15 zeer effectieve minimalistische thema’s voor WordPress

Heb je een geweldig thema nodig om je geweldige inhoud weer te geven? Een thema dat de bezoeker niet afleidt van jouw content, maar juist de focus op content benadrukt. Een dergelijk thema heeft over het algemeen een vleugje minimalisme in zijn ontwerp.


Een minimaal thema ziet er misschien eenvoudig uit, maar geloof me als je inhoud van hoge kwaliteit kunt produceren, het is je beste vriend. Ik zal je helpen een eigen minimaal thema te vinden met een overzicht van de betere minimale thema’s die de afgelopen twee maanden zijn uitgebracht.

Reflex

Reflexpbm &

Een thema ontworpen voor creatieve bureaus / mensen en bedrijven. Dit minimalistische en moderne thema biedt de ideale structuur om elke vorm van creatief werk weer te geven.

Reflex kan worden gewijzigd met Ebor Drag & Drop Builder en de 8 huisvarianten die beschikbaar zijn bij aankoop van dit thema. Het thema biedt ook WPML-ondersteuning, installaties met 1 klik, een revolutieschuifregelaar en een kindthema-versie voor de enthousiaste aanpasser.

Meer details & downloads

Steun

steun &

The Backer is een geweldig platform om een ​​crowdfunding-website te starten. Dit minimale thema helpt investeerders om projecten te vinden om te investeren en ondernemers om financiering te zoeken. Backer werkt met Ignition Deck-plug-in om een ​​krachtig crowdfundingplatform te bieden voor een aantal niches zoals technologie, liefdadigheid, muziek en mode.

Het thema zit boordevol aanpassingsopties en een gratis revolutieschuif ter waarde van $ 18. En als het gaat om de primaire functionaliteit van het bieden van een structuur om projecten weer te geven, bereikt dit thema dit met unieke projectrasters.

Meer details & downloads

Nieuw tijdperk

Nieuw tijdperk&

Newera is gebouwd rond twee even verbluffende portfolio-indelingen. Het kan worden gebruikt voor een bedrijfswebsite of elke website waarvoor een portfolio-achtige weergave vereist is.

Een thema dat is gemaakt voor bedrijven met aangepaste pagina’s voor de secties Over, Contact en Prijzen. Een visuele paginabuilder om het ontwerp vanaf de voorkant aan te passen zonder code te bewerken. Gratis Slider Revolution aangeboden als onderdeel van dit themapakket kan geweldige overgangseffecten creëren. Het thema biedt ook opties voor het insluiten van video’s en animaties op uw website.

Meer details & downloads

BlackMag

BlackMag &

Een schoon, modern thema ontwikkeld voor blogs, kranten en beoordelingswebsites. Het thema wordt geleverd met alle functies die nodig zijn voor een tijdschriftthema en is geladen met navigatiemenu’s, geïntegreerde beoordelingssystemen, ingebouwde likes & views teller en is klaar voor vertaling.

Er zijn twee verschillende breedtelay-outs beschikbaar om uit te kiezen en een megamenu met 4 posities om het in te gebruiken. Het thema biedt variatie met 5 blogstijlen en 3 enkele berichtstijlen. BlackMag heeft 9 widgets om mee te spelen, die elk bijdragen aan de functies van dit krachtige thema.

Meer details & downloads

NYX

Nyx &

Een minimalistisch ontwerp met een multifunctionele functionaliteit. Het kan worden gebruikt door bedrijven in een aantal verschillende branches. NYX is compatibel met WooCommerce, dus het zorgt voor een geweldig thema, als je op zoek bent naar een thema voor een eCommerce-website.

Het thema zit ook vol met Bookly, een eenvoudig te gebruiken boekingstool voor een dienstverlenende website. Het thema is klaar voor vertaling en biedt een uiterst nuttige evenementenmanager.

Meer details & downloads

Foto

Foto&

Foto is een ander retina-fotografiethema met een schoon, minimalistisch en plat ontwerp. Het thema wordt geleverd met opties voor volledige breedte en boxed-stijl.

Het thema biedt 3 portfolio-indelingen en 2 verschillende bloglay-outs. Foto biedt meerdere aangepaste widgets, paginasjablonen en berichttypen.

Meer details & downloads

Atjeh

Ajeth &

Een creatief portfoliothema voor bureaus, freelancers, bedrijven en kunstenaars. Gebruik live aanpasser en sleep & drop page builder om het thema naar wens aan te passen.

Het thema biedt ook een aangepaste uploadoptie voor logo’s en een korte codegenerator.

Meer details & downloads

Feiten

feiten &

Een flexibel, minimaal WordPress-thema met opties om zakelijke, creatieve en fotografiewebsites te maken. Facts is een mobiel, meertalig thema met een visuele componist en een laagschuifregelaar. Het thema heeft 8 paginalay-outs en 6 zijbalkopties om de gebruiker meer aanpasbaarheid te bieden.

Meer details & downloads

Conclusie

Dus ik heb 15 geweldige thema’s voor je behandeld; deze thema’s kunnen worden gebruikt voor tijdschriften, persoonlijke blogs, bedrijfswebsites, creatieve bureaus en fotografen. Er is geen enkele verticaal die minimalisme niet in uw voordeel kan gebruiken.

Als je inhoud geweldig is, overweeg dan om een ​​van deze minimale WordPress-thema’s te gebruiken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me