijk uw site is. Sites met bruikbare mobiele pagina’s zullen natuurlijk hoger scoren. Dit betekent dat mobiele gebruikers uw website comfortabel moeten kunnen bekijken. Elk van de bovenstaande thema’s kan u hierbij helpen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map