17 Facebook-plug-ins voor WordPress-integratie

Volgen van sociale media is een uiterst belangrijk aspect van het onderhouden van een succesvolle blog of website. WordPress heeft een aantal plug-ins waarmee u uw sociale fan kunt laten groeien met een scala aan services en plug-ins.


Facebook heeft meer dan een miljard gebruikers.

Hoe kunt u hiervan profiteren om het verkeer van uw website te verbeteren en uw lezerspubliek te vergroten?

Er is een overvloed aan plug-ins die de verschillende elementen van Facebook aan je WordPress toevoegen. Je kunt een likes-teller, een Facebook-content locker, een Facebook-korting voor likes-optie en nog veel meer op je WordPress-site toevoegen.

 

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een aangepaste WP-plug-in?
WHSR is nu partner van Codeable.io om gebruikers te helpen die professionele WP-ontwikkelings- / aanpassingsservices nodig hebben.

Vul dit aanvraagformulier in om een ​​gratis offerte te ontvangen.

Laten we eens kijken naar een paar plug-ins die u zouden moeten helpen bij het integreren van Facebook in uw WordPress-website.

# 1: Ultieme Facebook

Ultimate1

Waarschijnlijk de beste plug-in die er is om Facebook te integreren in uw WordPress-website. Gebruik deze plug-in om in te loggen op Facebook en gebruikers in staat te stellen zich te registreren met hun Facebook-gegevens. Het WordPress-lidmaatschapsprofiel kan automatisch worden gevuld met gegevens die zijn opgeslagen op het Facebook-profiel van een gebruiker.

De plug-in biedt eenvoudig automatisch posten. Opmerkingen, vind-ik-leuks en verzendknoppen kunnen eenvoudig met weinig moeite aan uw WordPress-site worden toegevoegd. De plug-in heeft alle denkbare aanpassingsmogelijkheden om Like te plaatsen & Verzendknoppen op berichten, pagina’s, aangepaste berichttypen of met beschikbare shortcodes.

Ultimate2

U kunt widgets zoals boxen en shortcodes toevoegen om evenementen en albums te integreren. De activiteitenfeed kan worden gebruikt om recente activiteiten op uw site weer te geven en een functie voor recente opmerkingen om Facebook-opmerkingen op uw site weer te geven.

Meer details & downloads

# 3: Easy Facebook Fanpage en Promotion Builder

Promotie

U gebruikt Easy Facebook Page Builder om aangepaste fanpagina’s te maken die rechtstreeks zijn gekoppeld aan uw WordPress-site. De plug-in heeft een functie genaamd Share Gate, die de website-inhoud alleen weergeeft als de gebruiker uw blog of website al heeft gedeeld. Met deze plug-in kunt u Facebook-sweepstakes beheren & weggevertjes. Voeg overal op uw website Facebook-achtige, deel-, volg- en verzendknoppen toe.

Meer details & downloads

# 5: Facebook Viral Content Locker

FBAPPsetings

Als u uw premium inhoud aan een select aantal wilt aanbieden, bekijk dan deze plug-in. U kunt de toegang tot uw inhoud voor elke bezoeker conditioneren, in ruil voor verbinding met uw website met een Facebook-account. En u kunt ook een aangepast bericht instellen dat wordt weergegeven op de Facebook-tijdlijn van de bezoeker.

Meer details & downloads

# 7: jQuery Facebook Wall WordPress

walljquery

Nog een Facebook-plug-in die uw Facebook-feed, foto’s, albums en evenementen op uw WordPress-website zal publiceren. De plug-in kan de galerijen weergeven in een lichtbak. Een geweldige functie van deze plug-in maakt alle Facebook-achtige interactie met foto’s en berichten mogelijk, zoals reageren en liken.

Meer details & downloads

# 9: Korting voor likes

Houdt niet van

Een handige kleine plug-in die je helpt likes te krijgen. Als u een online winkel heeft, moet u kijken wat deze plug-in voor u kan doen. U kunt uw bekendheid op sociale media op Facebook vergroten door korting te geven op producten nadat een bepaald aantal likes op Facebook is ontvangen. Zo worden potentiële klanten verleid om uw pagina leuk te vinden in de hoop dat ze uiteindelijk korting krijgen.

Meer details & downloads

# 11: Facebook Survivor

Log in

Een geweldige plug-in die een Facebook-inlogfunctie biedt aan bezoekers die zichzelf willen registreren op uw WordPress-site. U kunt uw berichten eenvoudig met één klik op Facebook promoten.

Meer details & downloads

# 13: Facebook Like-knop

fabbutton

Voeg Facebook Like en Follow-knoppen op de gemakkelijkst mogelijke manier toe aan uw WordPress-blog. U kunt kiezen waar u deze knop plaatst na of voor de inhoud. Of je kunt hem overal plaatsen met een shortcode. De plug-in helpt u ook bij het veranderen van de standaardafbeelding naar een aangepaste afbeelding.

Meer details & downloads

# 15: Facebook-leden

Crunchify

Een oplossing voor websitebeheerders om via hun website likes te trekken voor hun Facebook-pagina’s. Met deze plug-in kunt u eenvoudig de Facebook-aanbeveling en like-box aan uw WordPress-site toevoegen.

Meer details & downloads

# 17: IK Facebook-plug-in

Een eenvoudig te gebruiken plug-in voor een WordPress-site, om de feed van een openbare Facebook-pagina toe te voegen met een shortcode of een widget. Voeg Like-knoppen toe aan elke positie op uw WordPress-site. Geef Facebook-fotogalerij, commentaarsecties en Facebook-evenementen met groot gemak weer.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me