17 Pemalam Facebook Untuk Integrasi WordPress

Media Sosial berikut adalah aspek yang sangat penting dalam mengekalkan blog atau laman web yang berjaya. WordPress mempunyai sejumlah plugin yang membantu anda meningkatkan peminat sosial anda dengan pelbagai perkhidmatan dan pemalam.


Facebook mempunyai lebih daripada satu bilion pengguna.

Bagaimana anda boleh memanfaatkan ini untuk meningkatkan trafik laman web anda dan meningkatkan jumlah pembaca anda?

Terdapat banyak plugin yang menambahkan elemen Facebook yang berbeza ke WordPress anda. Anda boleh menambah kaunter suka, loker kandungan facebook, pilihan diskaun facebook untuk suka dan banyak lagi di laman WordPress anda.

Memerlukan Bantuan Membangunkan Plugin WP Tersuai?
WHSR kini bekerjasama dengan Codeable.io untuk membantu pengguna yang memerlukan perkhidmatan pengembangan / penyesuaian WP profesional.

Untuk mendapatkan sebut harga percuma, sila isi borang permintaan ini.

Mari kita lihat beberapa plugin yang akan membantu anda dalam proses mengintegrasikan Facebook ke laman web WordPress anda.

# 1: Facebook Terunggul

Muktamad1

Mungkin plugin terbaik di luar sana untuk mengintegrasikan Facebook ke laman web WordPress anda. Gunakan pemalam ini untuk log masuk dengan Facebook dan membolehkan pengguna mendaftar dengan perincian Facebook mereka. Profil keahlian WordPress dapat diisi secara automatik dengan data yang disimpan di profil Facebook pengguna.

Plugin ini menawarkan pengeposan automatik yang mudah. Butang Komen, Suka dan Kirim dapat ditambahkan dengan mudah ke laman WordPress anda dengan sedikit usaha. Plugin ini mempunyai setiap pilihan penyesuaian yang mungkin dibayangkan untuk menempatkan Suka & Hantar butang pada siaran, halaman, jenis pos tersuai, atau dengan kod pendek yang tersedia.

Muktamad2

Anda boleh menambahkan widget seperti kotak dan kod pendek untuk mengintegrasikan acara dan album. Suapan aktiviti boleh digunakan untuk memaparkan aktiviti terkini di laman web anda dan ciri komen terkini untuk memaparkan komen Facebook di laman web anda.

Maklumat lanjut & muat turun

# 3: Pembangun Promosi dan Peminat Promosi Facebook Mudah

kenaikan pangkat

Anda menggunakan Easy Facebook Page Builder untuk membuat halaman peminat tersuai yang dihubungkan terus ke laman WordPress anda. Plugin ini mempunyai ciri yang disebut Share Gate, yang memaparkan kandungan laman web hanya jika pengguna telah berkongsi blog atau laman web anda. Dengan pemalam ini, anda boleh menguruskan undian Facebook & hadiah. Tambahkan Facebook seperti, kongsi, ikuti dan hantarkan butang di mana sahaja di laman web anda.

Maklumat lanjut & muat turun

# 5: Loker Kandungan Viral Facebook

Penetapan FBAP

Sekiranya anda ingin menawarkan kandungan premium anda kepada beberapa orang tertentu, maka periksa plugin ini. Anda boleh meletakkan akses ke kandungan anda kepada mana-mana pelawat, sebagai pertukaran untuk menghubungkan dengan laman web anda dengan akaun Facebook. Dan anda juga boleh menetapkan pesanan khusus untuk dipaparkan pada garis masa Facebook pelawat.

Maklumat lanjut & muat turun

# 7: jQuery Facebook Wall WordPress

walljquery

Plugin Facebook lain yang akan menerbitkan suapan, foto, album dan acara Facebook anda di laman web WordPress anda. Pemalam boleh memaparkan galeri dalam kotak cahaya. Ciri hebat plugin ini membolehkan semua Facebook berinteraksi dengan foto dan catatan seperti memberi komen dan suka.

Maklumat lanjut & muat turun

# 9: Diskaun untuk Suka

Tidak suka

Plugin kecil yang bagus yang membantu anda mendapat suka. Sekiranya anda menjalankan kedai dalam talian, maka anda perlu melihat apa yang boleh dilakukan oleh pemalam ini untuk anda. Anda boleh meningkatkan pendedahan media sosial anda di Facebook dengan memberikan potongan harga pada produk setelah sejumlah suka diterima di Facebook. Dengan demikian menarik calon pelanggan untuk menyukai halaman anda dengan harapan, sehingga akhirnya mereka mendapat potongan harga.

Maklumat lanjut & muat turun

# 11: Survivor Facebook

log masuk

Plugin hebat yang menyediakan ciri log masuk Facebook kepada pelawat yang ingin mendaftarkan diri di laman WordPress anda. Anda boleh mempromosikan catatan anda dengan mudah dengan Facebook dengan satu klik.

Maklumat lanjut & muat turun

# 13: Butang Suka Facebook

butang fab

Tambahkan butang Suka dan Ikut Facebook ke blog WordPress anda dengan cara termudah. Anda boleh memilih tempat meletakkan butang ini sama ada selepas atau sebelum kandungan. Atau anda boleh meletakkannya di mana sahaja dengan kod pendek. Plugin ini juga membantu anda menukar dari gambar standard ke gambar custom.

Maklumat lanjut & muat turun

# 15: Ahli Facebook

Ringkas

Penyelesaian untuk pentadbir laman web untuk membantu menarik minat suka untuk halaman Facebook mereka melalui laman web mereka. Anda boleh menambah kotak cadangan dan suka Facebook ke laman WordPress anda dengan mudah dengan pemalam ini.

Maklumat lanjut & muat turun

# 17: Pemalam Facebook IK

Plugin yang mudah digunakan untuk laman WordPress, untuk menambah suapan halaman Facebook awam dengan kod pendek atau widget. Tambahkan butang Suka ke mana-mana kedudukan di laman WordPress anda. Paparkan galeri foto bertenaga Facebook, bahagian komen dan Acara Facebook dengan mudah.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me